Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

zgłupiałemEmilia pisze:Znasz Musierowicz?VILKI pisze:noelki??barb42 pisze:Miluś, mogę brak awansu Dejwida P. wynagrodzić Ci ciasteczkami świątecznymi - noelki, rożki orzechowe i pierniczki, zechcesz?

Jak Ci się tak wszystko podoba to zagłosuj na Muddy'ego, Johna Lee i Elmore'a, będziesz trzeci po mnie i moim braciealbarn pisze:Koszmarów w zestawie nie ma prawie żadnych, to zestawienie Topu Wszech Czasów, do cholerki!Tam wszystko jest dobre.

Kiedyś jak miałem naście lat miałem chomika, któremu dałem na imię Miluśkajman pisze:Podoba mi się Miluś. To jeden z moich ulubionych bohaterów literatury dziecięcej.Emilia pisze:Miluś.Żartuję. Zwracaj się jak Ci wygodnie.

"Parklife" rzeczywiście powinno zostać (może nawet jako jeden z dwóch Blurów), tak samo jak i jeden z największych przebojów Pearl Jam "Black", które chyba po 2 latach bytności w zestawie też wywalono. Jest tam natomiast stanowczo za dużo utworów, które są zbyteczne (sporo z nich to polskie, które nawet w PTWC się nie przebijają).albarn pisze:Dwa moje kawałki z pierwszej dychy, Parklife Blura i Suedehead Morrisseya wyleciały z zestawu.
 ).
 ).Myślę, że setkę koszmarów bez problemu bym tam znalazł.albarn pisze:Koszmarów w zestawie nie ma prawie żadnych, to zestawienie Topu Wszech Czasów, do cholerki!Tam wszystko jest dobre.
No to gratuluję, bo ja mam słabszą silną wolę - ze słodyczy odstawiłem w zasadzie tylko czekoladę.Emilia pisze:Ach... Nie kuś, nie jem słodyczy ani żadnych słonych utuczników w adwent.barb42 pisze:Miluś, mogę brak awansu Dejwida P. wynagrodzić Ci ciasteczkami świątecznymi - noelki, rożki orzechowe i pierniczki, zechcesz?

ile dałaś bratu za to?lady pisze:Jak Ci się tak wszystko podoba to zagłosuj na Muddy'ego, Johna Lee i Elmore'a, będziesz trzeci po mnie i moim braciealbarn pisze:Koszmarów w zestawie nie ma prawie żadnych, to zestawienie Topu Wszech Czasów, do cholerki!Tam wszystko jest dobre.

Jak to nie ma żadnych, a "Amnesia" i "Redbud Tree" (żeby wymienić tylko te najnowsze)?albarn pisze:Koszmarów w zestawie nie ma prawie żadnych, to zestawienie Topu Wszech Czasów, do cholerki!Tam wszystko jest dobre
 A taki kajman pewnie by powiedział, że jest tam kilkaset gniotów
 A taki kajman pewnie by powiedział, że jest tam kilkaset gniotów 
A brat na Coldplay zagłosował?lady pisze:Jak Ci się tak wszystko podoba to zagłosuj na Muddy'ego, Johna Lee i Elmore'a, będziesz trzeci po mnie i moim braciealbarn pisze:Koszmarów w zestawie nie ma prawie żadnych, to zestawienie Topu Wszech Czasów, do cholerki!Tam wszystko jest dobre.
Kajmanie, Ty używasz słowa gniot? Zatem alkohol szkodzi.gżegoż pisze:Jak to nie ma żadnych, a "Amnesia" i "Redbud Tree" (żeby wymienić tylko te najnowsze)?A taki kajman pewnie by powiedział, że jest tam kilkaset gniotów
No ale tam w innym znaczeniu. Nota bene świetna rzecz, dla mnie numer 2 w jej dorobku (po Opium).Emilia pisze:Znasz Musierowicz?VILKI pisze:noelki??
a mi się marzy by w topie wszechczasów puścili top 50 + 50 losowo wybranych piosenek z np top 200 ...Neo01 pisze:"Parklife" rzeczywiście powinno zostać (może nawet jako jeden z dwóch Blurów), tak samo jak i jeden z największych przebojów Pearl Jam "Black", które chyba po 2 latach bytności w zestawie też wywalono. Jest tam natomiast stanowczo za dużo utworów, które są zbyteczne (sporo z nich to polskie, które nawet w PTWC się nie przebijają).albarn pisze:Dwa moje kawałki z pierwszej dychy, Parklife Blura i Suedehead Morrisseya wyleciały z zestawu.
A w ogóle to powinno być zaprezentowane przynajmniej Top 200, wtedy to byłoby ciekawie, a tak to... będzie to samo co zawsze ().
Wygląda na to, że do tego jeszcze Black Sabbath.VILKI pisze:czy to znaczy że sting ZNOWU wraca??...
Nic. Nawet jak mu się głosy przestały mieścić w 33 to kazałam mu wyrzucić te bluesy, ale on się uparł, że zagłosuje. Po prostu mu się spodobałyVILKI pisze: ile dałaś bratu za to?

Pewnie raz w łeb dała i już nie stawiał oporu.VILKI pisze:ile dałaś bratu za to?lady pisze:zagłosuj na Muddy'ego, Johna Lee i Elmore'a, będziesz trzeci po mnie i moim bracie

Kajmanie, czytałeś Jeżycjadę?! Ależ się cieszę, bo mam całą i uwielbiam po prostu. Mówisz, że Opium najlepsze i masz rację.kajman pisze:No ale tam w innym znaczeniu. Nota bene świetna rzecz, dla mnie numer 2 w jej dorobku (po Opium).Emilia pisze:Znasz Musierowicz?VILKI pisze:noelki??
lady pisze:Jak Ci się tak wszystko podoba to zagłosuj na Muddy'ego, Johna Lee i Elmore'a, będziesz trzeci po mnie i moim bracie
 A kto wtedy zagłosuje na np. The Smiths? Mam aż za wielu outsiderów do wspierania
 A kto wtedy zagłosuje na np. The Smiths? Mam aż za wielu outsiderów do wspierania   Chociaż jeśli jeszcze nie głosowałaś, mogę zaproponować deal - zagłosuję na jednego z tych starych pierników, jak zagłosujesz na jeden wybrany przeze mnie utwór
 Chociaż jeśli jeszcze nie głosowałaś, mogę zaproponować deal - zagłosuję na jednego z tych starych pierników, jak zagłosujesz na jeden wybrany przeze mnie utwór  
Nie bo - tak jak siostra - nie przepada za nimiEmilia pisze: A brat na Coldplay zagłosował?

Ciekawe byłoby głosowanie alfabetem Morse'a.zbyszu pisze:Głosowanie za pomocą kartki...to dopiero by poprzewracało zestawienie...