Głosowanie na 1372 LP3

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

ku3a

Post autor: ku3a »

zbyszu pisze:Masz rację, ale skoro wypadł Moby, to zwolniło sie jedno miejsce akurat na nowego singla.
albo na nowego singla innego wykonawcy.
zbyszu pisze:Ale skoro tak twierdzisz, to dlaczego w zestawie przesiadują teraz az 3 (!!!) single Goldfrapp??? Mamy "Caravan Girl" (bo to nowy singiel). Ale pozostałe? (???). Czy "A&E" albo "Happynes" kręcą się tuz przed Top 50, np. w "nieszczesliwej"??? Jakoś nie chce mi sie w to wierzyć...
nie wiem, wiec nie bede sie na ten temat wypowiadac.
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

ku3a pisze:
zbyszu pisze:Ale skoro tak twierdzisz, to dlaczego w zestawie przesiadują teraz az 3 (!!!) single Goldfrapp??? Mamy "Caravan Girl" (bo to nowy singiel). Ale pozostałe? (???). Czy "A&E" albo "Happynes" kręcą się tuz przed Top 50, np. w "nieszczesliwej"??? Jakoś nie chce mi sie w to wierzyć...
nie wiem, wiec nie bede sie na ten temat wypowiadac.
No włąsnie, to mnie bardziej intryguje...
Adameks

Post autor: Adameks »

1. LOVE WILL TEAR US APART - Joy Division (1)
2. FALLING SLOWLY - Glen Hansard & Marketa Irglova (5)
3. VIOLET HILL - Coldplay (2)
4. NORMAL - Porcupine Tree (4)
5. NIC NIE PACHNIE JAK TY - Plateau i Renata Przemyk (8)
6. I JUST WANNA ROCK - Joe Satriani (7)
7. HYDROPIEKŁOWSTAPIENIE - Lao Che (3)
8. CZARNE KOWBOJE - Lao Che (16)
9. FIRE - Zbigniew Holdys (6)
10. SALUTE YOUR SOLUTION - The Raconteurs (13)

11. MOJE BIESZCZADY - KSU (10)
12. FEELING GOOD - Muse (15)
13. MACHINE GUN - Portishead (11)
14. FORSAKEN - Dream Theater (17)
15. SCHIZOPHRENIC PRAYER - Riverside (14)
16. PLEASE READ THE LETTER - Robert Plant & Alison Krauss (19)
17. HAMMERHEAD - The Offspring (N)
18. THE STATE OF MASSACHUSETTS - Dropkick Murphys (12)
19. EVER CHANGING TIMES - Steve Lukather (20)
20. GUARANTEED - Eddie Vedder (N)
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

1. SALUTE YOUR SOLUTION – The Raconteurs
2. NIC NIE PACHNIE JAK TY – Plateau & Renata Przemyk
3. SCHIZOPHRENIC PRAYER - Riverside
4. MOJE BIESZCZADY - KSU
5. THE STATE OF MASSACHUSETTS - Dropkick Murphys
6. EVER CHANGING TIMES - Steve Lukather
7. NORMAL – Porcupine Tree
8. FIRE - Zbigniew Hołdys
9. COMIN' HOME BABY - Michael Buble
10. FEELING GOOD - Muse
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

1. VIOLET HILL - Coldplay (1)
2. HYDROPIEKLOWSTAPIENIE - Lao Che (4)
3. THIS IS THE LIFE - Amy Macdonald (3)
4. MAJTY - Waglewski Fisz Emade (6)
5. THE BEGINNING OF THE TWIST - The Futureheads (5)
6. MASZYNKA DO SWIERKANIA - Czeslaw Spiewa (16)
7. HAMMERHEAD - The Offspring (-)
8. THE PRETENDER - Foo Fighters (7)
9. THE STATE OF MASSACHUSETTS - Dropkick Murphys (8)
10. SALUTE YOUR SOLUTION - The Racounters (-)
---
11. FORSAKEN - Dream Theater (9)
12. MR. ROCK'N'ROLL - Amy Macdonald (11)
13. LOVE WILL TEAR US APART - Joy Division (14)
14. MACHINE GUN - Portishead (13)
15. EVER CHANGING TIMES - Steve Lukather (15)
16. WIOSNIE NIE! - Basia Stepniak-Wilk i Wojciech Mann (18)
17. SCHIZOPHRENIC PRAYER - Riverside (12)
18. MORE NEWS FROM NOWHERE - Nick Cave & The Bad Seeds (-)
19. EYES WIDE OPEN - Travis (19)
20. CZARNE KOWBOJE - Lao Che (20)
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

