4989341 pisze:
osobiście wolę Gun, Lies czy Recover
choć płyta jest świetna! zdecydowanie jedna z lepszych płyt 2013 roku!
No bez dwóch zdań. Kolejności jeszcze nie układałem, ale myślę że u mnie pierwsza trójka murowana. W sumie niedawno się dowiedziałem, że to właśnie oni grali przed Depeche Mode w Polsce.
grali:)
na narodowym ich poznałem i się zakochałem
ale nie aż tak aby aż top3! DM, DP czy Edyty raczej nie przeskoczą ale pewnie miejsce 4-5
szkoda, że na trojka ich nie zauważyła...
kajman pisze:Jeżeli Karp nie wypadł to będzie miał drugi wynik w historii Karpi.
Dotychczasowe najlepsze to
w top30 102 p. bajki
w top20 60 p. restauracji (która potem spadła z 1 na 24)
A teraz to minimum 104 i 64.
No dobra a co miało pierwszy najlepszy jak 104 i 64 są gorsze od pierwszego a lepsze od tego napisanego.
Wiem, że to aż niewiarygodne, ale były czasy, gdy tylko dzięki Turniejowi Czterech Skoczni można było obejrzeć w w tv skoki narciarskie. Z tego kresu jakoś najbardziej zapamiętał mi się Jaroslav Sakala.
słoik pisze:Wiem, że to aż niewiarygodne, ale były czasy, gdy tylko dzięki Turniejowi Czterech Skoczni można było obejrzeć w w tv skoki narciarskie. Z tego kresu jakoś najbardziej zapamiętał mi się Jaroslav Sakala.
słoik pisze:Wiem, że to aż niewiarygodne, ale były czasy, gdy tylko dzięki Turniejowi Czterech Skoczni można było obejrzeć w w tv skoki narciarskie. Z tego kresu jakoś najbardziej zapamiętał mi się Jaroslav Sakala.
A mi Franciszek Jeż i Didier Thoma.
A ja pamiętam jeszcze Nykaenena i Weissfloga oraz naszego Fijasa (jeszcze w czarnobiałej wersji).
Witam!
Tak wyszło, że w pierwszej godzinie urządziłem sobie rodzinny spacer,
zet LP3 słuchałem od 20:00. Ponoć Dom się udało wypromować.
Bardzo mnie to cieszy.