Ale masz rację, rzeczywiście Astra pod względem interwału między dawkami wypada mega słabo. Na tę porę to już bardzo ważne w kontekście naszego spotkania, żeby nie brać Astry.
Więcej powiem za dziewięć dni.
Zadałeś sobie pytanie, czy my jesteśmy tego ciekawi?
Swego czasu to było Forum Muzyczne (z ewentualną odrobiną wątków pobocznych). Teraz zrobiło się z tego forum pogaduchowe, w którym wątki muzyczne to niewielki procent całości... Ot co. Więc proszę Cię, neon.ko, racz zakończyć te osobiste wycieczki pod moim adresem. Nigdy nie byłem personą typu "ciepłe kluchy" i nic tego nie zmieni.
A czego? Czy za dwa dni studentowi się coś nie odwidzi i postanowi zaszczepić się Johnson&Johnson?
Na chwilę obecną optuję za terminem 26-29 sierpnia, trochę mniej za 19-22. Wrześniowe terminy są dla mnie bardzo niepewne ze względu na (być może) trudność w uzyskaniu urlopu.LLucky pisze: pt maja 07, 2021 4:13 pm Do wyboru są:
19 - 22 sierpnia
26 - 29 sierpnia
2 - 5 września
9 - 12 września
16 - 19 września
Ja tak.ku3a pisze: pt maja 07, 2021 6:04 pm (...)
ja natomiast wciąż jestem ciekaw czy ktoś by chciał (i mógł) rozpocząć zlot jeszcze o jeden dzień wcześniej. bo ja tak.
Ja chętnie, ale tylko w terminie 18-22. 26-29 i 16-19 to może od czwartku, a 3-5 i 10-12 to tylko od piątku.ku3a pisze: pt maja 07, 2021 6:04 pm czy ktoś by chciał (i mógł) rozpocząć zlot jeszcze o jeden dzień wcześniej
Fajnie będzie o tym przeczytać.jollyroger72 pisze: pt maja 07, 2021 4:26 pm Czy za dwa dni studentowi się coś nie odwidzi i postanowi zaszczepić się Johnson&Johnson?
Nie zgodzę się z Tobą. Właśnie siłą tego forum było to, że było bardzo pro-relacyjne. To w każdym razie było jego jedną z głównych wartości w moich oczach.. I wiem, ze nie tylko w moich.jollyroger72 pisze: pt maja 07, 2021 4:26 pmSwego czasu to było Forum Muzyczne (z ewentualną odrobiną wątków pobocznych).
Skoro Tobie jolly wolno robić osobiste wycieczki, to mi chyba też?jollyroger72 pisze:Więc proszę Cię, neon.ko, racz zakończyć te osobiste wycieczki pod moim adresem. Nigdy nie byłem personą typu "ciepłe kluchy" i nic tego nie zmieni.
LLucky pisze: pt maja 07, 2021 4:13 pm 19 - 22 sierpnia
26 - 29 sierpnia
2 - 5 września
9 - 12 września
16 - 19 września
Nie. Wprawdzie marzyłem swojego czasu o Johnsonie, ale stwierdziłem że nie będę szprycował się tak mocną szczepionką, po której nawet taki 31-letni koleś z pracy nabawił się gorączki i to nawet przez dobre dwa dni.jollyroger72 pisze: pt maja 07, 2021 4:26 pmCzy za dwa dni studentowi się coś nie odwidzi i postanowi zaszczepić się Johnson&Johnson?
No to ode mnie o tym nie przeczytacie.
załamka...TStudent pisze: sob maja 08, 2021 6:01 am stwierdziłem że nie będę szprycował się tak mocną szczepionką, po której nawet taki 31-letni koleś z pracy nabawił się gorączki i to nawet przez dobre dwa dni.
Bardzo dużo
Dlaczego? Chyba lepiej wziąć szczepionkę, która daje najrzadziej i najlżejsze efekty uboczne. Chociaż w mojej szkole po pierwszej dawce tej na A chyba połowa nauczycieli poszła na jednodniowe zwolnienie. Mi się udało, bo miałem tylko lekko podwyższoną temperaturę przed świtem kolejnego dnia. A zakrzsztuszenie się pomidorem występuje jednak znacznie rzadziej.
Bardzo słusznie. Są smaczniejsze.
To znaczy akurat raczej się trzeba spodziewać przynajmniej jednego-dwóch dni wolnych po Astrze, ale są tacy, zwłaszcza mężczyźni, którym nic nie było. Znam zaś z rozmowy telefonicznej i z neta przypadki wielu kobiet, które miały skutki uboczne i to przez parę ładnych dni (chodzi o nauczycielki de facto).kajman pisze: sob maja 08, 2021 11:39 amChociaż w mojej szkole po pierwszej dawce tej na A chyba połowa nauczycieli poszła na jednodniowe zwolnienie.
Ja pomidory też lubię, ale absolutnie najlepiej smakują od sierpnia do października.
Ja mogę przywieźć kiszone do kanapek...