Drugi kierunek skończyłem już ZiM, a teraz jeszcze IMiRmichal91d pisze:drugie studia czy drugi rok?marsvolta pisze:O pięknie coś podobnegomichal91d pisze:AGH, już drugi rokWłaśnie kończę drugie studia na AGH
 Tak sobie pokombinowałem.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Drugi kierunek skończyłem już ZiM, a teraz jeszcze IMiRmichal91d pisze:drugie studia czy drugi rok?marsvolta pisze:O pięknie coś podobnegomichal91d pisze:AGH, już drugi rokWłaśnie kończę drugie studia na AGH
A ty za późno zrozumiałeś jakim wspaniałym są zespołemkrzysiek83 pisze:Za późno się rozwiązali, zupełny brak zmysłu taktycznego. Awans będzie mniejszy niż zakładali.mara pisze:ciekawe jak REM?
 ....oho, chyba jeszcze nie zrozumiałeś
....oho, chyba jeszcze nie zrozumiałeś 

Gaga jest aż tak bardzo lepsza?michal91d pisze:Nie porównujmy Gagi do Fosterów... to zupełnie inna liga i nie ten poziomkajman pisze:Bo mimo wszystko reprezentuje znacznie wyższy poziom. No ale skoro jest Foster to i Gaga miałaby prawo być.marsvolta pisze:ten Coldplay nie jest znowu taki zły tak naprawdę powraca jednak stałe pytanie? Dlaczego Coldplay tak, a Gaga nie

Neo01 pisze:A nie mówiłem? Koniec lata i muzyka końca lata notuje wieeelki skok - ciekawe co będzie zimą
Witam i mam nadzieję że tego już tu nie doczekam...
Kod: Zaznacz cały
|  18 |  19 |    4 |    +1 | Diabli nadali - Cree                                         | PL   |Obniżają loty, powiększają portfele... I równowaga w przyrodzie zachowana.Coldplay podobnie jak Coma troszkę obniżyła loty.
Ja tylko Chopina, live in Paris, 1840Cairine pisze:Ciekawa tylko jestem czego Wy na co dzień słuchacie, jeśli uważacie że pop i elektronika jest zła.
O, a u kogo takie cuda? A, już wiem, pewnie u doktora Wilczura. W końcu "Ich bin mir absolut klar, ich trag den Namen Monster"...Julia pisze:A ja tę panią ostatnio w Trójce słyszałam np

No jak to nie:tadzio3 pisze:No tego to już nic nie pobije
Ja bym się spytał, dlaczego "Wannabe" tak, "...Baby One More Time" tak, "Twoja lawa" tak, "Gennie In A Bottle" tak, "Oczy szeroko zamknięte" tak, "S.O.S." tak [itd itd], a zGaga nie. No, ale wiadomo - teraz Trójka zgrywa stację elitarną.marsvolta pisze:ten Coldplay nie jest znowu taki zły tak naprawdę powraca jednak stałe pytanie? Dlaczego Coldplay tak, a Gaga nie
ooooł maj gaaad....saferłel pisze:Szukajmy pozytywów!
michal91d pisze:o tak, za dwa tygodnie zacznie się komentowanie listy z Krakowa... ale mi się nie chce... czy rok akademicki nie mógłby się zaczynać w listopadzie i trwać do maja?
A ja mam w praktyce rok akademicki do końca września. Co wy na to? A mimo wszystko nie mogę się doczekać nowych wyzwań! Bo taki będzie ten rok.michal91d pisze: Mnie podobnie
O, a jak się nazywa ten nowy singiel?!Wyszedł nowy singiel Airbaga, w październiku płyta.
Proponuję, by na listę wróciła Arka Noego.Od przedszkola do opola?
JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 18 | 19 | 4 | +1 | Diabli nadali - Cree | PL |

mhm, no to ciekawy kierunekmarsvolta pisze:Drugi kierunek skończyłem już ZiM, a teraz jeszcze IMiRTak sobie pokombinowałem.

pewniekajman pisze:Gaga jest aż tak bardzo lepsza?

