1551 - 21.10.2011 (PB)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Re: 1551 - 21.10.2011 (PB)

Post autor: tadzio3 »

Isenor pisze:
sk pisze:

Kod: Zaznacz cały

|   1 |   1 |    6 |     0 | Somebody That I Used to Know - Gotye feat. Kimbra            | ZG   |
To będzie jeszcze się długo trzymać......
Oby nie.
słoik

Post autor: słoik »

adameria pisze:
Martyr pisze:czyżby słoik był kultofanem i fanem "Celiny"? :wink:
Jeszcze ja. Nie, pewnie wczuł się w klymat Yugończuka.
No to jednak jeszcze ja, mimo że się pożegnałem kilka postów temu. Jak to się plecie, dziwnie mi się tę zbitkę czyta, bo niemal tak mam na nazwisko. Raz jeszcze allez.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

słoik pisze:I dziękuję za natchnięcie do napisania tekstu dnia wg mary. Otrzymujesz honorowy tytuł Natchniecicielki Słoików.
bardzo się cieszę z takiego wyróżnienia! :D
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Dobrej nocy wszystkim! :)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

JaceK pisze:,,Jak długo jeszcze...?'' — to zabrzmiało dwuznacznie ;)
A raczej tak, jakby ku3a miał już dosyć ;-) .
A myślałem, że to lubi.

Jak dla mnie - może siedzieć do początku grudnia. LIstopad ponury jest, to dobrze jak taka wesoła pioseneczka na pierwszym będzie :-) .
No i jeśli spadnie grozi nam Papapapaparadajs (tu zgroza będzie). Albo (tu już lepiej) RumourhasitRumourhasitRumourhasitRumourhasit, czyli dwa zazazazacicinaaającce się kawałki.
ku3a

Post autor: ku3a »

z pewnym opóźnieniem (jak na moje ostatnie czytanie komentarzy, to i tak niedużym) przeczytałem wątek, no i... tego... wypadałoby podziękować :-)
JaceK pisze:Najlepszego dla Ku3a! Sto-larz...
Julia pisze:ku3a, najlepszego!
Isenor pisze:ku3a, najlepszego
DarekM pisze:No to prywata po raz drugi. Pomyślności ku3a!
Cairine pisze:Wszystkiego najlepszego dla Kuby!
Brian pisze:Kuba, najlepszego!
lady pisze:Ku3a, dużo zdrowia i cierpliwości - do nas oczywiście Najlepszego !
Martyr pisze:Kuba! Kuba!! Kuba!!! Najlepszego!
animag pisze:Ku3a - SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!
Corleone pisze:I wszystkiego najlepszego dla Kuby!
falcoeagle pisze:100lat ku3a.
tadzio3 pisze:Aaaa Kuba urodziny?
No to wszystkiego naj naj. Oby Ci się nigdy forum nie znudziło. No i nasze Radio Orbit
serdecznie wszystkim dziękuję za tak liczne życzenia :-).
(i przepraszam za powycinanie emotikonek z cytatów, tu i dalej. to ograniczenie do dziesięciu na post jest fatalne... połowę czasu spędziłem odpowiadając, a połowę później wybierając które emotki trzeba zostawić, a które niestety usunąć. czy nie da się tego ograniczenia przynajmniej zwiększyć?...)
adameria pisze:
tadzio3 pisze:Oby Ci się nigdy forum nie znudziło. No i nasze Radio Orbit
O to, to...
zbyszu pisze:PS. Działa jeszcze RadioOrbit?
ponieważ widzę tu i ówdzie pewną niepewność, a niektórzy być może w przedłużającej się nieobecności Rockiestry na antenie Radia Orbit dopatrują się więcej niż potrzeba :-), to pragnę zapewnić, że Rockiestra ma się dobrze. wraca równo za 2 tygodnie i jak zwykle będzie we wtorki od 21 do 23. a pierwsza audycja po powrocie będzie szczególnie atrakcyjna dla fanów Buldoga. ale więcej jeszcze napiszę w swoim czasie.
a samo Radio Orbit również ma się dobrze. po przedłużonej przerwie wakacyjnej wynikającej z przeprowadzki Klaudiusza, a co za tym idzie przeprowadzki serwerów, od dwóch tygodni gra ponownie. zapraszam do słuchania!
LLucky pisze:Słyszałem, że dziś obchodzimy dzień Jarosza - wszystkiego najlepszego! Jemu i wszystkim innym jubilatom.
dzień jarosza, jak co tydzień w piątek ;-).
Julia pisze:
słoik pisze:Czyżby po 20 jakieś niespodziewajne wizyty, że startujemy z podstawową trzydziechą z falstartem?
Podejrzewam, że to tak specjalnie, żeby ku3a miał czas na długą i bogatą w środki artystycznego wyrazu zapowiedź miejsca pierwszego .
taa, ale miałem czasu, aż mi tchu zabrakło ;-). ale lepsze 10 sekund niż nic ;-).
JaceK pisze:,,Jak długo jeszcze...?'' — to zabrzmiało dwuznacznie
no wiesz... 8-)
miało przynajmniej nie być jednoznacznie. ale chyba Yacy mnie rozszyfrował ;-).
Miszon pisze:A raczej tak, jakby ku3a miał już dosyć .
A myślałem, że to lubi.
jest w środku mojej Mojej 30, więc...
ale teraz pewnie będzie już spadać, bo powoli mam tego na razie nie powyżej uszu, ale powiedzmy powyżej brody póki co :-P.
Miszon pisze:Jak dla mnie - może siedzieć do początku grudnia. LIstopad ponury jest, to dobrze jak taka wesoła pioseneczka na pierwszym będzie .
wesoła?! well...

raz jeszcze serdeczne dzięki za życzenia! :-)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

wesoła?! well...
Tekst nie jest specjalnie wesoły, ale już go zapomniałem, bo za dużo słów miał ;-) . Zresztą - widocznie podmiot liryczny na luźno traktuje to, że cóż... no... nie wyszło im.
ODPOWIEDZ