Niestety, muszę się zgodzić ze Zbyszem :( A Ty Ku3o widzę starasz się po raz kolejny bronić LP3-kową ekipę, ale ona po prostu nie wywiązuje się ze swojej roboty tak, jak powinna...
A czy mówiłeś już Panu Baronowi i sp. z.o.o. na temat mojego pomysłu z wpisywaniem propozycji?
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

prz_rulez pisze:A Ty Ku3o widzę starasz się po raz kolejny bronić LP3-kową ekipę, ale ona po prostu nie wywiązuje się ze swojej roboty tak, jak powinna...
Wiem, że to nie do mnie, ale nie mogę się nie odnieść. W tej chwili mi nie brakuje żadnego singlowego utworu, na którego chciałbym oddać głos. Napisałem "singlowego", bo głównie na nich opiera się lista przebojów.
ku3a

prz_rulez pisze:A Ty Ku3o widzę starasz się po raz kolejny bronić LP3-kową ekipę, ale ona po prostu nie wywiązuje się ze swojej roboty tak, jak powinna...
ja tylko napisalem, ze nie wiem ile glosow dostaje Goldfrapp i ze w zwiazku z tym nie bede zabierac glosu na temat tego czy slusznie czy nieslusznie starsze single pozostają w zestawie.
prz_rulez pisze:A czy mówiłeś już Panu Baronowi i sp. z.o.o. na temat mojego pomysłu z wpisywaniem propozycji?
jeszcze nie mowilem, bo nie mialem okazji. w piatek i sobote czas bedzie.
a nawet jesli powiem, to nie znaczy, ze zostanie to wprowadzone w zycie.
a nawet jesli nie zostanie wprowadzone w zycie, to nie znaczy, ze np. z braku szacunku do propozycji sluchaczy.
sluchacze maja przerozne pomysly. zreszta czasem to co jedni by chcieli jest w sprzecznosci z tym co chcieliby drudzy. nie da sie wszystkich zadowolic.
Awatar użytkownika
Robert
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984

Post autor: Robert »

1. NIC NIE PACHNIE JAK TY - Plateau & Renata Przemyk (utrz)
2. ALL OVER - Paula Toller (-)
3. VIOLET HILL - Coldplay (-2)
4. NA KAZIMIERZU TY - Agnieszka Chrzanowska i Dominik Kwaśniewski (+6)
5. W DOMACH Z BETONU NIE MA WOLNEJ MIŁOŚCI - Goya (-3)
6. EVER CHANGING TIMES - Steve Lukather (-4)
7. CHASING PAVEMENTS - Adele (-5)
8. -
9. -
10. -

Odnośnie postu zbysza i funkcjonowania zestawu do głosowania - Nie bierzcie tego personalnie (ku3a , abd3mz) , ale zastanawia mnie jaki sens ma przymykanie oczu i usprawiedliwanie oczywistych niedopatrzeń osób odpowiedzialnych za prawidłowe funkcjonowanie zestawu ?
Awatar użytkownika
Martyr

Re: Głosowanie na 1372 LP3

Post autor: Martyr »

zbyszu pisze:2) Skoro usunięto Mobiego "Disco Lies" (...) dlaczego nie uruchomiono nowego singla artysty (chyba "Alice") ?
Zbyszu, rozumiem ze przesłuchałes oba te single Moby'ego?
Ja własnie to zrobiłam i uważam ze ten drugi singiel, "Alice" jest znacznie mniej interesujący i słabszy od"Disco Lies". Byc moze ekipa elpetrójkowa stwierdziła, ze "Alice" po prostu jest za słabe, zeby coś osiągnąć na LP3 ...
zbyszu pisze: Czy "A&E" albo "Happynes" kręcą się tuz przed Top 50, np. w "nieszczesliwej"???
tego nie wiemy...
jeżeli czegoś nie wiemy, czy musimy byc do tego negatywnie nastawieni?
zbyszu pisze:dlaczego w zestawie przesiadują teraz az 3 (!!!) single Goldfrapp??? Mamy "Caravan Girl" (bo to nowy singiel). Ale pozostałe?
a moze działa tu fanclub Goldfrapp? i w ten sposób piosenki tego zespołu są blisko top50 ?
ku3a

