Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale przez jedną osobę, czy przez wszystkich w ostateczności?abd3mz pisze:Ale mi chodziło o liczbę zgłaszanych propozycji.![]()
Nie do końca. Dane z RYM są trochę przekłamane. Za singiel możnaby uznać jedynie pierwszą piosenkę. W sumie "End of the world" znalazło się na pewnej kartce, którą Kuba przekazał Balonikowi na zeszłorocznym zlocie.SummerMovedOn pisze:Dobrze zauważyłeś, nie jest. Single z "Blackfield II" to: "Once", "My gift of silence" i "Miss U".Miszon pisze:No i moje "głosy":
EPIDEMIC - Blackfield - ZA. Wypadałoby wręcz. Tylko czy to był/jest singiel?
Myślałem też o "Another face in window", ale wydało mi się za ostre na listę.Miszon pisze:FIGHTING FOR A LOST CAUSE - Antimatter - w sumie ZA. Ale za wolne na listę (choć świetne). TU chyba singli nie było, więc argumentacja o "singlowości" czy "starości" odpada
w sumie nic, ale trójka to raczej zawsze do przodu ze świeżościami jest akurat. A propo wracając dziś ze szkoły (zapomniałem mp3) w rmf słyszę "Muzyczna nowośc rmf Amy Macdonalnd i This is the life"Tomekk pisze:no i co z tego?mateusz15 pisze:Ale jak powiedziałem, ta piosenka na pewno ma ze 3 miesiące, jak nie więcej...(teledysk jest z czerwca).niektóre utworu były w zestawie, wypadały, po czym wracały
więc chyba nie ma problemu
nowym singlem z tej płyty jest Obudz się:>marsiv pisze:i z nowej solowej płyty Panasewicza:
WŁOCZYKIJ - Panasewicz
Więcej osób zabrałoby głos jakby był znany termin zakończenia zbierania listy utworów.SummerMovedOn pisze:Może wtedy więcej osób zabrałoby głos.
No właśnie, jak będzie nadal takie tempo, to za chwilę połowa zestawu będzie nieaktualna...mateusz15 pisze:Bezapelacyjna propozycja numer jeden do następnego notowania dla mnie jest Coma - Zero Osiem Wojna![]()
![]()
Tylko pytanie, kogo uznać za pomysłodawcęabd3mz pisze: Wiem, że pewnie jestem już męczący, ale chyba pora już żebyś jako -w pewnym sensie- pomysłodawca ustalił termin
abd3mz pisze:W jaki sposób wybierzemy utwory, które ku3a przekaże Balonikowi?
SummerMovedOn pisze:Miszon w zebrał te wszystkie utwory w jednym poście (na przyszłość mogę to robić ja) więc chyba prościej by było głosować jak na forumową, powiedzmy na 5 utworów. Prostsze, wygodniejsze i mniej pracochłonne![]()
Skoro nie podały konkrety to znaczy, że opinii nie było.SummerMovedOn pisze:Sorry, faktycznie przydałoby się to zebrać do kupy, ale chcę też znać Wasze opinie
I to misie podoba!!!SummerMovedOn pisze:Wstępnie proponuje, żeby regulamin wyglądał tak:
Ja mam trzy:SummerMovedOn pisze:Jeśli coś jeszcze jest niejasne lub z czymś się nie zgadzacie to piszcie, dokonamy wtedy zmian
Nie wiem czy do Listy [bo chyba wtedy ku3a będzie przekazywał nasze propozycje Balonikowi] ku3a zdąży zebrać od wszystkich potrzebne informacje. W związku z tym proponowałbym skrócić ten etap przynajmniej o dzień, a najlepiej o dwa.SummerMovedOn pisze:-Głosowanie kończymy w następny piątek o 20:00,
Nie wiem czy to nie jest zbyt duża liczba jak na dwa tygodnie. Ale to się jeszcze okaże. [Sam proponowałbym cztery.]SummerMovedOn pisze:-6 utworów z największą liczbą głosów wraz z potrzebnymi danymi przekazujemy ku3ie, który zanosi je Balonikowi,
Jestem przeciw. W zamian proponuję brak możliwości edycji głosów.Gary pisze:Proponuję tajne głosowanie.
Bzdura.Gary pisze:Proponuję tajne głosowanie.