Podsumowanie 2007 roku (29.12.2007r.)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

darek_mis

Post autor: darek_mis »

Bravo,bravo po raz kolejny dla fanów polskiej muzyki,za cały rok i za to notowanie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ku3a

Post autor: ku3a »

Robinson pisze:O, wspomnienie o Marku. :)
Lionel.
Kuba, wiedziałeś, że Balonik wspomni coś o Niedźwiedziu?
nie, nie wiedzielismy o tym.
rozmawialismy sobie z Helen i nagle wylowilem slowa Balonika o Marku. Powiedzialem to Helen i sie zasluchalismy w ciszy. I potem cisza trwala, az Helen nagle powiedziala, ze zgra ten fragment Markowi, bo moze nie sluchal i mu wysle.
ku3a

Martyr pisze:
ku3a pisze::-D
Helen mi powiedziala kto teraz dzwonil :-D
no ciekawe....
puszcza to na antenie, Kuba?
Helen powiedziala, ze byl slaby sygnal i sie za cicho nagralo. Podobnie bylo z jakims wczesniejszym telefonem, ktory ja nagrywalem. Nie wiem nawet czy poszedl na antene - jeden czlowiek (z Tczewa! :-) ) mowil o swoich wrazeniach z koncertu Tori Amos.
ale za to wiem co bylo w tym telefonie, bo sie potem dopytalem ;-).
ku3a

Robinson pisze:
Martyr pisze:Kuba, należysz już oficjalnie do załogi Listy :)
No przecież od 1 stycznia zmienił pracę, nie? Już się powoli instaluje na swoim stanowisku. ;)
1 stycznia ja bede bezrobotny :-P
bo w starej pracy zatrudnienie do 31.12, a w nowej od 02.01 ;-)

a jakie macie ogolne wrazenia z dzisiejszego podsumowania, jakby tak oceniac calosc, ale jesli chodzi o prowadzenia i klimat, a nie pozycje piosenek?
darek_mis

Post autor: darek_mis »

GÓwniany rok i takie prrzeboje.WSTYD
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

ku3a pisze: a jakie macie ogolne wrazenia z dzisiejszego podsumowania, jakby tak oceniac calosc, ale jesli chodzi o prowadzenia i klimat, a nie pozycje piosenek?
mnie się podobało ... szybko i przejrzyście :P
przynajmniej dużo utworów było w całości :D
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

darek_mis pisze:GÓwniany rok i takie prrzeboje.WSTYD
właśnie ten rok pod względem muzycznym był ciekawy :evil:
i przeboje też nie najgorsze!!!! :wink:
a co Ty widzisz w podsumowaniu roku?? :twisted:
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

ku3a pisze:a jakie macie ogolne wrazenia z dzisiejszego podsumowania, jakby tak oceniac calosc, ale jesli chodzi o prowadzenia i klimat, a nie pozycje piosenek?
Pomimo tego, że po 4 "tłustych" latach pod względem wyników podsumowania ten był raczej "chudzielcem" to jednak słuchało mi się bardzo fajnie. Atmosfera na forum była...jak to zawsze na forum, pojawiły się osoby dawno tu nie czytane. Balonik bardzo sprawnie to poprowadził (no poza nie podaniem kilku zdobyczy punktowych :wink: ), atmosfera była dostosowana do czasu i miejsca, no i co najważniejsze wspomniał o Marku, a bałem się, że tego nie zrobi. Niesłusznie! :oops:
Awatar użytkownika
figc1898
Kontakt:

Post autor: figc1898 »

Ja również słuchałem podsumowania listy i naprawdę się wzruszyłem, kiedy Balonik powiedział o odejściu M. N.
No ale cóż - takie życie.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Lista jako audycja oczywiście świetna. Mi niczego nie brakowało. Na forum tylko niektórzy nie mogli czasem dosłyszec liczby pkt, ale mi to nie przeszkadzało.
Gorzej w tym roku z repertuarem. Top 10 pierwszy raz od 13 lat, kiedy prowadze listę nie pokrył się żadną piosenką :shock: A top 20 tylko w dwóch utworach!
W ogóle tak słabych piosenek (przynajmniej dla mnie) dawno nie było. Czyżbym mijał sie tak mocno z tym co jest na LP3...
grzes

Post autor: grzes »

