Robinson pisze:O, wspomnienie o Marku.
Lionel.
Kuba, wiedziałeś, że Balonik wspomni coś o Niedźwiedziu?
nie, nie wiedzielismy o tym.
rozmawialismy sobie z Helen i nagle wylowilem slowa Balonika o Marku. Powiedzialem to Helen i sie zasluchalismy w ciszy. I potem cisza trwala, az Helen nagle powiedziala, ze zgra ten fragment Markowi, bo moze nie sluchal i mu wysle.
ku3a pisze:
Helen mi powiedziala kto teraz dzwonil
no ciekawe....
puszcza to na antenie, Kuba?
Helen powiedziala, ze byl slaby sygnal i sie za cicho nagralo. Podobnie bylo z jakims wczesniejszym telefonem, ktory ja nagrywalem. Nie wiem nawet czy poszedl na antene - jeden czlowiek (z Tczewa! ) mowil o swoich wrazeniach z koncertu Tori Amos.
ale za to wiem co bylo w tym telefonie, bo sie potem dopytalem .
ku3a pisze:
a jakie macie ogolne wrazenia z dzisiejszego podsumowania, jakby tak oceniac calosc, ale jesli chodzi o prowadzenia i klimat, a nie pozycje piosenek?
mnie się podobało ... szybko i przejrzyście
przynajmniej dużo utworów było w całości
ku3a pisze:a jakie macie ogolne wrazenia z dzisiejszego podsumowania, jakby tak oceniac calosc, ale jesli chodzi o prowadzenia i klimat, a nie pozycje piosenek?
Pomimo tego, że po 4 "tłustych" latach pod względem wyników podsumowania ten był raczej "chudzielcem" to jednak słuchało mi się bardzo fajnie. Atmosfera na forum była...jak to zawsze na forum, pojawiły się osoby dawno tu nie czytane. Balonik bardzo sprawnie to poprowadził (no poza nie podaniem kilku zdobyczy punktowych ), atmosfera była dostosowana do czasu i miejsca, no i co najważniejsze wspomniał o Marku, a bałem się, że tego nie zrobi. Niesłusznie!
Lista jako audycja oczywiście świetna. Mi niczego nie brakowało. Na forum tylko niektórzy nie mogli czasem dosłyszec liczby pkt, ale mi to nie przeszkadzało.
Gorzej w tym roku z repertuarem. Top 10 pierwszy raz od 13 lat, kiedy prowadze listę nie pokrył się żadną piosenką A top 20 tylko w dwóch utworach!
W ogóle tak słabych piosenek (przynajmniej dla mnie) dawno nie było. Czyżbym mijał sie tak mocno z tym co jest na LP3...
Martyr pisze:Kuba, należysz już oficjalnie do załogi Listy
No przecież od 1 stycznia zmienił pracę, nie? Już się powoli instaluje na swoim stanowisku.
1 stycznia ja bede bezrobotny
bo w starej pracy zatrudnienie do 31.12, a w nowej od 02.01
czyli 1.01 mozesz ... oficjalnie pracować przy Topie WC obok Balona albo Stelmiego
ku3a pisze:a jakie macie ogolne wrazenia z dzisiejszego podsumowania, jakby tak oceniac calosc, ale jesli chodzi o prowadzenia i klimat, a nie pozycje piosenek?
mi tam sie bardzo podobało... nawet nie mogłam sie powstrzymac przed zatelefonowaniem
ku3a pisze:ale za to wiem co bylo w tym telefonie, bo sie potem dopytalem .
to dajcie 'posłuchać' wszystkim . co prawda bez dźwięku, ale chociaż treść...
mi się podobało. ale muszę dodać, że od kiedy bywam w czasie notowań tu na forum, wszystko łączy mi się ze sobą i nie umiem jakoś oceniać audycji w oderwaniu od tego, co się dzieje tutaj. w zasadzie chyba stało się tak, że Lista jest doskonałym powodem, by spotkać się z ludźmi , a nie forum doskonałym sposobem, by jeszcze lepiej odbierać audycję. chyba coraz więcej tekstów Balonika gdzieś mi się zawierusza na rzecz tekstów czytanych tutaj
neon.ka pisze: w zasadzie chyba stało się tak, że Lista jest doskonałym powodem, by spotkać się z ludźmi , a nie forum doskonałym sposobem, by jeszcze lepiej odbierać audycję. chyba coraz więcej tekstów Balonika gdzieś mi się zawierusza na rzecz tekstów czytanych tutaj
Mnie się podsumowanie podobało, zwłaszcza że nagrałem się i wyemitowano mój "głos". To właśnie ja słucham trójki od pół roku i spytałem się czy podsumowanie znajdzie się na stronach Trójki
A czy ty Ku3a i inni forumowicze pamiętają telefon w którym słuchacz mówił o przeniesieniu listy z piątku na sobotę Ten telefon był puszczony 3 razy (normalnie, w przyśpieszonym i zwolnionym tempie)
fajnex pisze:A czy ty Ku3a i inni forumowicze pamiętają telefon w którym słuchacz mówił o przeniesieniu listy z piątku na sobotę Ten telefon był puszczony 3 razy (normalnie, w przyśpieszonym i zwolnionym tempie) To właśnie byłem ja
Tak, forumowicze pamiętają. Nawet jakieś komentarze na ten temat się tu pojawiły.
fajnex pisze:A czy ty Ku3a i inni forumowicze pamiętają telefon w którym słuchacz mówił o przeniesieniu listy z piątku na sobotę Ten telefon był puszczony 3 razy (normalnie, w przyśpieszonym i zwolnionym tempie)
To właśnie byłem ja
Ano tak... A ja się dziwiłem w sobotę, czemu ten głos brzmi tak jakoś znajomo
fajnex pisze:A czy ty Ku3a i inni forumowicze pamiętają telefon w którym słuchacz mówił o przeniesieniu listy z piątku na sobotę Ten telefon był puszczony 3 razy (normalnie, w przyśpieszonym i zwolnionym tempie)
To właśnie byłem ja
a wiesz, ze myslalem czy to moze przypadkiem nie byla ta sama osoba
czy pamietam?? ten telefon byl GENIALNY Do dzisiaj go z Helen wspominamy! Na serio .