Miszon pisze:
http://www.radiomerkury.pl/index.php?gr=285
Swoją drogą - o ile pamiętam oni zawsze mieli bardzo rockową listę (tzn. w latach 90-tych). Ostre kawałki w czołówce były.
U nich "Nothing Else Matters" jest na 1 miejscu w podsumowaniu wszech czasów, a w dziesiątce jest znakomite Deep Purple "Sometimes I feel like screaming", które na LP3 zrobiło słabą karierę.
Metallica jest na 1 bo zostały zsumowane punkty wersji z 92 roku i symfonicznej z 99 , a Deep Purple też polecam, bo na trójce słabo sobie radziło
nastoletni_duch pisze:np www.radiomerkury.pl i tam jest zakładka słuchaj chyba
dzieki
Jakby co to nagrałem
jak mozna nie znalezc MTV na tunerze??...szukal z corka caly wieczor..ojezu...moze zapomnial ze ma tylko antene pokojowa...
jak mozna zamknac w skrzynce na poczte kluczyki od mieszkania?... wszystkiego nie rozumiem...
A ja dzisiaj poza Listą... szkoda! jeśli jest zapis archiwalny, to z miłą chęcią przesłucham. Czasami tak wypada, że chylę czoła przed nasłuchowcami, którzy bez względu na okoliczności archiwizują ,,prawdę historyczną''.
drwycior pisze:jak mozna nie znalezc MTV na tunerze??...szukal z corka caly wieczor..ojezu...moze zapomnial ze ma tylko antene pokojowa...
jak mozna zamknac w skrzynce na poczte kluczyki od mieszkania?... wszystkiego nie rozumiem...
Sławek już taki jest, słucham od kilkunastu lat tych pogawędek z Aliną, pamiętam jak obie listy były w ten sam dzień (Lany Poniedziałek) najpierw telefon do Niedźwiedzia o 21:30, a potem o 22:22 do Radia Merkury
Jaki jest album "Hourglass" Dave'a mozecie sie przekonać bo teraz np. leci w Trójce "Deeeper And Deeper", jedna z piosenek z tej płyty.
Ostatnio wieczory w Trójce są naprawde bardzo fajne
o, i tym samym przypomniało mi się, co miałam napisać zaraz po zalogowaniu się tu dzisiaj .
otóż, ponieważ usłyszałam o tym w popołudniowej Trójce, to miałam napisać Ci Martyrko, że Ola Kaczkowska będzie dziś prezentowała bardzo dużo Gahana .
Garemu natomiast miałam napisać, że pod koniec listopada ma być w Trójce dzień z Led Zeppelin .