Katie niech zostanie, a miejsce niech zwilni Hunter lub jeszcze lepiej Kaiser.GregF pisze:3 (-1). Pierwsza trójka już bez emocji - za tydzień niech Katie zwolni tu miejsce dla Tori.
1319 (11.05.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
czy uslyszalem o "Gotowych na wszystko"-"Deperate Housewives"
?
wspanialy seril, mój ukochany, jedna z nielicznych rzeczy jaka ogladam w TV (wlasciwie to od pewnego czasu ogladam to tylko na kompie). Cos rewelacyjnego, kocham to czarne poczucie humoru

wspanialy seril, mój ukochany, jedna z nielicznych rzeczy jaka ogladam w TV (wlasciwie to od pewnego czasu ogladam to tylko na kompie). Cos rewelacyjnego, kocham to czarne poczucie humoru

Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2007 9:54 pm przez Campari, łącznie zmieniany 1 raz.
To jedynie słuszne wyjściesaferłel pisze:Coś mi się zdaję, że Ruby lub Easy Rider też ustąpią Tori.GregF pisze:3 (-1). Pierwsza trójka już bez emocji - za tydzień niech Katie zwolni tu miejsce dla Tori.

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Bjork pogromcom RMF FMCampari pisze:Bjork to dla mnie szczegolna artystka. to w ogóle pierwszy tak naprawde niepopowa muzyka, której sluchalem. To bylo 5 lat temu. Zaczelo sie od "Vespertine", przepiekna plyta, sluchalem jej w kolko na wakacjach nad morzem, przez 2 tygodnie. Wlasciwie szok, bo w tamtym okresie bylem na etapie radia eska i innych takich popowo tanecznych pierdól. Potem zapoznalem sie z "Homogenic", ale to jednak toche pozniej w 2003kajman pisze: tak z ciekawości, od kiedy znasz Bjork? Kukl pewnie też masz. A czy masz Theyr?to do dzis moj ukochany jej album i ta okladka, ehh
potem te starsze i w koncu "Medulla", która jako 2 album kupilem w oryginale ("Vespertine" kupilem na wyprzedazy za 10 zl
). Gdyby nie Bjork, to pewnie dzis bylbym na etapie muzycznym prz_rulez, czyli eurowizja. Bog zaplac Bjork

Szkoda, że nie znamy się z 4 lata to może ja bym wcześniej dzięki niej opuścił RMF FM również.

