1502 (12.11.10)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Re: 1502 (12.11.10)

Post autor: neon.ka »

adamwadameria pisze:Nie ma co porównywać. To tak jakbym porównywał jakiś wyścig Formuły 1 i Tour de France, albo GP na żużlu.
niestety te porównania nie bardzo przemawiają do mojej wyobraźni. ;-) :mrgreen:
ku3a

Post autor: ku3a »

Piotr pisze:
ku3a pisze:Witamy wszystkich!
I wszyscy pozdrawiamy wszystkich na forum .
A ty nie na zlocie-odlocie?
na szczęście na miejscu wciąż jest net ;-)
Robinson pisze:
ku3a pisze:Witamy wszystkich!
I wszyscy pozdrawiamy wszystkich na forum .
Wszyscy dotarli? :)
nie mogłem uwierzyć własnym oczom gdy zobaczyłem godziny w jakich poszczególni forowicze mieli wjeżdżać na Centralny. wcześniej bywało tak, że od pierwszego pociągu do ostatniego było i z półtorej godziny, a tym razem... 17 minut! :shock: idealne zgranie w czasie! :-D co prawda ostatni pociąg się spóźnił, ale tylko 10 minut i to było jedyne opóźnienie! to też rekord. jeszcze chyba nigdy na dworcu wszystko nie poszło tak sprawnie :-). przez co potem mieliśmy pewien margines czasowy i mogliśmy spokojnie przejść wszystko na piechotę.
nemo pisze:
lady pisze:Witam dziś w nastroju zazdrosnym, bo też chciałam być na Zlocie ...
Baron uciekł do Krakowa bo się pewnie bał, że przyjadę :mrgreen:
Lady, Balonik pytal nas podczas 1500 notowania, czy będziesz na zlocie, więc przed Tobą na pewno nie uciekł.
wtedy jeszcze było tak, że to Balonik miał prowadzić 1502. dopiero tydzień temu się okazało, że plany się pozmieniały.
aganie pisze:nie polubię cię również... koszuli, głosu, płyty... Brodka sorry ale nie poradzę.
Cffan co myslisz?
takie pytania proszę kierować na pw. na forum piszemy do wszystkich.
Tadeuszek16 pisze:Byłem na dzisiejszym zlocie w postaci gościa. To właśnie ja zapowiedziałem nieśmiałym stremowanym głosem nr. 15 lp3. Od razu po powrocie do domu zarejestrowałem się na forum. Było pięknie inspirująco.
cieszę się, że się pojawiłeś :-). a co oznacza "16" w nicku? bo przecież nie wiek...
PioM pisze:Ja bym proponował zaproszenie Andrusa na najbliższego Openera - przyćmiewa w końcu wszystkie zachodnie gwiazdy na liście :] Ja również chciałbym podziękować za (przypadkowy) udział w zlocie - i zgodnie z obietnicą melduję się na Forum :]
cześć :-). i mam nadzieję, że pojawiać się będziesz w miarę regularnie :-).
Awatar użytkownika
Abby95
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1996
Kontakt:

Post autor: Abby95 »

Czy ktoś może nagrywał?
Awatar użytkownika
macor70
Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001

Post autor: macor70 »

Abby95 pisze:Czy ktoś może nagrywał?
jakbyś jeszcze szukała i nie znalazła, to audycję lp3 notowanie 1502. znajdziesz
tutaj
Awatar użytkownika
Abby95
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1996
Kontakt:

Post autor: Abby95 »

macor70 pisze:
Abby95 pisze:Czy ktoś może nagrywał?
jakbyś jeszcze szukała i nie znalazła, to audycję lp3 notowanie 1502. znajdziesz
tutaj
Dziękuję.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

ku3a pisze:Tadeuszek16 napisał(a):Byłem na dzisiejszym zlocie w postaci gościa. To właśnie ja zapowiedziałem nieśmiałym stremowanym głosem nr. 15 lp3. Od razu po powrocie do domu zarejestrowałem się na forum. Było pięknie inspirująco.cieszę się, że się pojawiłeś
Pamiętam, że jak powiedział, że jeszcze nie jest zarejestrowanym na Forum, to kazałem niezwłocznie to uczynić, bo bycie na zlocie forum i nie bycie zarejestrowanym jest nie do przyjęcia :wink: I zastrzegłem, że mam nick tadzio3, a więc powinien troszkę inaczej się nazwać :wink:
ODPOWIEDZ