Fanatyk pisze:Nie bierzcie tego personalnie (ku3a , abd3mz) , ale zastanawia mnie jaki sens ma przymykanie oczu i usprawiedliwanie oczywistych niedopatrzeń osób odpowiedzialnych za prawidłowe funkcjonowanie zestawu ?
wierz mi, proszę, że nie przymykam oczu. chce tylko zmniejszyc ciezar niektorych wypowiedzi i wskazac, ze byc moze są inne wyjasnienia niż te głoszone na forum. bardzo bym chcial wiedziec jak to wszystko wyglada od srodka, jakie sa zasady, zeby moc z cala pewnoscia stwierdzic czy cos jest wynikiem bałaganu czy nie. z naszych forumowych obserwacji wynika, ze na razie nie ma konkretnych reguł, ktore decyduja o tym co do zestawu wrzucic, a także co i kiedy z niego wyrzucic. a poki nie ma, to nie wiem czy mozna mowic o balaganie. nie mowie, ze nie mozna, mowie, ze nie wiem czy mozna.
swoją drogą, ciekawe że dopiero ostatnio pojawily sie te negatywne glosy dotyczace zmian w zestawie, a przeciez zdaje się, że sytuacja wyglada tak samo od baaardzo dawna. czyż nie?
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

abd3mz pisze: W tej chwili mi nie brakuje żadnego singlowego utworu, na którego chciałbym oddać głos. Napisałem "singlowego", bo głównie na nich opiera się lista przebojów.
...pewnie, ze nie brakuje, skoro np. zespołu Goldfrapp mamy tych sibgli az 3 (słownie: trzy). Ciekawie dlaczego...? :?
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

ku3a pisze:
ja tylko napisalem, ze nie wiem ile glosow dostaje Goldfrapp i ze w zwiazku z tym nie bede zabierac glosu na temat tego czy slusznie czy nieslusznie starsze single pozostają w zestawie.
.
A swojego zdania w tej spawie nie masz??? Jak by nie było - sprawa dośc istona jesli chodzi o rozkąłd głosów na utwory danego wykonawcy...

Hmm...
prz_rulez
Kontakt:

ku3a, nie mam zamiaru oczywiście się z Tobą kłócić :) To takie wyjaśnienie na wstępie. Oczywiście, słuchacze mają różne pomysły, jednak może któreś z tych pomysłów są dobre? A wpisywanie propozycji to nie jest tak naprawdę mój pomysł, widziałem to na wielu stronach internetowych wielu stacji radiowych, w tym też jednej z nocnych audycji w Trojće [tej od rocka progresywnego] w głosowaniu na płytę roku. I czy komuś to przeszkadzało? Nie.
Tak w ogóle to mam wrażenie, że gdyby Lp3-kową otoczką zajmował się ktoś z tego forum, to byłaby ona w znacznie lepszym stanie. Ktoś mnie ostatnio nauczył, żeby nie forować wyroków bez znajomości faktów :wink: ale wydaje mi się, że nie wszyscy w oddziale Trójkowym czują co to jest lista. A niektórzy myślą, że jak zagrają 5 raz w ciągu dnia jakiś numer, który leci w każdej audycji i powiedzą, że to z zestawu do LP3 to hurra super i wszyscy mamy się cieszyć? Lao Che czy Siluminesia są grani do znudzenia, ale np. Ratatamu czy The B-52's nie słyszałem ani razu,a takie utwory jak "Divine" Sebastiena Tellier można tylko usłyszeć w "specjalistycznych" audycjach. Niektóre zespoły, choć moim zdaniem obiektywnie bardzo kreatywne, takie jak np. Radio Bagdad, nie gorsze niż Muchy (jeśli nie lepsze, no ale to już moja prywarna opinia), ale nie mają prawie w ogóle promocji. Mam wrażenie (i znowu przypomina mi się ten cytat, ale jednak się wypowiem), że Trójką rządzą jakieś interesy, o których nie mamy pojęcia
Ech, może skończę, bo ta dyskusja może się ciągnąć w nieskończoność :( Wybaczcie za szczerość.
ku3a pisze:swoją drogą, ciekawe że dopiero ostatnio pojawily sie te negatywne glosy dotyczace zmian w zestawie, a przeciez zdaje się, że sytuacja wyglada tak samo od baaardzo dawna. czyż nie?
Kuba, nie wiem czy zauważyłeś, ale z rozwojem internetu rynek muzyczny ma teraz niewiarygodne pole do popisu i rozrasta się grono odbiorców. Pewnie widziałeś na mychartsie wiele list personalnych sprzed 5,10 lat i zauważyłeś, że są one dosyć podobne i różnią się głównie tylko tym, że jakiś utwór był u kogoś był na 1. a u kogoś tylko na 10. A teraz - wiadomo, mamy do wyboru kilkaset świeżości, jak i nie tysiące. Druga sprawa - kiedyś lista Trójki była niejako muzyczną wyrocznią, bardziej niż teraz wyznaczała trendy. Poza tym, (moim zdaniem) więcej było muzycznych odkryć niż teraz. Są co prawda wyjątki, takie jak Baśka Gąsienica-Giewont czy Stępniak-Wilk, ale w większości to zespoły znamy wcześniej niż wejdą do zestawu, tak samo z singlami (w tym miejscu muszę jednak pochwalić za "Violet Hill" Coldplay, a jednoczesnie zganić za to, że do zestawu nie weszło "Rat Is Dead" CSS, mimo, że było grane w Programie Alternatywnym). Rynek muzyczny się rozwija, tak samo rozwijają się audycje autorskie, tylko jakoś ten główny panel + lista stoi w miejscu, a wręcz się cofa. Chyba nie powinno tak być... Okej, mogę zrozumieć jeszcze, że nie gra się wielu popowych utworów (tylko dlaczego np. 4 Minutes jest promowane, a nie można usłyszeć w Trójce chociażby nowych singli Feela czy Natalii Lesz, ha? ), ale mogliby chociaż porządnie zająć się szeroko pojętą alternatywą, a nie po łebkach. A prawda jest taka, że 50% utworów promowanych na Trójkowej Playliście na pewno nie wyróżniają się zbytnią "alternatywnością"...

