Oby nie.Isenor pisze:To będzie jeszcze się długo trzymać......sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 1 | 1 | 6 | 0 | Somebody That I Used to Know - Gotye feat. Kimbra | ZG |
1551 - 21.10.2011 (PB)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- tadzio3
- Kontakt:
Re: 1551 - 21.10.2011 (PB)
No to jednak jeszcze ja, mimo że się pożegnałem kilka postów temu. Jak to się plecie, dziwnie mi się tę zbitkę czyta, bo niemal tak mam na nazwisko. Raz jeszcze allez.adameria pisze:Jeszcze ja. Nie, pewnie wczuł się w klymat Yugończuka.Martyr pisze:czyżby słoik był kultofanem i fanem "Celiny"?
bardzo się cieszę z takiego wyróżnienia!słoik pisze:I dziękuję za natchnięcie do napisania tekstu dnia wg mary. Otrzymujesz honorowy tytuł Natchniecicielki Słoików.

Dobrej nocy wszystkim! 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A raczej tak, jakby ku3a miał już dosyćJaceK pisze:,,Jak długo jeszcze...?'' — to zabrzmiało dwuznacznie

A myślałem, że to lubi.
Jak dla mnie - może siedzieć do początku grudnia. LIstopad ponury jest, to dobrze jak taka wesoła pioseneczka na pierwszym będzie

No i jeśli spadnie grozi nam Papapapaparadajs (tu zgroza będzie). Albo (tu już lepiej) RumourhasitRumourhasitRumourhasitRumourhasit, czyli dwa zazazazacicinaaającce się kawałki.
z pewnym opóźnieniem (jak na moje ostatnie czytanie komentarzy, to i tak niedużym) przeczytałem wątek, no i... tego... wypadałoby podziękować
.
(i przepraszam za powycinanie emotikonek z cytatów, tu i dalej. to ograniczenie do dziesięciu na post jest fatalne... połowę czasu spędziłem odpowiadając, a połowę później wybierając które emotki trzeba zostawić, a które niestety usunąć. czy nie da się tego ograniczenia przynajmniej zwiększyć?...)
, to pragnę zapewnić, że Rockiestra ma się dobrze. wraca równo za 2 tygodnie i jak zwykle będzie we wtorki od 21 do 23. a pierwsza audycja po powrocie będzie szczególnie atrakcyjna dla fanów Buldoga. ale więcej jeszcze napiszę w swoim czasie.
a samo Radio Orbit również ma się dobrze. po przedłużonej przerwie wakacyjnej wynikającej z przeprowadzki Klaudiusza, a co za tym idzie przeprowadzki serwerów, od dwóch tygodni gra ponownie. zapraszam do słuchania!
.
. ale lepsze 10 sekund niż nic
.

miało przynajmniej nie być jednoznacznie. ale chyba Yacy mnie rozszyfrował
.
ale teraz pewnie będzie już spadać, bo powoli mam tego na razie nie powyżej uszu, ale powiedzmy powyżej brody póki co
.
raz jeszcze serdeczne dzięki za życzenia!

JaceK pisze:Najlepszego dla Ku3a! Sto-larz...
Julia pisze:ku3a, najlepszego!
Isenor pisze:ku3a, najlepszego
DarekM pisze:No to prywata po raz drugi. Pomyślności ku3a!
Cairine pisze:Wszystkiego najlepszego dla Kuby!
Brian pisze:Kuba, najlepszego!
lady pisze:Ku3a, dużo zdrowia i cierpliwości - do nas oczywiście Najlepszego !
Martyr pisze:Kuba! Kuba!! Kuba!!! Najlepszego!
animag pisze:Ku3a - SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!
Corleone pisze:I wszystkiego najlepszego dla Kuby!
falcoeagle pisze:100lat ku3a.
serdecznie wszystkim dziękuję za tak liczne życzeniatadzio3 pisze:Aaaa Kuba urodziny?
No to wszystkiego naj naj. Oby Ci się nigdy forum nie znudziło. No i nasze Radio Orbit

(i przepraszam za powycinanie emotikonek z cytatów, tu i dalej. to ograniczenie do dziesięciu na post jest fatalne... połowę czasu spędziłem odpowiadając, a połowę później wybierając które emotki trzeba zostawić, a które niestety usunąć. czy nie da się tego ograniczenia przynajmniej zwiększyć?...)
adameria pisze:O to, to...tadzio3 pisze:Oby Ci się nigdy forum nie znudziło. No i nasze Radio Orbit
ponieważ widzę tu i ówdzie pewną niepewność, a niektórzy być może w przedłużającej się nieobecności Rockiestry na antenie Radia Orbit dopatrują się więcej niż potrzebazbyszu pisze:PS. Działa jeszcze RadioOrbit?

a samo Radio Orbit również ma się dobrze. po przedłużonej przerwie wakacyjnej wynikającej z przeprowadzki Klaudiusza, a co za tym idzie przeprowadzki serwerów, od dwóch tygodni gra ponownie. zapraszam do słuchania!
dzień jarosza, jak co tydzień w piątekLLucky pisze:Słyszałem, że dziś obchodzimy dzień Jarosza - wszystkiego najlepszego! Jemu i wszystkim innym jubilatom.

taa, ale miałem czasu, aż mi tchu zabrakłoJulia pisze:Podejrzewam, że to tak specjalnie, żeby ku3a miał czas na długą i bogatą w środki artystycznego wyrazu zapowiedź miejsca pierwszego .słoik pisze:Czyżby po 20 jakieś niespodziewajne wizyty, że startujemy z podstawową trzydziechą z falstartem?

no wiesz...JaceK pisze:,,Jak długo jeszcze...?'' — to zabrzmiało dwuznacznie

miało przynajmniej nie być jednoznacznie. ale chyba Yacy mnie rozszyfrował

jest w środku mojej Mojej 30, więc...Miszon pisze:A raczej tak, jakby ku3a miał już dosyć .
A myślałem, że to lubi.
ale teraz pewnie będzie już spadać, bo powoli mam tego na razie nie powyżej uszu, ale powiedzmy powyżej brody póki co

wesoła?! well...Miszon pisze:Jak dla mnie - może siedzieć do początku grudnia. LIstopad ponury jest, to dobrze jak taka wesoła pioseneczka na pierwszym będzie .
raz jeszcze serdeczne dzięki za życzenia!

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Tekst nie jest specjalnie wesoły, ale już go zapomniałem, bo za dużo słów miałwesoła?! well...