Notowanie 1605

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
Corleone

Re: Notowanie 1605

Post autor: Corleone »

Bardzo fajne wyniki. Żadnego Andrusa w zestawie, no nie wierzę! :lol: Nowości też całkiem fajne, cieszy zwłaszcza Smashing Pumpkins, mam nadzieję, że utrzymają się za tydzień. Zmiana lidera to także duży plus. :) Najbardziej mnie zaskoczył wysoki awans Kim Nowak i Klary, chociaż ta druga ostatnio miała niezłą promocję w Trójce, więc w sumie trudno się dziwić. :P
gżegoż

Post autor: gżegoż »

Bardzo niespodziewane wyniki, ale jak dla mnie zdecydowanie na plus! :) Ten debiut "Mokrego psa" jest największą sensacją. Gdyby lista jednak miała emisję, to pewnie do ostatniej chwili nie byłoby wiadomo co jest tą sensacyjną najwyżej notowaną nowością :wink: Wypadek Bukartyka to też ogromne zaskoczenie, ale dla mnie miłe, bo nie przemawiał do mnie ten utwór (a opinie, że jest lepszy od "Nie mówię kto", brzmiały prawie jak herezje). Oby tylko się nie okazało, że na stronie głównej się pomylili i że to Lana wyleciała, a Bukartyk jest na trzynastym :roll:
Awatar użytkownika
Emilia
Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008

Post autor: Emilia »

Niekończący się koszmar - jak nie andrus, to brodka. :STOP:
miszony
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987

Post autor: miszony »

Powiedziałem w zeszłym tygodniu że koszmar ZZTop wypadnie no i wypadło. :twisted: Dobrze ze kolejny Andrus wypadł- mam nadzieję że trójka nie wpadnie na pomysł na kolejną "perełkę' z płyty andrusa
Awatar użytkownika
FOXD

Post autor: FOXD »

Emilia pisze:Niekończący się koszmar - jak nie andrus, to brodka. :STOP:
To fakt, zwłaszcza że Stonsi byli pewniakiem w tym tygodniu do 30 :D
Ale za to cieszy zmiana lidera, poza tym skok Mety i DCD :D Liczę na kolejny taki progres w przyszłym tygodniu :D I regres oczywiście dla gniotów pokroju Skyfall, czy nowej Brodki :D
ODPOWIEDZ