Wiem, długi wywód, wiele myśli naraz, ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. Niestety nie umiem się wypowiadać z ładem i składem :(
Ostatnio zmieniony śr maja 14, 2008 9:12 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

Martyr pisze:
zbyszu pisze:2) Skoro usunięto Mobiego "Disco Lies" (...) dlaczego nie uruchomiono nowego singla artysty (chyba "Alice") ?
Zbyszu, rozumiem ze przesłuchałes oba te single Moby'ego?
Ja własnie to zrobiłam i uważam ze ten drugi singiel, "Alice" jest znacznie mniej interesujący i słabszy od"Disco Lies". Byc moze ekipa elpetrójkowa stwierdziła, ze "Alice" po prostu jest za słabe, zeby coś osiągnąć na LP3 ...
zbyszu pisze: Czy "A&E" albo "Happynes" kręcą się tuz przed Top 50, np. w "nieszczesliwej"???
tego nie wiemy...
jeżeli czegoś nie wiemy, czy musimy byc do tego negatywnie nastawieni?
zbyszu pisze:dlaczego w zestawie przesiadują teraz az 3 (!!!) single Goldfrapp??? Mamy "Caravan Girl" (bo to nowy singiel). Ale pozostałe?
a moze działa tu fanclub Goldfrapp? i w ten sposób piosenki tego zespołu są blisko top50 ?
AD cytat 1) Kwestia gustu...choć akurat mam podobne zdanie do Ciebie...Tzn. Disco Lien bardzo mi sie podobał. Nózki drygały

AD cytat 2) i 3) Martyr - wręcz podejrzewam, ze sama nie wierzysz w to co piszesz...Albo przyznaj, ze są to rozwiązania nader abstrakcyjne...

Moje zdanie jest konkretne i znane Forowiczom od jakiegoś czasu. Tyle, ze panuje tutaj aura "przymykania oczu"., o czym pisze chyba Fanatyk. Bałagan i juz. potrójne singie!! (nieszczesny Goldfrapp). Wrzucanie singli (lub utworów do promocji) jeden po drugim (Lao). Zamęczanie Słuchaczy danym artystą (patrz: Melua, która teraz pałęta się w Poczekani). Zaniedbania na stronach www Listy (brak zapowiedzi, brak promocji nowych utworów itp...) Przypatrzecie się dokąłdnie i oceńcie. Jak wygląda strona www LP3 przy Liście Złotych Przebojów!!! Można zrobić łądnie i funkcjonalnie??? Można!!!

