mi teżtadzio3 pisze:Kiedyś zabawa z jeansami Big Star na nagrodę bardzo mi się podobała
to o mnie chodziło Jackowineon.ka pisze:o, a kogo masz na mysli? bo ja kiedyś wygrałam ale to chyba było w pierwszej edycji [były dwie?] i to bylo dawno przed moimi czasami forowymi.Yacy pisze:tym bardziej, że z tego co ja wiem przynajmniej jedna osoba z Forum miała szczęście w losowaniu
mi sie udało być wylosowaną pewnie w drugiej edycji, jeśli były dwie. To było gdzieś tak w maju 2006 roku. Pamiętam że słuchając Listy akurat uczyłam sie do egzaminu z ważnego przedmiotu jakim była u mnie farmakologia
To był chyba pierwszy raz że znałam odpowiedzi na wszystkie 7 pytań. Jakoś wcześniej zwykle zdarzało sie ze nie umiałam odp. na wszystkie. Z internetu jeszcze nie korzystałam zbyt często więc mój zasób wiedzy muzycznej był nieco ograniczony.
Po 20 minutach prób dodzwonienia sie odebrała Helen! Byłam w wielkim szoku!
W jeszcze większym szoku byłam, gdy usłyszałam że jeansy Big Stara wygrałam ja!
Skakałam ze szczęścia i nie mogłam powstrzymać radości, przez następnych kilka godzinek wiedza nie chciała sie przyswajać. Ale z ów egzaminu [nie takiego wcale prostego] dostałam cztery plus i przez cały następny tydzień byłam bardzo dumna i radosna!
jeszcze moze dodam, że zrywałam boki z tego, co było napisane na tym bonie na jeansy
a jak Ty, neon.ko, wspominasz swoje wygranie? masz jeszcze tamte spodnie?