aha, Ty masz na myśli cały nowy dział?adamwadameria pisze:Hmmmm... Ja pójdę jeszcze dalej.
Myślę, że dla czytelności przydałby się nawet osobny temat.
dla mnie i tak teraz jest ich już za dużo

ale poczekajmy aż inni się wypowiedzą.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
aha, Ty masz na myśli cały nowy dział?adamwadameria pisze:Hmmmm... Ja pójdę jeszcze dalej.
Myślę, że dla czytelności przydałby się nawet osobny temat.
do tego czasu można zmieniać utwory, wycofywać, proponować nowe itp. dopiero we wtorek będę sprawdzał czy utwory/pliki spełniają warunki. a tak swoją drogą to będę teraz we wtorki o 18:45, dwa tygodnie z rzędu, na szkoleniu, więc nie wiem czy nie przesunę deadline na późniejszą godzinę.ku3a pisze:dopiero we wtorek zamykamy listę propozycji.
Popieram po raz kolejny...krzysiek83 pisze:Nie można jakoś na wątki dzielić kolejnych etapów - czyli tych dwutygodniowych przedziałów kiedy zgłaszamy/głosujeny? Można się zagubić
ja także mam chrapkę na jedna minimum powtórkę, ale poczekam na następną kolejkę.Yacy pisze:SMALL MOUNTAIN - Midlake - powtórka. jednak...
Zastanawiałem się nad tym, czy nie proponować tego utworu, ale szczerze mówić byłem przekonany, że w Trójce sami się zdecydują na wstawienie tego kawałka. Skoro jest jednak tu, to z pewnością mam mój głosdetektyw pisze: Do Generałów - Buldog[/color]
Zdecydowanie popieram !!! Tym bardziej że w ten sposób mógł się załapać wspaniały utwór The White Stripeskajman pisze:To jeżeli ma być dziesięć, to niech przechodzi 10 z naszych propozycji. A jako dodatkowe dwa trzeba było dorzucić miejsca 9 i 10.
no ja też czekałem, aż pojawi się zestaw z propozycjami do notowania i rónież miałem nadzieję, że nowy Buldog się tam znajdzie. Do zestawu go jednak nie dodali, więc postanowiłem go wrzucić tutajtadzio3 pisze:Zastanawiałem się nad tym, czy nie proponować tego utworu, ale szczerze mówić byłem przekonany, że w Trójce sami się zdecydują na wstawienie tego kawałka. Skoro jest jednak tu, to z pewnością ma mój głosdetektyw pisze: Do Generałów - Buldog
A jak raz napisałem "ganz egal" to mnie zbeształeś za makaronizm.kajman pisze:cuzamen
Tak powinno wyglądać zgłoszenielady pisze: Nomads - Steve Hackett
...
Born To Be Wild - Krokus
Zajrzyj tam jeszcze raz i sprawdź, bo to na pewno nie byłem ja.słoik pisze:A jak raz napisałem "ganz egal" to mnie zbeształeś za makaronizm.kajman pisze:cuzamen
Skoro mowa o tym jak co ma wyglądać to informuję, że w chomiku są trzy utwory nieprawidłowo opisane (nie licząc Pustek i pierwszego Krokusa).stavanger pisze:Tak powinno wyglądać zgłoszenie
To już było na liście, bez większego sukcesu.Neo01 pisze:W tej turze (tymczasowo) odpuszczam moje poprzednie propozycje i zgłaszam:
Black Hearted Love - PJ Harvey and John Parish)