albarn pisze:Dwa moje kawałki z pierwszej dychy, Parklife Blura i Suedehead Morrisseya wyleciały z zestawu.
"Parklife" rzeczywiście powinno zostać (może nawet jako jeden z dwóch Blurów), tak samo jak i jeden z największych przebojów Pearl Jam "Black", które chyba po 2 latach bytności w zestawie też wywalono. Jest tam natomiast stanowczo za dużo utworów, które są zbyteczne (sporo z nich to polskie, które nawet w PTWC się nie przebijają).
A w ogóle to powinno być zaprezentowane przynajmniej Top 200, wtedy to byłoby ciekawie, a tak to... będzie to samo co zawsze ( ).
barb42 pisze:Miluś, mogę brak awansu Dejwida P. wynagrodzić Ci ciasteczkami świątecznymi - noelki, rożki orzechowe i pierniczki, zechcesz?
Ach... Nie kuś, nie jem słodyczy ani żadnych słonych utuczników w adwent.
No to gratuluję, bo ja mam słabszą silną wolę - ze słodyczy odstawiłem w zasadzie tylko czekoladę.
A z nie-słodyczy to mięsko i Akademię Rozrywki. Chociaż mam wątpliwość, jak to drugie klasyfikować...
albarn pisze:Koszmarów w zestawie nie ma prawie żadnych, to zestawienie Topu Wszech Czasów, do cholerki! Tam wszystko jest dobre
Jak to nie ma żadnych, a "Amnesia" i "Redbud Tree" (żeby wymienić tylko te najnowsze)? A taki kajman pewnie by powiedział, że jest tam kilkaset gniotów
gżegoż pisze:Jak to nie ma żadnych, a "Amnesia" i "Redbud Tree" (żeby wymienić tylko te najnowsze)? A taki kajman pewnie by powiedział, że jest tam kilkaset gniotów
Kajmanie, Ty używasz słowa gniot? Zatem alkohol szkodzi.
albarn pisze:Dwa moje kawałki z pierwszej dychy, Parklife Blura i Suedehead Morrisseya wyleciały z zestawu.
"Parklife" rzeczywiście powinno zostać (może nawet jako jeden z dwóch Blurów), tak samo jak i jeden z największych przebojów Pearl Jam "Black", które chyba po 2 latach bytności w zestawie też wywalono. Jest tam natomiast stanowczo za dużo utworów, które są zbyteczne (sporo z nich to polskie, które nawet w PTWC się nie przebijają).
A w ogóle to powinno być zaprezentowane przynajmniej Top 200, wtedy to byłoby ciekawie, a tak to... będzie to samo co zawsze ( ).
a mi się marzy by w topie wszechczasów puścili top 50 + 50 losowo wybranych piosenek z np top 200 ...
lady pisze:Jak Ci się tak wszystko podoba to zagłosuj na Muddy'ego, Johna Lee i Elmore'a, będziesz trzeci po mnie i moim bracie
A kto wtedy zagłosuje na np. The Smiths? Mam aż za wielu outsiderów do wspierania Chociaż jeśli jeszcze nie głosowałaś, mogę zaproponować deal - zagłosuję na jednego z tych starych pierników, jak zagłosujesz na jeden wybrany przeze mnie utwór