Proszę nie narzekać. Dzień jest przemiły. A niskie pozycje... przeciez to tylko numerki (że się tak wyrażęTymon pisze:To miał być taki miły dzień...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Proszę nie narzekać. Dzień jest przemiły. A niskie pozycje... przeciez to tylko numerki (że się tak wyrażęTymon pisze:To miał być taki miły dzień...
był wczoraj w opowieści na miejscu 95.1981 pisze:Ja chciałbym usłyszeć "Personal Jesus" - singiel numer 1. Czy będzie?
Zgadzam się!Gary pisze:Już mi tu zaraz "Autobiografię" grać! (nie miałbym nic przeciwko)
A mi już jest wszystko jedno.Gary pisze:Już mi tu zaraz "Autobiografię" grać! (nie miałbym nic przeciwko)
No tak, można było wywnioskować z Twojego wpisu. Podpisuję się pod tym obiema ręcoma, jak pewnie większośćlady pisze:Nie podoba mi sięNiby są zaskoczenia, ale niestety w większości NEGATYWNE
A Tobie ?
Sądzę, że gdybyśmy się NAPRAWDĘ zmobilizowali, to byłoby dobrzeMartyr pisze: jednak trzeba brać poprawke że na Top Trójki głosują nie tylko fani DM ale po prostu słuchacze Trójki, którzy ... może nie pamiętają albo nie znają innych utworów DM?
Ja też. I to już 3 raz podczas tego topukrzychu78 pisze:szczerze to pierwszy raz w życiu słysze ten kawałek
No właśnieNeo01 pisze:
A to co takiego??![]()
![]()
Heh, jo tyszkrzychu78 pisze:szczerze to pierwszy raz w życiu słysze ten kawałek
dziekuje bardzo!1981 pisze:Hura! Udało się![]()
![]()
No to pozdrawiam was też i tutaj.
moim ulubionym tez nie jest1981 pisze:Depeche Mode brzmią świetnie. To nie jest mój ulubiony kawałek, ale daje radę
dla jednych negatywne, dla innych nielady pisze: Nie podoba mi sięNiby są zaskoczenia, ale niestety w większości NEGATYWNE
![]()