Bardzo. Bo ma to do siebie, że jest słabe, a wpada w ucho jak nie wiem, jak każdy kawałek w tym styluTomaszBr pisze:A to źle...?

Pewnie, że nie życzę. Ten tytuł nie miał nic wspólnego z poziomem utworubear pisze:jeśli Cię to pocieszy, to dziś Odra Wodzisław gra w rybnickiej C-klasie.
Aż tak źle chyba Blackfieldowi nie życzysz?

Nie, bo Cracovia jeszcze całkiem niedawno spadła. To, że ostatecznie wyszło inaczej, o niczym nie świadczymichal91d pisze:Chyba bardziej Cracovii

No pop to na pewno, ale co w nim alternatywnego (piszę o utworze, bo znam poza tym tylko Houdiniego, także nie alternatywnego, ale znacznie lepszego).saferłel pisze:''Foster'' brzmi tu pewnie dziwacznie i egzotycznie, ale dobrze, że słuchacze otworzyli się na taki alternatywny pop. To duża niespodzianka, a zespół całkiem sympatyczny, chociaż nie wybitny.
Ja tam będę na studiach kibicował Cracovii, ale nikomu nie piszcieBrian pisze:Nie, bo Cracovia jeszcze całkiem niedawno spadła. To, że ostatecznie wyszło inaczej, o niczym nie świadczy

Oba zespoły odbieram skrajnie różnie chociaż oba to pop bez dwoch zdań.saferłel pisze:wszystko kojarzące się z pop utwory utożsamiają z nowym Blackfield albo Coldplay
Ja to lubię, że jesteś taki przekonany do swoich popowych wynalazków i tylko delikatnie się nabijalem.saferłel pisze:Proszę się ze mnie nie nabijać

Litza zawsze miło słyszane przeze mnieprz_rulez pisze:Proponuję, by na listę wróciła Arka Noego.

Nie będziemy pisać. Po prostu powiemysaferłel pisze:Ja tam będę na studiach kibicował Cracovii, ale nikomu nie piszcieBrian pisze:Nie, bo Cracovia jeszcze całkiem niedawno spadła. To, że ostatecznie wyszło inaczej, o niczym nie świadczy

|  17 |  16 |    4 |    -1 | Irresistible Force - Jane's Addiction                        | ZG   |ADDY pisze:Czyli Rise Above wypadło.

no, to jest baaardzo dobra wiadomość.
 no, to jest baaardzo dobra wiadomość.To jakiś bootleg czy coś?prz_rulez pisze:Ja tylko Chopina, live in Paris, 1840

klub przestał istnieć, założyli go od nowa kibice i rozpoczynają drogę od samego dołu - idą podobną drogą jak niegdyś Pogoń Szczecin, które także zaczynała od nowa, od najniższych lig i co rok awansowała wyżej.Brian pisze:A swoją drogą - aż tak nisko spadli? Smutne, w ekstraklasie nawet ich lubiłem...

"Homesick I"prz_rulez pisze: O, a jak się nazywa ten nowy singiel?!
a twój kierunek to? jeśli wolno spytaćmichal91d pisze:[ciekawy kierunek

W sumie to samo mógłbym napisać i skończyć debatęminkomplikacja pisze:Ale ale proszę państwa, pop jest taki szerokim pojęciem, że trzeba dyskutować o konkretnych przykładach. I na pewno słuchanie muzyki pop nie jest ani tu, ani nigdzie wstydem.

Teraz tylko Was trzeba nawracać
 Teraz tylko Was trzeba nawracać 
Posłuchajcie "Hit me baby one more time" Travisa, miła odmianaprz_rulez pisze:"...Baby One More Time"

prz_rulez pisze:"Oczy szeroko zamknięte"

|  16 |  13 |   18 |    -3 | Boso - Zakopower                                             | PL   |