Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Queen na #01 oby!
kto nie widział Bohemian Rhapsody w kinach niech nadrabia zaległości!
wiesz, w filmie było wiele rzeczy przekłamanych i nie po kolei wg mnie źle, jeśli nowi fani będą budować wiedzę o Fredzie na podstawie filmu. Ale cieszę się z każdej piosenki w Topie.
wiem, jestem tego świadomy
ale jestem pewny, że film to tylko początek przygody dla nowych fanów
dla nas starych to super wspomnienia...
11:00 – 12:00
1. METALLICA - Master Of Puppets
2. IGGY POP - The Passenger
3. DIRE STRAITS - Private Investigations
4. PINK FLOYD – Money
5. QUEEN — We Are the Champions
6. STING - Fragile
7. THE BEATLES - Let It Be
8. PETER GABRIEL & KATE BUSH - Don't Give Up
9. BUDKA SUFLERA - Jolka Jolka Pamiętasz
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:42 pm
Jako, że Pearl Jamu najprawdopodobniej dziś nie będzie w Topie, to podrzucam ich Re-Top Tam umieszczam dzisiaj ostateczne wyniki
Kajman, jak możesz nie doceniać tego? Metallika to właśnie takie płyty jak Master of puppets, Justice for all, Ride the lightning .... a nie jakieś badziewie jak Death Magnetic
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2019 12:59 pm przez Nicoletta, łącznie zmieniany 1 raz.
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:42 pm
Jako, że Pearl Jamu najprawdopodobniej dziś nie będzie w Topie, to podrzucam ich Re-Top Tam umieszczam dzisiaj ostateczne wyniki
Nicoletta pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:54 pm
Kajman, jak możesz nie doceniać tego? Metallika to właśnie takie płyty jak Master od puppets, Justice for all, Ride the lightning .... a nie jakieś badziewie jak Death Magnetic
Bo kajman jest dziwny, nie wiesz tego? Chociaż i mnie to dziwi, przecież tu jest tyle energii, mocy, już o świetnych zmianach rytmicznych nie wspominając.
Nicoletta pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:54 pm
Kajman, jak możesz nie doceniać tego? Metallika to właśnie takie płyty jak Master od puppets, Justice for all, Ride the lightning .... a nie jakieś badziewie jak Death Magnetic
Nie zapominajmy o Kill'em All
A kajman chyba najbardziej lubi St. Anger Nie, żartuję, gdzieś czytałam że chyba najbardziej lubi tę płytę z coverami ...?
Nicoletta pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:54 pmKajman, jak możesz nie doceniać tego? Metallika to właśnie takie płyty jak Master od puppets, Justice for all, Ride the lightning .... a nie jakieś badziewie jak Death Magnetic
No cóż, mnie wczesna Metallica nie przekonuje. A Death to obok Garage dla mnie najlepsza płyta zespołu. A do All nightmare long żaden stary kawałek startu nie ma.
kacper94 pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:56 pm
Dla mnie dzisiejsze podium powinno wyglądać tak: Queen, Led Zeppelin, Dire Straits wszystkie z wiadomym piosenkami
kacper94 pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:56 pm
Dla mnie dzisiejsze podium powinno wyglądać tak: Queen, Led Zeppelin, Dire Straits wszystkie z wiadomym piosenkami
Ja bym sobie życzył: LZ, DP i THE DOORS, z wiadomymi kawałkami
lady pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:56 pmA kajman chyba najbardziej lubi St. Anger Nie, żartuję, gdzieś czytałam że chyba najbardziej lubi tę płytę z coverami ...?
ST Anger też jest bardzo dobra tylko single z niej były fatalne. A jedyny dobry nie był niestety na Liście.