1628 - 12.04.2013 r. (Marek Niedźwiecki)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1628 - 12.04.2013 r. (Marek Niedźwiecki)
Szukam kogoś kto nagrał to notowanie, na moją prośbę Niedźwiedź puścił przed trzecim miejscem starego dżingla z "EM",
chcę mieć pamiątkę dla potomności:)
Z góry dzięki za namiary.
GS
chcę mieć pamiątkę dla potomności:)
Z góry dzięki za namiary.
GS
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Ty się nie śmiej, bo przynajmniej Albarnowi nasze poszukiwania kopacza się pozytywnie skojarzyły.lady pisze:albarn pisze:tureckich piłkarzach
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Możesz podać namiar na tego dżingla?Jopkolog pisze:Mam go ustawionego jako dzwonek mojej komórkiFOXD pisze:Ooo, jakże dawno nie było tego dżingla. Powinien na stałe wrócić.Czasem tak się zasłucham, że aż odbierać się nie chce
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Jest kłopot, bo Smerfetka była tylko jedna.mowgli pisze:Za tydzień niech każdy wybierze sobie jakąś postać ze Smerfów, którą chciałby być na czas notowania. Będzie można zostać dowolnym smerfem oprócz Marudy.
Ano właśnie, świat jest tak skonstruowany, że każdy jest inny. Jeden będzie "w ciemno" coś akceptował bez zastrzeżeń i refleksji, doznając przy tym przesadnej ekscytacji, inny ma bardziej wysublimowany gust i odważnie wyraża zarówno swoje zadowolenie z czegoś jak i też negację w tym samym względzie. Na tym polega owo zróżnicowanie świata. Dokonywanie zabiegów polegających na ustawianiu zapatrywań zatraca to zróżnicowanie i przedstawia zafałszowany obraz rzeczywistości.LLucky pisze:Co ja tutaj robię? Tak jak już ktoś powiedział: spotykam się tutaj tak jak na czacie ze znajomymi z sieci, by spędzić z nimi te trzy godziny dnia wymienionego w temacie na miłej dyskusji. I tak właśnie sobie uświadomiłem, że chyba rzadko kiedy pisałem, że coś mi się podoba lub nie podoba, na Liście jako takiej czy w konkretnej piosence - zresztą o czym tu pisać? Lista jest, jaka jest i piosenki są, jakie są - przyjmuję je z całą ich urodą, czy mi się podobają, czy nie. Taki jest świat - zróżnicowany, kolorowy, wieloznaczny, niejasny.FOXD pisze:Czytając oczekiwania co poniektórych zaczynam się zastanawiać, co Tu robicie na tym wątku, skoro macie ochotę bajdurzyć o innych kwestiach niż komentowanie? Może zacznijcie od tego jaki jest tytuł wątku?
Tak poza tym, to widzę że "ciekawie" się zrobiło już od wczoraj

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
1. Huurrrra!FOXD pisze:1. doznając przy tym przesadnej ekscytacji
2. inny ma bardziej wysublimowany gust

2. Rozumiem, że przyklasnąłeś sobie i zaliczyłeś siebie do tej grupy. Ci, którzy nie negują albo z definicji nie chcą tego robić to motłoch i lemingi.
3. Twój "wytłuszczony" podpis to wierutne kłamstwo. Czy odróżniasz cenzurę od braku wyczucia smaku i poszanowania gustu innych?
- konwicki1980
- Kontakt:
Opcja "dodaj do wrogów" działa extra. 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
W sumie też o niej wcześniej myślałem, ale nie wiedziałem jak działa.
Wystarczy mi przeróbka, żeby omijać ten utwór szerokim łukiem.konwicki1980 pisze:Utwór w sumie genialny, ale wolę oryginał.Yacy pisze:Metalowcy na 57! Może za tydzień poczekalnia
Tylko czy z tej połyty coś by się pojawiło, bo z tej z Lou nie było kompletnie nic.adameria pisze:Chyba, że znowu wymyślą jakiegoby tu gościa zaprosić i z nim płytę nagrać.krzysiek83 pisze:Mam nadzieję, że szybko pojawi się nowa płyta Metalliki. Zanim calkiem ich znielubię za kowery. Na nowej płycie z pewnością będą wartościowe utwory na które będę często glosował.

