Ale masz rację, rzeczywiście Astra pod względem interwału między dawkami wypada mega słabo. Na tę porę to już bardzo ważne w kontekście naszego spotkania, żeby nie brać Astry.

Więcej powiem za dziewięć dni.

Swego czasu to było Forum Muzyczne (z ewentualną odrobiną wątków pobocznych). Teraz zrobiło się z tego forum pogaduchowe, w którym wątki muzyczne to niewielki procent całości... Ot co. Więc proszę Cię, neon.ko, racz zakończyć te osobiste wycieczki pod moim adresem. Nigdy nie byłem personą typu "ciepłe kluchy" i nic tego nie zmieni.
A czego? Czy za dwa dni studentowi się coś nie odwidzi i postanowi zaszczepić się Johnson&Johnson?
Na chwilę obecną optuję za terminem 26-29 sierpnia, trochę mniej za 19-22. Wrześniowe terminy są dla mnie bardzo niepewne ze względu na (być może) trudność w uzyskaniu urlopu.
Ja chętnie, ale tylko w terminie 18-22. 26-29 i 16-19 to może od czwartku, a 3-5 i 10-12 to tylko od piątku.
Fajnie będzie o tym przeczytać.jollyroger72 pisze: ↑pt maja 07, 2021 4:26 pm Czy za dwa dni studentowi się coś nie odwidzi i postanowi zaszczepić się Johnson&Johnson?
Nie zgodzę się z Tobą. Właśnie siłą tego forum było to, że było bardzo pro-relacyjne. To w każdym razie było jego jedną z głównych wartości w moich oczach.. I wiem, ze nie tylko w moich.jollyroger72 pisze: ↑pt maja 07, 2021 4:26 pmSwego czasu to było Forum Muzyczne (z ewentualną odrobiną wątków pobocznych).
Skoro Tobie jolly wolno robić osobiste wycieczki, to mi chyba też?jollyroger72 pisze:Więc proszę Cię, neon.ko, racz zakończyć te osobiste wycieczki pod moim adresem. Nigdy nie byłem personą typu "ciepłe kluchy" i nic tego nie zmieni.
Nie. Wprawdzie marzyłem swojego czasu o Johnsonie, ale stwierdziłem że nie będę szprycował się tak mocną szczepionką, po której nawet taki 31-letni koleś z pracy nabawił się gorączki i to nawet przez dobre dwa dni.jollyroger72 pisze: ↑pt maja 07, 2021 4:26 pmCzy za dwa dni studentowi się coś nie odwidzi i postanowi zaszczepić się Johnson&Johnson?
No to ode mnie o tym nie przeczytacie.
załamka...
Dlaczego? Chyba lepiej wziąć szczepionkę, która daje najrzadziej i najlżejsze efekty uboczne. Chociaż w mojej szkole po pierwszej dawce tej na A chyba połowa nauczycieli poszła na jednodniowe zwolnienie. Mi się udało, bo miałem tylko lekko podwyższoną temperaturę przed świtem kolejnego dnia. A zakrzsztuszenie się pomidorem występuje jednak znacznie rzadziej.
Bardzo słusznie. Są smaczniejsze.
To znaczy akurat raczej się trzeba spodziewać przynajmniej jednego-dwóch dni wolnych po Astrze, ale są tacy, zwłaszcza mężczyźni, którym nic nie było. Znam zaś z rozmowy telefonicznej i z neta przypadki wielu kobiet, które miały skutki uboczne i to przez parę ładnych dni (chodzi o nauczycielki de facto).
Ja pomidory też lubię, ale absolutnie najlepiej smakują od sierpnia do października.