zbyszu pisze:Przecież mozliwy był jeszcze skok np. z 30 na 19 lub 18...Zwłaszcza, ze Lao przeszli PoSZczekalnie jak burza... :-/
masz racje. zreszta kajman juz sie przyznal do zapedzenia.
a tak w ogole to jestem za tym, zeby Znawce typowac tylko do piatku, do 19.00. i moze bez przykladow sie obedzie...
I tak ustalenia Forowę co jakąs Listę idą w "łepek" a) nie mówic co wypadło z Listy b) nie pisac o Znawcy w wątku z bieżacym notowaniem c) nie podawac na forum ile jest miejsc bez zmian
Skoro wiadomo co wypadło to powiem tylko, że ostatnią nowością, która nie utrzymała się w notowaniu był "Rondelek" w not. 1299. Żeby było śmieszniej nie został zagrany, bo notowanie było bez emisji (na antenie był Top Republiki).
ku3a pisze:a tak w ogole to jestem za tym, zeby Znawce typowac tylko do piatku, do 19.00. i moze bez przykladow sie obedzie...
Dzisiaj właśnie chciałem poruszyć ten temat.
ja tez, w tamtym watku, a tu mi tak przypadkiem wyszlo...
Zbyszu, nie chodzilo o to, zeby w ogole o Znawcy nie pisac przy komentowaniu, tylko zeby nie przesadzac z tym i zeby to nie przewazylo nad komentarzami do Listy.
zbyszu pisze:I tak ustalenia Forowę co jakąs Listę idą w "łepek" a) nie mówic co wypadło z Listy b) nie pisac o Znawcy w wątku z bieżacym notowaniem c) nie podawac na forum ile jest miejsc bez zmian
a) Raczej się o tym nie mówi, chyba że przypadkiem lub z nieświadomości.
b) Dlaczego? To nie ma wpływu.
c) No a tego to chyba nikt od dawien dawna nie mówił.
ku3a pisze:[nie chodzilo o to, zeby w ogole o Znawcy nie pisac przy komentowaniu, tylko zeby nie przesadzac z tym i zeby to nie przewazylo nad komentarzami do Listy.
Tak, wiem - ale aby i przy oakzji nie powiedzieć za duzo na temat co wypadło? Ile sie utrzymało? Itp...
DarekM pisze:Skoro wiadomo co wypadło to powiem tylko, że ostatnią nowością, która nie utrzymała się w notowaniu był "Rondelek" w not. 1299. Żeby było śmieszniej nie został zagrany, bo notowanie było bez emisji (na antenie był Top Republiki).
A czy w utworze "Drogi Panie" nie udziela się Młynek Kawowy?
Jeśli tak, to ten Pan ma rzeczywiście dziwną siłę sprawczą na LP3...
No proszę, ale Robert z Alison włączyli hamulce. Tydzień temu ostro do przodu, a teraz w tył. Jak widać, nawet przy głosowaniu netowym są wielkie niespodzianki.