Dla mnie to jest fałszywe, jak tylko się kadzi, chociaż widzi się też złe strony.Cairine pisze:Dlaczego fałszem?
Przy takiej ilości piszących i postów nie za bardzo. Wdasz się w dyskusję i będziesz pięć stron w tył z czytaniem. Nawet pisząc krótkie opinie potrafię mieć dwie lub trzy w plecy.FOXD pisze:Bo może formuła tego wątku poprostu się do tego nie nadaje.
A ile one miały stron?słoik pisze:Znów powiem "bynajmniej". Może w celach edukacyjnych poczytaj sobie komentarze do paru list sprzed kilku lat, nawet w oderwaniu od audycji potrafią być interesujące.
A to jest przykład na inny temat. O taktyce to rozmawiacie przed meczem, a na meczu to: Piękny gol, Ależ spierd....., Sędzia kalosz, a nie dywagacje na temat kto będzie mistrzem Kamerunu.albarn pisze:Ale wyobraź sobie, że spotykasz się wspólnie z kolegami celem obejrzenia meczu. Gdyby całe Wasze spotkanie opierało się wyłącznie na komentowaniu taktyki i podań, to nawet największego fana piłki by znudziło. Po prostu mecz to pretekst do fajnego spotkania w miłym gronie. Dokładnie tak samo odbieram notowanie listy.
I będzie najgorszy utwór DM w historii listy na szczycie i jeden z najgorszych liderów w historii.krzysiek83 pisze:Głosujcie na SMS, taki numer powinien mieć lidera
Ale Maruda to mój ulubiony dorosły Smerf, a na małoletnie jestem już za stary.mowgli pisze:Za tydzień niech każdy wybierze sobie jakąś postać ze Smerfów, którą chciałby być na czas notowania. Będzie można zostać dowolnym smerfem oprócz Marudy.
Ale Smerfetka to najgorszy Smerf, gorszy nawet od Lalusia i Ważniaka. Kto by ją chciał wybrać.Emilia pisze:Jest kłopot, bo Smerfetka była tylko jedna.
No to jest przegięcie.FOXD pisze: Cenzura na forum nastała!!! Ten wątek został oczyszczony z określenia "g..."
To, że ktoś pisze o utworze gniot to brak poszanowania gustu innych? To w takim razie napisanie o utworze rewelacja to też brak tegoż poszanowania. Nie mógłbym powiedzieć, że po ulicy idzie ładna dziewczyna, bo ktoś może uważać, że jest brzydka i nie szanuję w ten sposób jego gustu?adameria pisze:Twój "wytłuszczony" podpis to wierutne kłamstwo. Czy odróżniasz cenzurę od braku wyczucia smaku i poszanowania gustu innych?
Już kiedyś Ci doradziłem, byś powściągnął emocje i wpierw pomyślał co chcesz napisać.adameria pisze:1. Huurrrra!FOXD pisze:1. doznając przy tym przesadnej ekscytacji
2. inny ma bardziej wysublimowany gust![]()
2. Rozumiem, że przyklasnąłeś sobie i zaliczyłeś siebie do tej grupy. Ci, którzy nie negują albo z definicji nie chcą tego robić to motłoch i lemingi.
3. Twój "wytłuszczony" podpis to wierutne kłamstwo. Czy odróżniasz cenzurę od braku wyczucia smaku i poszanowania gustu innych?
- konwicki1980
- Kontakt:
Minus tego rozwiązania polega na tym, że trzeba być zalogowanym, żeby nie widzieć niechcianych postów.Miszon pisze:W sumie też o niej wcześniej myślałem, ale nie wiedziałem jak działa.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
FOXD, nie rozumiemy się kompletnie i tak już pewnie pozostanie.
Przepraszam, jeśli użyłem skrótu myślowego, ale zlituj się, ile razy można czytać o Twojej nienawiści do muzyki Ani? Ile razy można czytać to samo słowo na g i k? Czy rozumiesz intencje Administratora? Właśnie dlatego skończyłem z pisaniem tego, co zacząłem kilka tygodni temu, bo ktoś mi przemówił do rozumu. Ile razy można w kółko powtarzać te same negatywne odczucia?kajman pisze:To, że ktoś pisze o utworze to brak poszanowania gustu innych? To w takim razie napisanie o utworze rewelacja to też brak tegoż poszanowania. Nie mógłbym powiedzieć, że po ulicy idzie ładna dziewczyna, bo ktoś może uważać, że jest brzydka i nie szanuję w ten sposób jego gustu?
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Widzę, że komentarze do bieżącego notowania się już skończyły, a zaczęły wycieczki personalne. Może to też będzie odczytane jako przejaw cenzury, ale czas zamknąć temat.