jak na razie jest to aktualność bardziej około Radio-Złoto-Przebojowa niż Trójkowa

I mam nadzieję, że art. będzie czytany przez Szanowne Grono w wersji papierowej, a nie barbarzyńsko "przez komputer"Yacy pisze:myślę, że ta zapowiedź pasuje do tego wątku. i może kogoś zainteresuje.
Ja jako była zapraszam do "Trójki" czyli wywiad z Magdą Jethon. Jutro w "Wysokich Obcasach" dodatku do "Gazety Wyborczej"

Mimo wszystko. Jestem tradycjonalistą. Gazetę trzeba mieć w ręku, wąłsną, nieprzeczytaną przez 100 innych rąk np. z Mc D., ze specyficznym zapachem i...charakterystycznym rozrywaniem kropek na stronach (choć WO są drukowane w wersji lepszej).falcoeagle pisze:Zawsze można wydrukować
 Mam nadzieję, że ktoś to będzie nagrywał. Chyba, że w Trójce będą umieszczane takowe
  Mam nadzieję, że ktoś to będzie nagrywał. Chyba, że w Trójce będą umieszczane takoweTak... wasza emisjo... (cyt. Kabaret Neo-nówka) — mam wersję celulozową.zbyszu pisze:(...) I mam nadzieję, że art. będzie czytany przez Szanowne Grono w wersji papierowej, a nie barbarzyńsko "przez komputer"
Ja również, ja również...JaceK pisze:Tak... wasza emisjo... (cyt. Kabaret Neo-nówka) — mam wersję celulozową.zbyszu pisze:(...) I mam nadzieję, że art. będzie czytany przez Szanowne Grono w wersji papierowej, a nie barbarzyńsko "przez komputer"

Kod: Zaznacz cały
<param name="movie" value="/_cms/_swf/mp3player.swf?src= albo i wręcz naukowo
 albo i wręcz naukowo 
Dziękuję , z pewnością skorzystamjotem3 pisze:Ale, że już dawno ta wersja "zeszła" z kiosków - to dla potomności zeskanowałem i wrzuciłem tam, gdzie zazwyczaj...

Rozsądny wywiad. Ale tych konkursów smsowych, to jej nie wybaczę. Niestety to wiano zapewne pozostanie po wsze czasy.
 Rozsądny wywiad. Ale tych konkursów smsowych, to jej nie wybaczę. Niestety to wiano zapewne pozostanie po wsze czasy.Na razie zatrudnia, a potem zacznie zwalniać.jotem3 pisze:Sobala miał zwalniać (Jethon zwolniona, bo "nie umiałaby zwolnić 30-40 osób), a zatrudnia...

StraszneReszczyński znany jest jako pierwszy prezenter "Teleexpressu". W czasach PRL pracował jako prezenter reżimowej telewizji.
 Czarny lud. Wedle tego np.M. Szabłowska też pracowała w "reżimowych mediach" - za co swego czasu wyleciała z Jedynki. Rozumiem, że to wg GW dobrze...
 Czarny lud. Wedle tego np.M. Szabłowska też pracowała w "reżimowych mediach" - za co swego czasu wyleciała z Jedynki. Rozumiem, że to wg GW dobrze... a nie powiększać wydatki! Póki co szef tylko zatrudnia.
 a nie powiększać wydatki! Póki co szef tylko zatrudnia.

Po to, żeby później powiedzieć, że trzeba zwalniać bo trzeba ciąć wydatki. Oczywiście swoich się wtedy zostawi, nie ma obaw...krzysiek83 pisze: A w kwestii zasadniczej: myślałem, że jak się oszczędza, to żeby kogoś zatrudnić najpierw trzeba kogoś zwolnića nie powiększać wydatki! Póki co szef tylko zatrudnia.

Oszczędności już były, teraz trzeba je zmarnować.krzysiek83 pisze:No, ale przecież dobrze wiemy, że ani Jethon ani Sobala nie przyszli tu z troski decydentów o finanse Radia. Najprawdopodobniej oszczędności nastąpią wraz z nową ramówką i jestem pewien, że odbije się to na programie.