niestety te porównania nie bardzo przemawiają do mojej wyobraźni.adamwadameria pisze:Nie ma co porównywać. To tak jakbym porównywał jakiś wyścig Formuły 1 i Tour de France, albo GP na żużlu.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
niestety te porównania nie bardzo przemawiają do mojej wyobraźni.adamwadameria pisze:Nie ma co porównywać. To tak jakbym porównywał jakiś wyścig Formuły 1 i Tour de France, albo GP na żużlu.
na szczęście na miejscu wciąż jest netPiotr pisze:A ty nie na zlocie-odlocie?ku3a pisze:Witamy wszystkich!
I wszyscy pozdrawiamy wszystkich na forum .
nie mogłem uwierzyć własnym oczom gdy zobaczyłem godziny w jakich poszczególni forowicze mieli wjeżdżać na Centralny. wcześniej bywało tak, że od pierwszego pociągu do ostatniego było i z półtorej godziny, a tym razem... 17 minut!Robinson pisze:Wszyscy dotarli?ku3a pisze:Witamy wszystkich!
I wszyscy pozdrawiamy wszystkich na forum .
wtedy jeszcze było tak, że to Balonik miał prowadzić 1502. dopiero tydzień temu się okazało, że plany się pozmieniały.nemo pisze:Lady, Balonik pytal nas podczas 1500 notowania, czy będziesz na zlocie, więc przed Tobą na pewno nie uciekł.lady pisze:Witam dziś w nastroju zazdrosnym, bo też chciałam być na Zlocie ...
Baron uciekł do Krakowa bo się pewnie bał, że przyjadę![]()
takie pytania proszę kierować na pw. na forum piszemy do wszystkich.aganie pisze:nie polubię cię również... koszuli, głosu, płyty... Brodka sorry ale nie poradzę.
Cffan co myslisz?
cieszę się, że się pojawiłeśTadeuszek16 pisze:Byłem na dzisiejszym zlocie w postaci gościa. To właśnie ja zapowiedziałem nieśmiałym stremowanym głosem nr. 15 lp3. Od razu po powrocie do domu zarejestrowałem się na forum. Było pięknie inspirująco.
cześćPioM pisze:Ja bym proponował zaproszenie Andrusa na najbliższego Openera - przyćmiewa w końcu wszystkie zachodnie gwiazdy na liście :] Ja również chciałbym podziękować za (przypadkowy) udział w zlocie - i zgodnie z obietnicą melduję się na Forum :]
jakbyś jeszcze szukała i nie znalazła, to audycję lp3 notowanie 1502. znajdzieszAbby95 pisze:Czy ktoś może nagrywał?
Dziękuję.macor70 pisze:jakbyś jeszcze szukała i nie znalazła, to audycję lp3 notowanie 1502. znajdzieszAbby95 pisze:Czy ktoś może nagrywał?
tutaj
Pamiętam, że jak powiedział, że jeszcze nie jest zarejestrowanym na Forum, to kazałem niezwłocznie to uczynić, bo bycie na zlocie forum i nie bycie zarejestrowanym jest nie do przyjęciaku3a pisze:Tadeuszek16 napisał(a):Byłem na dzisiejszym zlocie w postaci gościa. To właśnie ja zapowiedziałem nieśmiałym stremowanym głosem nr. 15 lp3. Od razu po powrocie do domu zarejestrowałem się na forum. Było pięknie inspirująco.cieszę się, że się pojawiłeś