zbyszu pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:52 pm
Miał być kot (Piszczek) u weterynarza okazało się, że nie będzie kastracji, tylko sterylizacja (Pisia)...i utarł się Pisior. Fakt, najbardziej wredny
No szkoda, że nie piłkarz, no ale ciekawe po kim ma tą wredność
DarekM pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:49 pm
Mam w zeszycie zapisaną liczbę głosów, które uzbierały niektóre utwory. Zwycięzca - The Cars miał 909 głosów, Klincz na m. 20 miał 301, Mr. Zoo'b - 101, a utwór z m. 40. - 40.
zbyszu pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:52 pm
Miał być kot (Piszczek) u weterynarza okazało się, że nie będzie kastracji, tylko sterylizacja (Pisia)...i utarł się Pisior. Fakt, najbardziej wredny
No szkoda, że nie piłkarz, no ale ciekawe po kim ma tą wredność
Jak to po kim...Po panu A swoją drogą...Ciekawe ile mamy utworów z "kotem" w tytule...
Kurczę, od Lady Panka nie słuchałam i sporo fajnego mnie ominęło ...
W tamtych czasach nawet pop w rodzaju tego Paula czy Phila był bardzo dobry. Miało to jakiś klimat, a teraz to tylko bity się liczą ...
A koty uwielbiam
djjack pisze: ↑pt maja 15, 2020 9:56 pm
A w poniedziałek rano powinni zagrać numer jeden z ostatniego notowania...
Będzie to chyba drugie odtworzenie tego numeru w Trójce.
jak będzie, to minimum trzecie. Na pewno był u Owczarka 9 maja w MO.
U mnie "odsłuchane" podpadło już dawno temu. już to pisałem, że mają dziury jak w serze szwajcarskim.
A to, że "odsłuchane" nie słucha MO to nic nie wie. I tyle.
I co oni na to??
ja na szczęście tam nie zaglądam tylko słucham, bo lubię Owczarka.
Akurat mogę się zgodzić z Aro, bo znam takie przypadki, że coś było zagrane, a w odsłuchane nie było. I okazało się to prawdą bo Kazik został zagrany tuż po 2 dnia 9 maja.
Martyr pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:58 pm
Dziękuję za dziś
Lista na bis to jest rewelacja!
To smutne, że na bis jest rewelacyjna. Wolałbym aby ta 19-22 była rewelacyjna, albo chociaż bardzo dobra, niektóre piosenki może i fajne, i nigdzie indziej nie grane ale jakieś takie same smutasy.
Szkoda, że choćby takich utworów jak z wczorajszego bisu, nie można od czasu do czasu usłyszeć w Zapraszamy.
Kiedyś chyba wszystkie nowe utwory w zestawie były prezentowane w pn i wt lub sam pn w Zapraszamy.
Wczoraj nie zdążylem, to podziękuję dzisiaj - za prezentowanie wyników, za ciekawe komentarze, za kulturalną wymianę zdań. Pięknie odżywa wątek z komentarzami. Złożyło się na to pewnie kilka czynników, choć dla mnie najmocniej rzuca się w oczy brak pewnego użytkownika...
dannar pisze: ↑sob maja 16, 2020 11:33 amZłożyło się na to pewnie kilka czynników, choć dla mnie najmocniej rzuca się w oczy brak pewnego użytkownika...
No właśnie zauważyłem, że coś długo go nie było. I to nie od wczoraj, ale od jakiegoś miesiąca (etam! prawie dwóch )
A ten wątek ma najwięcej postów od 2013 roku. Coś pięknego
LokiWawa pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:48 pm
Przypominajka z notowania 163.:
(...)
Bardzo Ci dziękuję za prezentowanie utworów z tej dodatkowej godziny.
Nie mogłam słuchać, a dzięki Tobie, nawet czytanie sprawia przyjemność.
dannar pisze: ↑sob maja 16, 2020 11:33 am
Wczoraj nie zdążylem, to podziękuję dzisiaj - za prezentowanie wyników (...)
Nie ma za co. Cała przyjemność po mojej stronie.
TStudent pisze: ↑sob maja 16, 2020 12:07 pm
A ten wątek ma najwięcej postów od 2013 roku. Coś pięknego
Wynik rzeczywiście bardzo dobry, ale nie zapominajmy, że wczoraj mieliśmy dodatkową godzinę z archiwaliami. I gdyby do tego odliczyć moje około 60 postów z wynikami, to rezultat byłby mniej okazały. Niemniej i tak jest się z czego cieszyć.
Maiłem wczoraj zawitać po kilku tygodniach niebytu, głównie z ciekawości jak tam Kazik sobie poradzi Wynik przerósł moje przypuszczenia. Brawo Kazik W FF kawałek na razie propozycją.
Poza tym może wrócą dawne klimaty "trójkowe" (w tym jakaś lp na dobrym poziomie) w innej odsłonie, co z ciekawością śledzę i kibicuję. W końcu to ludzie tworzą dany projekt, a nie jego logotyp