Wszyscy chcieli żeby Baron wprowadził coś nowego, no i wprowadził to notowanie do podsumowania roku :lol:
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

ku3a pisze:Nie wiem nawet czy poszedl na antene - jeden czlowiek (z Tczewa! :-) )
:P a moze go znam? :)
ku3a pisze:ale za to wiem co bylo w tym telefonie, bo sie potem dopytalem ;-).
fajnie ze wiesz :)
tak własnie było...
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2007 6:56 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Martyr

ku3a pisze:
Robinson pisze:
Martyr pisze:Kuba, należysz już oficjalnie do załogi Listy :)
No przecież od 1 stycznia zmienił pracę, nie? Już się powoli instaluje na swoim stanowisku. ;)
1 stycznia ja bede bezrobotny :-P
bo w starej pracy zatrudnienie do 31.12, a w nowej od 02.01 ;-)
czyli 1.01 mozesz ... oficjalnie pracować przy Topie WC obok Balona albo Stelmiego :wink:
ku3a pisze:a jakie macie ogolne wrazenia z dzisiejszego podsumowania, jakby tak oceniac calosc, ale jesli chodzi o prowadzenia i klimat, a nie pozycje piosenek?
mi tam sie bardzo podobało... nawet nie mogłam sie powstrzymac przed zatelefonowaniem :P
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

ku3a pisze:ale za to wiem co bylo w tym telefonie, bo sie potem dopytalem ;-).
to dajcie 'posłuchać' wszystkim :) . co prawda bez dźwięku, ale chociaż treść...
mi się podobało. ale muszę dodać, że od kiedy bywam w czasie notowań tu na forum, wszystko łączy mi się ze sobą i nie umiem jakoś oceniać audycji w oderwaniu od tego, co się dzieje tutaj. w zasadzie chyba stało się tak, że Lista jest doskonałym powodem, by spotkać się z ludźmi :) , a nie forum doskonałym sposobem, by jeszcze lepiej odbierać audycję. chyba coraz więcej tekstów Balonika gdzieś mi się zawierusza na rzecz tekstów czytanych tutaj :wink:
Awatar użytkownika
Martyr

neon.ka pisze: w zasadzie chyba stało się tak, że Lista jest doskonałym powodem, by spotkać się z ludźmi :) , a nie forum doskonałym sposobem, by jeszcze lepiej odbierać audycję. chyba coraz więcej tekstów Balonika gdzieś mi się zawierusza na rzecz tekstów czytanych tutaj :wink:
doskonale Cie rozumiem... podobnie to odbieram :)
Awatar użytkownika
fajnex

Post autor: fajnex »

Mnie się podsumowanie podobało, zwłaszcza że nagrałem się i wyemitowano mój "głos". To właśnie ja słucham trójki od pół roku i spytałem się czy podsumowanie znajdzie się na stronach Trójki :)
ku3a

aaa, pamietam Twoj telefon, podobal mi sie :-)
Awatar użytkownika
fajnex

Post autor: fajnex »

A czy ty Ku3a i inni forumowicze pamiętają telefon w którym słuchacz mówił o przeniesieniu listy z piątku na sobotę :?: Ten telefon był puszczony 3 razy (normalnie, w przyśpieszonym i zwolnionym tempie)

To właśnie byłem ja :!:
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

fajnex pisze:A czy ty Ku3a i inni forumowicze pamiętają telefon w którym słuchacz mówił o przeniesieniu listy z piątku na sobotę :?: Ten telefon był puszczony 3 razy (normalnie, w przyśpieszonym i zwolnionym tempie)
Tak, forumowicze pamiętają. Nawet jakieś komentarze na ten temat się tu pojawiły. :)
Awatar użytkownika
tsch

Post autor: tsch »

fajnex pisze:A czy ty Ku3a i inni forumowicze pamiętają telefon w którym słuchacz mówił o przeniesieniu listy z piątku na sobotę :?: Ten telefon był puszczony 3 razy (normalnie, w przyśpieszonym i zwolnionym tempie)

Ano tak... A ja się dziwiłem w sobotę, czemu ten głos brzmi tak jakoś znajomo :lol:
ku3a

a wiesz, ze myslalem czy to moze przypadkiem nie byla ta sama osoba :?:
czy pamietam?? ten telefon byl GENIALNY :!: Do dzisiaj go z Helen wspominamy! Na serio :D .
ODPOWIEDZ