Spięty zawładnął mną w tym tygodniu
1451 (21.11.2009) pojubileuszowe
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Re: 1451 (21.11.2009) pojubileuszowe
No, podgłaśniam radyjko 
Niebiesko-czarni.słoik pisze: Jestem za tym by nie pozbawiać nikogo szans, bo ja np. chciałbym móc brać pod uwagę "Hound dog" czy "Mutter hast du mir vergeben" (oba to covery, czy ktoś pamięta kto w oryginale wykonywał to drugie?).
(KONKURS mi podpowiedział
Witam forumowiczów!
Przepraszam za spóźnienie, ale nie mogłem wcześniej...
Było słychać już Banana Boat?
Przepraszam za spóźnienie, ale nie mogłem wcześniej...
Było słychać już Banana Boat?
-
semuś
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Teraz chyba najdziwniejszy utwór na liście, jednak nie wyleciał i to jak 
Chyba największy oryginał na liście, byłem przekonany, ze spadnie. A jednak...
Spięty - Ma czar karma - to jest świetne, a tą elektroniką troszeczkę przypomina DM (ale tylko troszeczkę)
Ta historyjka o Sade i Gabrielu trąci trochę zaściankowością. Jak ta informacja sprzed 11 lat: Beata Kozidrak nagrywała W TYM SAMYM STUDIU CO GEORGE MICHAEL.
A ja lubiłem Alinę Dragan, jej korespondencje są dla mnie elementem, który budował niepowtarzalny klimat LP3, razem z rzadkimi wejściami Helen, nie odzywającą się Baśką i nerwowym chichotem (bo TO był nerwowy chichot) MN.
A ja lubiłem Alinę Dragan, jej korespondencje są dla mnie elementem, który budował niepowtarzalny klimat LP3, razem z rzadkimi wejściami Helen, nie odzywającą się Baśką i nerwowym chichotem (bo TO był nerwowy chichot) MN.
niekoniecznie. nie było jeszcze Little Look.semuś pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
To znaczy że Archive wypadło
![]()
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Wow, czuję się zaszczycony. Brakiem tolerancji na poglądy innych - nie Ty pierwszy, nie Ty ostatni mnie obraziłeś. Ale ja się nie obrażam.lampart pisze: nie ma przynajmniej CHORYCH komentarzy.
O, to się nazywa komentarz z klasą.słoik pisze: A ja lubiłem Alinę Dragan, jej korespondencje są dla mnie elementem, który budował niepowtarzalny klimat LP3, razem z rzadkimi wejściami Helen, nie odzywającą się Baśką i nerwowym chichotem (bo TO był nerwowy chichot) MN.
Ostatnio zmieniony sob lis 21, 2009 9:55 pm przez krzysiek83, łącznie zmieniany 2 razy.
-
temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
A szkoda.Yacy pisze:ale przecież nie każdy tutaj tak mysli! ale nie można zabranic komuś tak uważać.zbyszu pisze: Wiesz lapmart? Też mi sie jakoś tak nieswojo zrobiło. Jednak wszakże to lp3-ka. Czy już tylko lp...?
ja bardzo bym chciał słyszeć za 45 minut Alinę... ale "to se ne wrati..."wczoraj można ja było usłyszeć i to musi wystrczyć...
Witam wszystkich,
Mnie Spięty nie podchodzi. Dużo lepiej by brzmiał z normalnym (no, z distortion + overdrive) instrumentarium.
Mnie Spięty nie podchodzi. Dużo lepiej by brzmiał z normalnym (no, z distortion + overdrive) instrumentarium.