- saferłel
Eh, pewnie źle policzone, ale wyszło 59.Gary pisze:ja pomimo tego iż nie postawiłem na Katie i Evę i tak jestem 10 punktów w plecy do Ciebie i 18 do zespołu.ku3a pisze:to jak tam wynik w znawcy? u mnie 62. gdyby nie Katie & Eva to moglbym miec naprawde dobry wynik. A jak wspolny typ?
za tydzien to bedzie ciekawie na Liscie.
Ja się pyttałem czy znasz jej dokonania sprzed okresu Sugarcubes i czy masz to na płytach?Campari pisze:Bjork to dla mnie szczegolna artystka. to w ogóle pierwszy tak naprawde niepopowa muzyka, której sluchalem. To bylo 5 lat temu. Zaczelo sie od "Vespertine", przepiekna plyta, sluchalem jej w kolko na wakacjach nad morzem, przez 2 tygodnie. Wlasciwie szok, bo w tamtym okresie bylem na etapie radia eska i innych takich popowo tanecznych pierdól. Potem zapoznalem sie z "Homogenic", ale to jednak toche pozniej w 2003kajman pisze: tak z ciekawości, od kiedy znasz Bjork? Kukl pewnie też masz. A czy masz Theyr?to do dzis moj ukochany jej album i ta okladka, ehh
potem te starsze i w koncu "Medulla", która jako 2 album kupilem w oryginale ("Vespertine" kupilem na wyprzedazy za 10 zl
). Gdyby nie Bjork, to pewnie dzis bylbym na etapie muzycznym prz_rulez, czyli eurowizja. Bog zaplac Bjork
A pytanie dodatkowe: czy znasz nieco lżejszą muzę z Islandii czyli Ampo?
heh teraz tak mówisz...będziesz starszy nie będziesz na to mówił bzdury, bo sentyment do tego czego kiedyś się słuchało zawsze jakiś pozostaje...zobaczysz za parę latCampari pisze:heh i tak w sumie szybko sie nawrociles, ja dopiero na dobre od 2004 porzucilem te pop bzdury (oczywiscie dobry pop nadal cenie)saferłel pisze:Bjork pogromcom RMF FM
Szkoda, że nie znamy się z 4 lata to może ja bym wcześniej dzięki niej opuścił RMF FM również.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
No to I dziesiątka na koniec:
10. BEDE Z TOBA - Katarzyna Groniec
9. DESECRATION SMILE - Red Hot Chili Peppers
8. GDZIE SA PRZYJACIELE MOI - Yugopolis & Maciej Malenczuk
7. EVERYTHING - Michael Buble
6. SUMMER WINE - Ville Vallo & Natalia Avelon
5. SAY IT RIGHT - Nelly Furtado
4. BIG WHEEL - Tori Amos
3. SHY BOY - Katie Melua
2. EASY RIDER - Hunter & Krzysztof Daukszewicz
1. RUBY - Kaiser Chiefs
Dzięki za wspólne komentowanie.
10. BEDE Z TOBA - Katarzyna Groniec
9. DESECRATION SMILE - Red Hot Chili Peppers
8. GDZIE SA PRZYJACIELE MOI - Yugopolis & Maciej Malenczuk
7. EVERYTHING - Michael Buble
6. SUMMER WINE - Ville Vallo & Natalia Avelon
5. SAY IT RIGHT - Nelly Furtado
4. BIG WHEEL - Tori Amos
3. SHY BOY - Katie Melua
2. EASY RIDER - Hunter & Krzysztof Daukszewicz
1. RUBY - Kaiser Chiefs
Dzięki za wspólne komentowanie.
ok. nie zalapalemkajman pisze:Ja się pyttałem czy znasz jej dokonania sprzed okresu Sugarcubes i czy masz to na płytach?
A pytanie dodatkowe: czy znasz nieco lżejszą muzę z Islandii czyli Ampo?

oj lista do przesluchania wciaz rosnie

Ja mam sentyment do prawie wszystkiego co mi się kiedyś podobałoGary pisze:heh teraz tak mówisz...będziesz starszy nie będziesz na to mówił bzdury, bo sentyment do tego czego kiedyś się słuchało zawsze jakiś pozostaje...zobaczysz za parę latCampari pisze:heh i tak w sumie szybko sie nawrociles, ja dopiero na dobre od 2004 porzucilem te pop bzdury (oczywiscie dobry pop nadal cenie)saferłel pisze:Bjork pogromcom RMF FM

- saferłel
No, ale czego Campari słuchał zanim zaczął np. Bjork słuchać?. Ja w sumie tu mówię konkretnie o radiu RMF. Bo jeśli chodzi o taką muzykę nie z radia to zawsze odkąd pamiętam, odkąd interesuje się muzyką to było R.E.M, PSB, i DM - od tego się zaczęła i nigdy nie byłem więc w dołku (tzn fascynacja artystami pokroju Dody)Gary pisze:heh teraz tak mówisz...będziesz starszy nie będziesz na to mówił bzdury, bo sentyment do tego czego kiedyś się słuchało zawsze jakiś pozostaje...zobaczysz za parę latCampari pisze:heh i tak w sumie szybko sie nawrociles, ja dopiero na dobre od 2004 porzucilem te pop bzdury (oczywiscie dobry pop nadal cenie)saferłel pisze:Bjork pogromcom RMF FM
....a nie!!! Tak, wyznam to tu na ramach forum. BARDZO LUBIŁEM utwór Ich Troje - Prawo!!!