jak na razie jest to aktualność bardziej około Radio-Złoto-Przebojowa niż Trójkowa

I mam nadzieję, że art. będzie czytany przez Szanowne Grono w wersji papierowej, a nie barbarzyńsko "przez komputer"Yacy pisze:myślę, że ta zapowiedź pasuje do tego wątku. i może kogoś zainteresuje.
Ja jako była zapraszam do "Trójki" czyli wywiad z Magdą Jethon. Jutro w "Wysokich Obcasach" dodatku do "Gazety Wyborczej"
Mimo wszystko. Jestem tradycjonalistą. Gazetę trzeba mieć w ręku, wąłsną, nieprzeczytaną przez 100 innych rąk np. z Mc D., ze specyficznym zapachem i...charakterystycznym rozrywaniem kropek na stronach (choć WO są drukowane w wersji lepszej).falcoeagle pisze:Zawsze można wydrukować
Tak... wasza emisjo... (cyt. Kabaret Neo-nówka) — mam wersję celulozową.zbyszu pisze:(...) I mam nadzieję, że art. będzie czytany przez Szanowne Grono w wersji papierowej, a nie barbarzyńsko "przez komputer"
Ja również, ja również...JaceK pisze:Tak... wasza emisjo... (cyt. Kabaret Neo-nówka) — mam wersję celulozową.zbyszu pisze:(...) I mam nadzieję, że art. będzie czytany przez Szanowne Grono w wersji papierowej, a nie barbarzyńsko "przez komputer"
Kod: Zaznacz cały
<param name="movie" value="/_cms/_swf/mp3player.swf?src=
Dziękuję , z pewnością skorzystamjotem3 pisze:Ale, że już dawno ta wersja "zeszła" z kiosków - to dla potomności zeskanowałem i wrzuciłem tam, gdzie zazwyczaj...
Na razie zatrudnia, a potem zacznie zwalniać.jotem3 pisze:Sobala miał zwalniać (Jethon zwolniona, bo "nie umiałaby zwolnić 30-40 osób), a zatrudnia...
StraszneReszczyński znany jest jako pierwszy prezenter "Teleexpressu". W czasach PRL pracował jako prezenter reżimowej telewizji.
Po to, żeby później powiedzieć, że trzeba zwalniać bo trzeba ciąć wydatki. Oczywiście swoich się wtedy zostawi, nie ma obaw...krzysiek83 pisze: A w kwestii zasadniczej: myślałem, że jak się oszczędza, to żeby kogoś zatrudnić najpierw trzeba kogoś zwolnića nie powiększać wydatki! Póki co szef tylko zatrudnia.
Oszczędności już były, teraz trzeba je zmarnować.krzysiek83 pisze:No, ale przecież dobrze wiemy, że ani Jethon ani Sobala nie przyszli tu z troski decydentów o finanse Radia. Najprawdopodobniej oszczędności nastąpią wraz z nową ramówką i jestem pewien, że odbije się to na programie.