Do nasłuchania
ku3a

zbyszu pisze:A swojego zdania w tej spawie nie masz???
nie znam faktow - nie wypowiadam sie. proste.
zbyszu pisze:Jak by nie było - sprawa dośc istona jesli chodzi o rozkąłd głosów na utwory danego wykonawcy...
tu masz racje. moze paradoksalnie zespol by lepiej wyszedl, gdyby mial mniej swoich propozycji w zestawie.
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

ku3a pisze: bardzo bym chcial wiedziec jak to wszystko wyglada od srodka, jakie sa zasady, zeby moc z cala pewnoscia stwierdzic czy cos jest wynikiem bałaganu czy nie.?
To ja Ci powiem jak to wygląda nie od srodka, tylko z perspektywy Słuchacza:

* gubione pozycje w Poczekalni, czasami notorycznie (zmieniło się, od kiedy Pan Piotrek wrócił do grania POczekalni w całośc. Ciekawe, kto mu o tym szepnał
* granie utworów w 20-30 sek fragmentach tuż przed 20.00
* branie na okrągło jednych utworów z poczekalni (np. tej łaski dostąpił niedawno Hurt - a granie innych tylko raz (np. Bjork)
* Mam dalej powtarzac...Pisze to jako Słuchacz...tak to brzmi (brzmiało) w Radiu!!!

Do nasłuchania
prz_rulez
Kontakt:

Czytam, czytam i niestety coraz lepiej widzę, że Zbyszu ma rację. :(
ku3a

prz_rulez pisze:ku3a, nie mam zamiaru oczywiście się z Tobą kłócić :)
przeciez sie nie klocimy.
prz_rulez pisze:Oczywiście, słuchacze mają różne pomysły, jednak może któreś z tych pomysłów są dobre?
alez oczywiscie, ze tak! dlatego są rozpatrywane. nie wszystkie jednak da sie wprowadzic w zycie. i nie zawsze jest czas, zeby o pewnych sprawach porozmawiac, dlatego tez o Twojej propozycji porozmawiam na spokojnie w ten weekend.
prz_rulez pisze:A wpisywanie propozycji to nie jest tak naprawdę mój pomysł, widziałem to na wielu stronach internetowych wielu stacji radiowych, w tym też jednej z nocnych audycji w Trojće [tej od rocka progresywnego] w głosowaniu na płytę roku. I czy komuś to przeszkadzało? Nie.
dzieki bardzo za przypomnienie tego przykladu! wespre sie nim w czasie rozmowy :-).
prz_rulez pisze:Wybaczcie za szczerość.
bardzo sie ciesze i liczę na taką samą w przyszlosci. zróżnicowane rzeczowe argumenty mogą tylko pomoc.
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

ku3a pisze:
zbyszu pisze:A swojego zdania w tej spawie nie masz???
nie znam faktow - nie wypowiadam sie. proste.
.
Znasz!!! Faktem jest, ze w zestawie mamy trzy (3!!!) single Goldfrapp (włąsnie dodano trzeci nie kasując poprzednich). Dlaczego więc np. nie zostawiono jednak Mobiego i nie dodano kolejnego - tak by były dwa (2!!!). Same fakty.

Dlaczego??? Mnie jako Słuchacza to zastanawia. Nawet dziwi...
Awatar użytkownika
Robert
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984

Post autor: Robert »

Naprawdę tak ciężko napisać - tak , 3 utwory jednoczesnie w zestawie niewiele znaczącego w historii Listy Goldfrapp to niedopatrzenie , nie bałagan tylko niedopatrzenie ? Tylko dlatego że napisał to zbyszu , trochę przewrażliwiony na wszelakie niedociągnięcia (mniejsze , większe) ? Jeśli będziemy się zastanawiać nad każdym stwierdzeniem faktu i sprawdzaniem tego u żródeł wówczas na forum sam zadawałbyś (ku3a)sobie pytania i sam na nie odpowiadał bo jesteś blisko, a chyba nie trzeba specjalnego śledztwa do stwierdzenia akurat tego przeoczenia w przypadku Goldfrapp.
Głosy krytyczne były zawsze , bardziej akcentowane po odejściu Marka i częściej zauważane odkąd przybocznym został pewien współprowadzący :) . , któremu przecież nie wypada kalać własnego gniazda. Negatywne wtrącenia ani nie pogorszą ani nie polepszą klimatu wokół audycji , a tylko ożywią monotonną ostatnio dyskusję na lp3-owe tematy. Tworzenie zjednoczonego frontu obrońców "wszystkiego i wszystkich" związanego z Listą ma swoje zalety , ale ma i wady.
ku3a

zbyszu pisze:
ku3a pisze: bardzo bym chcial wiedziec jak to wszystko wyglada od srodka, jakie sa zasady, zeby moc z cala pewnoscia stwierdzic czy cos jest wynikiem bałaganu czy nie.?
To ja Ci powiem jak to wygląda nie od srodka, tylko z perspektywy Słuchacza:
calkowicie o cos innego mi chodzilo. niewazne.
Awatar użytkownika
abd3mz

