Drugi kierunek skończyłem już ZiM, a teraz jeszcze IMiRmichal91d pisze:drugie studia czy drugi rok?marsvolta pisze:O pięknie coś podobnegomichal91d pisze:AGH, już drugi rokWłaśnie kończę drugie studia na AGH

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Drugi kierunek skończyłem już ZiM, a teraz jeszcze IMiRmichal91d pisze:drugie studia czy drugi rok?marsvolta pisze:O pięknie coś podobnegomichal91d pisze:AGH, już drugi rokWłaśnie kończę drugie studia na AGH
A ty za późno zrozumiałeś jakim wspaniałym są zespołemkrzysiek83 pisze:Za późno się rozwiązali, zupełny brak zmysłu taktycznego. Awans będzie mniejszy niż zakładali.mara pisze:ciekawe jak REM?
Gaga jest aż tak bardzo lepsza?michal91d pisze:Nie porównujmy Gagi do Fosterów... to zupełnie inna liga i nie ten poziomkajman pisze:Bo mimo wszystko reprezentuje znacznie wyższy poziom. No ale skoro jest Foster to i Gaga miałaby prawo być.marsvolta pisze:ten Coldplay nie jest znowu taki zły tak naprawdę powraca jednak stałe pytanie? Dlaczego Coldplay tak, a Gaga nie
Neo01 pisze:A nie mówiłem? Koniec lata i muzyka końca lata notuje wieeelki skok - ciekawe co będzie zimą
Witam i mam nadzieję że tego już tu nie doczekam...
Kod: Zaznacz cały
| 18 | 19 | 4 | +1 | Diabli nadali - Cree | PL |
Obniżają loty, powiększają portfele... I równowaga w przyrodzie zachowana.Coldplay podobnie jak Coma troszkę obniżyła loty.
Ja tylko Chopina, live in Paris, 1840Cairine pisze:Ciekawa tylko jestem czego Wy na co dzień słuchacie, jeśli uważacie że pop i elektronika jest zła.
O, a u kogo takie cuda? A, już wiem, pewnie u doktora Wilczura. W końcu "Ich bin mir absolut klar, ich trag den Namen Monster"...Julia pisze:A ja tę panią ostatnio w Trójce słyszałam np![]()
No jak to nie:tadzio3 pisze:No tego to już nic nie pobije
Ja bym się spytał, dlaczego "Wannabe" tak, "...Baby One More Time" tak, "Twoja lawa" tak, "Gennie In A Bottle" tak, "Oczy szeroko zamknięte" tak, "S.O.S." tak [itd itd], a zGaga nie. No, ale wiadomo - teraz Trójka zgrywa stację elitarną.marsvolta pisze:ten Coldplay nie jest znowu taki zły tak naprawdę powraca jednak stałe pytanie? Dlaczego Coldplay tak, a Gaga nie
ooooł maj gaaad....saferłel pisze:Szukajmy pozytywów!
michal91d pisze:o tak, za dwa tygodnie zacznie się komentowanie listy z Krakowa... ale mi się nie chce... czy rok akademicki nie mógłby się zaczynać w listopadzie i trwać do maja?
A ja mam w praktyce rok akademicki do końca września. Co wy na to? A mimo wszystko nie mogę się doczekać nowych wyzwań! Bo taki będzie ten rok.michal91d pisze: Mnie podobnie
O, a jak się nazywa ten nowy singiel?!Wyszedł nowy singiel Airbaga, w październiku płyta.
Proponuję, by na listę wróciła Arka Noego.Od przedszkola do opola?
JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 18 | 19 | 4 | +1 | Diabli nadali - Cree | PL |
mhm, no to ciekawy kierunekmarsvolta pisze:Drugi kierunek skończyłem już ZiM, a teraz jeszcze IMiRTak sobie pokombinowałem.
pewniekajman pisze:Gaga jest aż tak bardzo lepsza?
Bardzo. Bo ma to do siebie, że jest słabe, a wpada w ucho jak nie wiem, jak każdy kawałek w tym styluTomaszBr pisze:A to źle...?
Pewnie, że nie życzę. Ten tytuł nie miał nic wspólnego z poziomem utworubear pisze:jeśli Cię to pocieszy, to dziś Odra Wodzisław gra w rybnickiej C-klasie.
Aż tak źle chyba Blackfieldowi nie życzysz?
Nie, bo Cracovia jeszcze całkiem niedawno spadła. To, że ostatecznie wyszło inaczej, o niczym nie świadczymichal91d pisze:Chyba bardziej Cracovii
No pop to na pewno, ale co w nim alternatywnego (piszę o utworze, bo znam poza tym tylko Houdiniego, także nie alternatywnego, ale znacznie lepszego).saferłel pisze:''Foster'' brzmi tu pewnie dziwacznie i egzotycznie, ale dobrze, że słuchacze otworzyli się na taki alternatywny pop. To duża niespodzianka, a zespół całkiem sympatyczny, chociaż nie wybitny.
Ja tam będę na studiach kibicował Cracovii, ale nikomu nie piszcieBrian pisze:Nie, bo Cracovia jeszcze całkiem niedawno spadła. To, że ostatecznie wyszło inaczej, o niczym nie świadczy
Oba zespoły odbieram skrajnie różnie chociaż oba to pop bez dwoch zdań.saferłel pisze:wszystko kojarzące się z pop utwory utożsamiają z nowym Blackfield albo Coldplay
Ja to lubię, że jesteś taki przekonany do swoich popowych wynalazków i tylko delikatnie się nabijalem.saferłel pisze:Proszę się ze mnie nie nabijać
Litza zawsze miło słyszane przeze mnieprz_rulez pisze:Proponuję, by na listę wróciła Arka Noego.
Nie będziemy pisać. Po prostu powiemysaferłel pisze:Ja tam będę na studiach kibicował Cracovii, ale nikomu nie piszcieBrian pisze:Nie, bo Cracovia jeszcze całkiem niedawno spadła. To, że ostatecznie wyszło inaczej, o niczym nie świadczy
| 17 | 16 | 4 | -1 | Irresistible Force - Jane's Addiction | ZG |
ADDY pisze:Czyli Rise Above wypadło.
To jakiś bootleg czy coś?prz_rulez pisze:Ja tylko Chopina, live in Paris, 1840
klub przestał istnieć, założyli go od nowa kibice i rozpoczynają drogę od samego dołu - idą podobną drogą jak niegdyś Pogoń Szczecin, które także zaczynała od nowa, od najniższych lig i co rok awansowała wyżej.Brian pisze:A swoją drogą - aż tak nisko spadli? Smutne, w ekstraklasie nawet ich lubiłem...
"Homesick I"prz_rulez pisze: O, a jak się nazywa ten nowy singiel?!
a twój kierunek to? jeśli wolno spytaćmichal91d pisze:[ciekawy kierunek![]()
W sumie to samo mógłbym napisać i skończyć debatęminkomplikacja pisze:Ale ale proszę państwa, pop jest taki szerokim pojęciem, że trzeba dyskutować o konkretnych przykładach. I na pewno słuchanie muzyki pop nie jest ani tu, ani nigdzie wstydem.
Posłuchajcie "Hit me baby one more time" Travisa, miła odmianaprz_rulez pisze:"...Baby One More Time"
prz_rulez pisze:"Oczy szeroko zamknięte"
| 16 | 13 | 18 | -3 | Boso - Zakopower | PL |