-
semuś
- Kontakt:
Wypadły 2 utwory. Archive i Eleonora.ksch pisze:niekoniecznie. nie było jeszcze Little Look.semuś pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ok, szanuję Twoje zdanie. Tylko po co wylewać tyle jadu? "Chorego chichotu"? Zwyczajnie brzydko napisane, rzeknę nawet śmiało: niekulturalnie. Tyle. Pa!krzysiek83 pisze:Nie ma obowiązku żeby wszystko się wszystkim podobało - te czasy minęły Panowie... A ja te x lat się nasłuchałem pewnych rzeczy i mi wystarczy.EDIT: Z żywymi naprzód trzeba iść.zbyszu pisze:Wiesz lapmart? Też mi sie jakoś tak nieswojo zrobiło.krzysiek83 pisze: Przynajmniej nie było w korespondencji jakiegoś chorego chichotu i była krótsza niż te z Holandii - w życiu trzeba szukać plusów
Ja miałem strasznie mieszane uczucia związane z fTop5em: z jednej strony świetny pomysł, z drugiej bardzo pretensjonalne i niefachowe wykonanie. Albo trzeba było młodziaków przenieść na inne pasmo i nad nimi popracować, albo przynajmniej podchwycić ideę i dać komuś bardzie wykwalifikowanemu.krzysiek83 pisze:O tak! Ale przyszła pani M.J. i już audycji nie ma. Zamiast tego jest megakoszmar audycji trójkowychzbyszu pisze: Ooo...i mamy fragmencik fTop5 - świetnej audycji - jedna z nielicznych dobrych rzeczy współczesnej Trójki - nieststy zdjęta
Pamiętam, jak kiedyś Marek Niedźwiecki skomentował jakiś fakt z życia powiedzeniem "ale czego może chcieć od życia taki gość jak ja?", po czym puścił "Wrapped Around Your Finger" Stinga.
to nie fair, mi żaden KONKURS odpowiedzi na Twoje zagadki nie podpowiada, na razie na moim koncie zero.LLucky pisze:Niebiesko-czarni.(KONKURS mi podpowiedziałsłoik pisze: Jestem za tym by nie pozbawiać nikogo szans, bo ja np. chciałbym móc brać pod uwagę "Hound dog" czy "Mutter hast du mir vergeben" (oba to covery, czy ktoś pamięta kto w oryginale wykonywał to drugie?).)
Tak, to był Niemen na wokalu z "Czy mnie jeszcze pamiętasz".
Skąd wiesz że wypadła Eleonora?semuś pisze:Wypadły 2 utwory. Archive i Eleonora.ksch pisze:niekoniecznie. nie było jeszcze Little Look.semuś pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spięty dobre nie wiedziałem ze to on spiewa,a tego Muse było naprawde dużo we fragmencie.
Gdzie Ty widzisz chore komentarze? Są inne niż na LPMN i te tutaj podobają mi się zdecydowanie bardziej. Tam to czasem zastanawiam czy to lista przebojów czy stowarzyszenie gadania o niczym.lampart pisze:No cóż.. Na tamtym forum, czyli lpmn, nie ma przynajmniej CHORYCH komentarzy. To pa!
Spięty wkurza mnie jeszcze bardziej niż tydzień temu.
No nie, nawet Balonik nie puszczał tak krotkich fragmentów utworów, jak ten Muse.
Ten Because utrzymane jest w podobnej stylistyce co Tear, ale w przeciwieństwie do tamtego jest po prostu beznadziejne.
Widzę, że poczucie humoru dopisuje...lampart pisze:No cóż.. Na tamtym forum, czyli lpmn, nie ma przynajmniej CHORYCH komentarzy. To pa!
Liczyłem na to, że Skunk Anansie szybciej się przebije. Szkoda, bo po ostatnich CSM-ach bardzo polubiłem ten zespół.
A, faktycznie, jakoś mi utkwiło w pamięci, że Michael wypadłsemuś pisze:Wypadły 2 utwory. Archive i Eleonora.
czas najwyższy na The Empty Bottle. Tydzień temu przypominałem...
-
semuś
- Kontakt:
Z zeszytufastred pisze:Skąd wiesz że wypadła Eleonora?semuś pisze:Wypadły 2 utwory. Archive i Eleonora.
Zawsze były, ale OK już nie będę.neon.ka pisze:ja to jednak bym nie chciała, żeby takie/tego typu informacje podawać...
w zupełności się zgadzamksch pisze:czas najwyższy na The Empty Bottle. Tydzień temu przypominałem...
Zeszyt nie zawsze się sprawdza... (I hope)semuś pisze: Z zeszytuPrawie zawsze wypada coś z miejsc 20-30 i wzamian za to są nowości. Eleonory nie było, Archive nie było, 2 nowości były. Logiczne (info od Tanatosa).