August pisze: ↑ndz sty 01, 2023 9:28 pm
Za nisko... to powinno kończyć tę audycję.
Nie wiem czy słyszeliście wersję w wykonaniu Heart i orkiestry symfonicznej? Też świetnie brzmi.
Świetne wykonanie. Koniecznie trzeba zobaczyć video i łzy wzruszonego Planta.
Cieszę się bardzo, że mamy taki "swoj" zagraniczny przebój w postaci "Again"....jak najbardziej zasłużone top 10....z utęsknieniem czekam aż będzie kończyć kiedyś top....bo November Rain raczej nie doczekam
Gary pisze: ↑ndz sty 01, 2023 2:28 pm
pomimo, że uważam, że Jeff Buckley zrobił z tego tematu perełkę, to jednak przez lata słuchania pierwowzoru na topie też mi się ta wersja spodobała
nie wiem co masz na myśli, ale ja nie kojarzę żadnego coveru tego tematu.
pomimo, że uważam, że Jeff Buckley zrobił z tego tematu perełkę, to jednak przez lata słuchania pierwowzoru na topie też mi się ta wersja spodobała
"Hallelujah"? W topie było.
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2023 9:51 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
A przez chwilę miałem myśl, że akurat dzisiaj "Jeźdźcy burzy" będą na pierwszym.
Chociaż jak pisałem wcześniej - zdecydowanie wolę inne ich kawałki z "The End" na czele.
lady pisze: ↑ndz sty 01, 2023 9:42 pm
Jak Archive przeskakuje Led Zeppelin to trochę odechciewa mi się wspierać ich za rok
MOże trochę taka "naturalna" selekcja głosujących...
Dlatego może się przełamię i poświęcę zaskórniaki za rok, by być może przyczynić się do skoku LZ. W sumie strzelanie focha nic mi nie da i za rok może być jeszcze gorzej, np. Again na pierwszym Tfu tfu
ale faktem jest, że wajha w 357 poszła w taką stronę, że kiedyś Bowiego się nie uświadczyło w top 100 a Zeppelinów bywało i pięć, teraz Bowie chyba razy 4 na topie, Zeppy x 2
Na Doorsów głosowałem na "The end". Na "Riders..." zabrakło głosu. Szkoda, że mnie tam w Gdańsku nie było, to 2 km od mojego byłego miejsca zamieszkania.
kajman pisze: ↑ndz sty 01, 2023 9:56 pm
Niezależnie od kolejności pierwszej dwójki uważam, że idealnym układem byłaby pierwsza piątka w odwrotnej kolejności.