XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
Mamy Julu Morning, no to jeszcze poproszę Parents i Nights of the White Satin:)
July to utwór z mojego zaplecza, ale jednym z odkryć przesłuchań do tego topu buło Look at yourself, do którego Morning startu nie ma.
Phil- a obok Uriah Heep? Strasznie masakrycznie to wygląda dla pana Phila.Ciary na plecach, a swoja droga juz mi się marzy lipcowy poranek !
Zgadzam się z Tobą.Gary pisze:spadek, ale najważniejsze że jest Julayah. Niewiele lepszych dziś usłyszę.
- zielonakoniczynka
Czyli koniec tej godziny i podsumowanie? Najlepszy zdecydowanie utwór do tej pory.
- Geephard
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 2003
Popieram, że Polsat najlepszy był. TVN jak dla mnie oprócz tego miał jakieś problemy z jakością transmisjiMiszon pisze:też uważacie, że najlepszy był ten na Polsacie? (a na TVN kompletna buba: co włączyłem to albo reklama, albo jakaś denna gadka, zero muzy)
Mój top pierwszej godziny:
1. Queen - INNUENDO
2. Guns N' Roses - DON'T CRY
3. The Police - EVERY BREATH YOU TAKE
4. Jimi Hendrix Experience - ALL ALONG THE WATCHOVER
5. Pearl Jam - ALIVE
6. Radiohead - CREEP
7. Myslovitz - DŁUGOŚĆ DŹWIĘKU SAMOTNOŚCI
8. Iggy Pop - THE PASSENGER
9. Pink Floyd - Money
1. Queen - INNUENDO
2. Guns N' Roses - DON'T CRY
3. The Police - EVERY BREATH YOU TAKE
4. Jimi Hendrix Experience - ALL ALONG THE WATCHOVER
5. Pearl Jam - ALIVE
6. Radiohead - CREEP
7. Myslovitz - DŁUGOŚĆ DŹWIĘKU SAMOTNOŚCI
8. Iggy Pop - THE PASSENGER
9. Pink Floyd - Money
- DarekM
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)
W roku 2002 był na miejscu 17.1981 pisze:A kiedyś był sporo wyżej? Chyba nawet w top 30?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
No mój wybór to oczywiście - "Wuthering Heights"kajman pisze:Ja aż na dwa, ale pewni inne niż Twój.

- zielonakoniczynka
Ja też.Ajtek pisze:Zgadzam się z Tobą.Gary pisze:spadek, ale najważniejsze że jest Julayah. Niewiele lepszych dziś usłyszę.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Nie wiem, co Ci odpisać, ale może tak, że życzę Ci, żebyś za rok napisała inaczej.Emilia pisze:Witajcie w kolejnym roku mojej samotności.
Nad tym samym zastanawiałem się komentując wyniki forumowego.Gary pisze:patrze na co było poza top 100 rok temu i zastanawiam się, czy gdyby wróciły dzwony rurowe Oldfielda to by zagrali je w całości?
Po co włączałeś? U mnie "trójeczka" grała non-stop, jak zwykle od ponad 30 lat, kiedy tylko Nowy Rok w domku witam.Miszon pisze:Wczoraj Ray Wilson masakrował kawałki Genesis w sylwestrze z dwójką (i pokazał pupę pod kiltem!). Dziś można to odreagować.
Swoją drogą - też uważacie, że najlepszy był ten na Polsacie? (a na TVN kompletna buba: co włączyłem to albo reklama, albo jakaś denna gadka, zero muzy)
Yhy, zdecydowaniezielonakoniczynka pisze:Czyli koniec tej godziny i podsumowanie? Najlepszy zdecydowanie utwór do tej pory.

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
My przy Trójce bawiliśmy się, tylko nie spodobał się mi utwór po północy, przełączyliśmy na Złote Przeboje a tam What a wonderful world Armstronga.Miszon pisze: Swoją drogą - też uważacie, że najlepszy był ten na Polsacie? )
Ktoś mi powie co o północy Trójka zagrała?
Mogę się wam przyznać, że słucham "July Morning" tylko raz w roku, ale za każdym razem bardzo mi się podoba. 

- zielonakoniczynka
Idę na razie do kuchni szybko muffinki zrobić - przy takiej muzie wyjdą obłędne.
Tego nie wiem, akurat poza domem przebywałembarb42 pisze:My przy Trójce bawiliśmy się, tylko nie spodobał się mi utwór po północy, przełączyliśmy na Złote Przeboje a tam What a wonderful world Armstronga. Ktoś mi powie co o północy Trójka zagrała?

w sumie to z UH tylko "Salisbury" może się równać. Szkoda, że nie można głosować.kajman pisze:July to utwór z mojego zaplecza, ale jednym z odkryć przesłuchań do tego topu buło Look at yourself, do którego Morning startu nie ma.

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Lipcowy poranek w styczniu też się rozpływam, choć w przedpołudniowych grudniowych Markomaniach też był świetny.Miszon pisze:Yes! Lipiec w grudniu!
Też wolę Genesis, ale z głosem Phila to tylko z Wuthering, Tricka i studyjnej części Live.1981 pisze:"In the Air" jest fajne, ale z głosem Phila wolę jednak "Mamę" Genesis.
- zielonakoniczynka
Ja to pokochałam właśnie dzięki Topowi. Ktoś jeszcze?1981 pisze:Mogę się wam przyznać, że słucham "July Morning" tylko raz w roku, ale za każdym razem bardzo mi się podoba.
Marit Bjoergen wycofała się z Tour de Ski !!! Może też chce posłuchać Topu?
ja, dzięki Topowi numer 1 w 1994. A grali tylko we fragmencie i nie było mp3jekzielonakoniczynka pisze:Ja to pokochałam właśnie dzięki Topowi. Ktoś jeszcze?1981 pisze:Mogę się wam przyznać, że słucham "July Morning" tylko raz w roku, ale za każdym razem bardzo mi się podoba.

A to mnie rozwala od 32 lat. Od pierwszego usłyszenia.barb42 pisze:I przejście na perkusji jak mawia mój syn, no to odpowiedni moment na pobudkę , wszak śniadanie gotowe.