Witam
Ja dzisiejszą listę wysłuchałem przy towarzyszących dźwiękach wiertarki, młotka i tym podobnych dźwiękach
Nowości w miarę,
Prowadzenie, jak na wyjazdowe nie takie najgorsze,
"Nowości" - no coments,
Nr 1 - ten sam co u mnie od paru tygodni... na koszmarliście! Nic na to nie poradzę - jestem uczulony na ten kawałek!
i zapomniałem o znawcy miałem to zrobić rano, ale "najazd" na moje mieszkanie zaczął się już o 8.15 I niestety...
wczorajsze notowanie jednak na +
pani Agnieszka dała radę
"Apologize" na pierwszym i "Dobra konstelacja" drugim, super
Amy awansuje (+8 ) tak trzymać!!! Nowości też nie najgorsze i w dodatku aż 3
Idę spać, bo o 2:00 trzeba wstać na Grammy z panem Markiem
abd3mz pisze:Rozumiem, że byłeś sprawcą tych dźwięków, bo inaczej buźka byłaby inna.
ja i kilku sąsiadów również A " najazd" bo w pewnej chwili w mojej nie za dużej kuchni było 7 osób i pies Ale na szczęście półeczki wiszą, regaliki czekają i mogę opróżniać kartony z płyt... Po kartoniku-dwa i do końca lutego będę "ułożony"
Yacy pisze:ja i kilku sąsiadów również A " najazd" bo w pewnej chwili w mojej nie za dużej kuchni było 7 osób i pies Ale na szczęście półeczki wiszą, regaliki czekają i mogę opróżniać kartony z płyt...
a to szybciutko się zaznajomiłeś z sąsiadami . oni też tam od niedawna?
chyba za szybko chciałem napisać
1. każdy z sąsiadów "działał" u siebie
2. najazd to moi rodzice i brat z rodzinką, w tym Dalmatynka
sąsiedzi na razie nie mieliby specjalnie na czym przysiąść, nie mówiąc już o spożyciu czegoś bo kuchnię będę miał dopiero za 4-5 tygodni a z rodzinką to jednak łatwiej . Budynek zasiedlany jest od ok 4 miesięcy, ale z powodu emigracji zarobkowej dobrych ekip remontowych, nawet ja nie jestem ostatni, który się tu wprowadził A mi do pełni szczęścia brakuje jeszcze 1,5 miesiąca
Yacy pisze:2. najazd to moi rodzice i brat z rodzinką, w tym Dalmatynka
dziewczynki mialy ze soba misie koala?
Yacy pisze:z powodu emigracji zarobkowej dobrych ekip remontowych(...)
moj kumpel, ktory wlasnie konczy budowe domu, mial taką historie, ze mial juz zamowionego parkieciarza z ekipa, ale kilka dni przed terminem zadzwonil, ze mu ekipa nawiala do JuKej . Na szczescie byl na tyle porzadnym czlowiekiem, ze... sam wykonal cala robote!
ciekawe czy faktycznie ktos bedzie te Grammy ogladac
a jednak nie było Marka...
ok. 2 włączyłem TV i się położyłem. Niestety za wiele nie pamiętam, ale jakieś 20-30 minut później widziałem napis, że trwają reklamy a TVP puszczała jakiś koncert z lata ub. roku Pomyślałem, że gdyby w studio ktoś był (Niedźwiedź, Popek) to by komentowali, a nie puścili "nie-wiadomo-co". Wyłączyłem TV i odjechałem