Trochę dziwne, bo w 1991 r. p. Irena ogłosiła koniec kariery (potem się z tego wycofała) i odbył się taki koncert pożegnalny i tam m. in. wystąpił p. Andrzej. Więc się spotkali. Być może p. Irenei chodziło o to, że nigdy ze sobą nie rozmawiali.
Drugi Polski Top Radia 357
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Re: Drugi Polski Top Radia 357
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Ja wolę, jak są nowości, ale z propozycji dodawanych z umiarem i jakimś pomyślunkiem, a nie hops, dajemy wszystkie hymny Męskiego, włącznie z tym, który jest obecnie na liście, to samo Kaśki, 10 utworów Podsiadły... Jak już pisałem, jedynie "Boomer" z tych aktualnych rzeczy zabrzmiał mi wszechczasowo i jego miejsce jest w topie, ale to nowe MGO szczególnie, ale też tak dużo Kaśki to po prostu dla mnie była gruba przesada.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Faktem jest, że dawno nie było Topu, na którym leci jakiś kawałek, a ja nie potrafię poznać co to
.

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
A tylu ma już przecyt, szczęściarz.
- tadzio3
- Kontakt:
To ja tak nie miałem od kilku lat. W tym roku wszystko doskonale znane.
Mi z kolei kompletnie to nie brzmi wrzechczasowo. Ale już "Wiśnia" tak mi zabrzmiała. Pozostałe nowości wciąż traktowałem jako zbyt aktualne i brzmiały mi jakbym słuchał cotygodniową LP357 a nie Top wszech czasów.
- Konrad
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 544
Dla mnie polski TOP Wszechczasów nigdy nie była tak ważny jak ten ogólny od 1994 roku. Więc nawet w Trójce tego już nie słuchałem. 357 pozycji nawiązuje do nazwy radia, ale dla mnie tych pozycji jest już za dużo. Tam się bardzo wiele utworów przeciętnych załapuje. Zgadzam sie z Tadziem3, że Wiśnia brzmi bardziej wszechczasowo niż boomer, ale wynika to z faktu, że utwór ma 2 lata. Moze właśnie należałoby wprowadzić okres karencji 2, 3 lata żeby dodać utwór do zestawienia, a może nawet wstępną preselekcję słuchaczy z tych 30 czy 20-tygodniowych stażów.