a ja na to:mateusz15 pisze:Może tak
Maryle - Na odległość
mateusz15 pisze:Błagam tylko nie ona!![]()

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
a ja na to:mateusz15 pisze:Może tak
Maryle - Na odległość
mateusz15 pisze:Błagam tylko nie ona!![]()
Lubie Artystów, którzy idą pod prąd, nawet, jesli to zupełnie nie moja działka...TRak jest z Ramoną. Mimo wszystko - polecammateusz15 pisze:Błagam tylko nie ona!Tomekk pisze:nowa, najwyżej miesiąc ma???zbyszu pisze:Wiec własnie - ta Ramona Rey to nowa??? Zapowiedz płyty???
chyba zapowiedź nowej płyty![]()
A i Słuchacze Programu III umieścili by ją w Top 10SummerMovedOn pisze:Gdyby ta Ramona pojawiła się w trójkowym zestawie do głosowania, to na pewno nie miałbym wątpliwości, co umieszczać w czołówce koszmarlisty
Też lubię takich Artsystów.zbyszu pisze:Lubie Artystów, którzy idą pod prąd, nawet, jesli to zupełnie nie moja działka...TRak jest z Ramoną. Mimo wszystko - polecammateusz15 pisze: Błagam tylko nie ona!![]()
Powaznie!!!
no i co z tego?mateusz15 pisze:Ale jak powiedziałem, ta piosenka na pewno ma ze 3 miesiące, jak nie więcej...(teledysk jest z czerwca).
Ja sie podpisuję po tymi propozycjamikajman pisze:Na razie ilości zgłaszanych propozycji są różne, więc ja zgłoszę 3 (najwyżej odwali sią tą lub te z dołu):
TO CO NIENAZWANE - Anna Maria Jopek
JESZCZE W ZIELONE GRAMY - Raz Dwa Trzy
No właśnie. Ja jednak lubię konkrety i poczekam ze swoimi propozycjami aż się pojawią.kajman pisze:Na razie ilości zgłaszanych propozycji są różne
StrengthGary pisze:The Music - Strenght in Numbers" *)
Hmm... a z tej płyty nie było już przypadkiem za dużo kawałków. Ale wiem - to jest GENIALNE. I to nie "listowo", lecz "topowo". Więc może z tym od razu do zestawu na Polski Top Wszech Czasów?kajman pisze: JESZCZE W ZIELONE GRAMY - Raz Dwa Trzy
O, zapomniałemjotem3 pisze: VENGEANCE IS MINE - Alice Cooper - ZA, wprawdzie nie jest to rewelacja i daleko mu np do POISON, które było na Liście i nawet dotarło do miejsca trzeciego. A że było to prawie 1000 notowań temu
WIerm, że koncertowa, ale z niej też coś przecież mozna wrzucić (oby niejotem3 pisze:TO CO NIENAZWANE - Anna Maria Jopek - PRZECIW. Mimo, że to moje najukochańsze nagranie z ID, to w danym momencie mocno w radio promowane jest nagranie JEJ PORTRET w duecie z Panem Mecem. A nowa płyta - raczej nowych piosenej tam nie będzie, bo to koncertowa![]()
Dobrze zauważyłeś, nie jest. Single z "Blackfield II" to: "Once", "My gift of silence" i "Miss U".Miszon pisze:No i moje "głosy":
EPIDEMIC - Blackfield - ZA. Wypadałoby wręcz. Tylko czy to był/jest singiel?
Jak będzie znany termin zakończenia zbierania propozycji i ich liczba to ujawnię swoje.Miszon pisze:Nie wiem czy to już pora, czy jeszcze poczekać do piątku, ale może powoli zacznijmy jakiś odsiew.