Fanatyk pisze:Odnośnie postu zbysza i funkcjonowania zestawu do głosowania - Nie bierzcie tego personalnie (ku3a , abd3mz) , ale zastanawia mnie jaki sens ma przymykanie oczu i usprawiedliwanie oczywistych niedopatrzeń osób odpowiedzialnych za prawidłowe funkcjonowanie zestawu ?
A wcześniej tych niedopatrzeń nie było? A co jest dla Ciebie oczywistym błędem? Fani chcą jak najdłużej głosować na piosenki swojego ulubionego zespołu, a inni chcą żeby dołączyć utwór swojego ulubionego zespołu. A zestaw nie jest z gumy i moim zdaniem nie byłoby dobrze wybierać z 500 utworów.
prz_rulez pisze:A wpisywanie propozycji to nie jest tak naprawdę mój pomysł, widziałem to na wielu stronach internetowych wielu stacji radiowych, w tym też jednej z nocnych audycji w Trojće [tej od rocka progresywnego] w głosowaniu na płytę roku. I czy komuś to przeszkadzało? Nie.
A wiesz może jakie było najwyższe miejsce płyty dopisanej przez słuchaczy? Myślę, że nie było za wysokie i to może być główny argument przeciw temu rozwiązaniu.
prz_rulez pisze:Mam wrażenie (i znowu przypomina mi się ten cytat, ale jednak się wypowiem), że Trójką rządzą jakieś interesy, o których nie mamy pojęcia
Gratuluję podejścia. [Mam takie zdanie jak wyżej pisze Martyrka.]
zbyszu pisze:...pewnie, ze nie brakuje, skoro np. zespołu Goldfrapp mamy tych sibgli az 3 (słownie: trzy). Ciekawie dlaczego...? :?
Może jest tak jak pisałeś wyżej? A nawet jeśli nie, to czy to taki wielki problem jeśli dwa poprzednie single zostaną usunięte za dwa, trzy tygodnie?
Awatar użytkownika
abd3mz

zbyszu pisze:Wrzucanie singli (lub utworów do promocji) jeden po drugim (Lao).
ku3a przypadek Lao wyjaśniał.
zbyszu pisze:Zamęczanie Słuchaczy danym artystą (patrz: Melua, która teraz pałęta się w Poczekani).
Jeślibyś lubił Meluę to nie mówiłbyś o zamęczaniu.
zbyszu pisze:Zaniedbania na stronach www Listy (brak zapowiedzi, brak promocji nowych utworów itp...)
Zgadzam się to warto poprawić.
zbyszu pisze:Przypatrzecie się dokąłdnie i oceńcie. Jak wygląda strona www LP3 przy Liście Złotych Przebojów!!! Można zrobić łądnie i funkcjonalnie??? Można!!!
Mam nadzieję, że Trójka nie pójdzie w tę stronę. Strona Złotych jest obrzydliwa i do bólu nie funkcjonalna.
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

abd3mz pisze: A nawet jeśli nie, to czy to taki wielki problem jeśli dwa poprzednie single zostaną usunięte za dwa, trzy tygodnie?
Rozumiem, jeśli chodziło by o tylko dwa single...Tutaj mamy az 3, w tym ten pierwszy "A&E" pojawił sie w zestawie 9nie wiem dokałdnie) ale chyba na przełomie 2007/2008.

Być moze to jest jedyna "wpadka". Być moze. Nie analizuje maniakalnie zestawu, nie wyliczam i nie prowadze statystyk. Zwyczanie podzieliłem się uwagą, jaka mi sie zrodziła głosujac na Listę. Goldfrapp x3. Moby x0. To tylko przyklad, nie zasada. Przykąłd, ale jednoczesnie fakt!!! Tyle...
ODPOWIEDZ