Owszem. Chociaż może trochę na wyrost, bo po prostu trochę mi się już znudziłastavanger pisze:Czyli jedna Twoja propozycja już odpadłaMiszon pisze:..I z 81 piosenek zostało mi 40 (w tym dwie moje, które oczywiście się nie liczą).
Nasza Lista IV
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
abd3mz pisze:Nie wiem czy przegapiłem tą informację. Dobrze rozumiem, że głosowanie jest przedłużone ? Jeśli tak to do kiedyMiszon pisze:Uff, bardzo dobrze że przedłużone, bo jednak kawałków o okło 20 więcej niż poprzednimi razami. (...)
?
Ja też nie zauważyłem informacji o przedłużeniu głosowania. Co prawda był dyskusja na ten temat, ale wydawało misie, że decyzja żadna nie zapadła.
A tak w ogóle to dziś miałem napisać czy zdążę. I już wiem, że się wyrobię z zagłosowaniem do niedzieli do północy.
Trochę na ciężko idzie na mp3, ale zdążę.
ha, dzisiaj skonczylem trzecie przesluchanie, zostalo 16 utworow, potem od razu zrobilem czwarta serie i okazalo sie, ze zostalo dokladnie 11. Ustawienie w kolejnosci jakos wyjatkowo latwo poszlo, bo juz w trakcie wczesniejszych przesluchan sie troche zastanawialem jaka moze byc kolejnosc.
na poczatku myslalem, ze to jest najslabsza edycja, ale jak mi zostalo te 16 kawalkow to wszystkich sie sluchalo z wielka przyjemnoscia i ze swojej druzyny pilkarskiej jestem bardzo zadowolony (+ pieciu na rezerwie
).
na poczatku myslalem, ze to jest najslabsza edycja, ale jak mi zostalo te 16 kawalkow to wszystkich sie sluchalo z wielka przyjemnoscia i ze swojej druzyny pilkarskiej jestem bardzo zadowolony (+ pieciu na rezerwie
Re: Nasza Lista IV
No faktycznie...Miszon pisze:No na pierwszej stronie widzę info, ze przedłużone do 2 grudnia...
(spojrzałem tam, żeby sprawdzić, ile mam czasu jeszcze).
No to moja matematyczka się ucieszy, że znajdę trochę czasu, żeby nauczyć się na sprawdzian.Grycek pisze:(...)
- następuje pierwsza faza, czyli eliminacje trwająca do godz. 24:00 25 listopada (to się może jeszcze zmienić)[edit] to przedłużamy do 2 grudnia.(...)
Mi wystarczy do wtorku, no ale skoro taka jest decyzja. A można wiedzieć kiedy (orientacyjnie) skończy się Nasza Lista IV ?
PS. Myślę, że dobrym wyjściem byłoby pisanie i w pierwszym poście i w nowym poście o zmianach w regulaminie.
ja się bardzo cieszę z przedłużenia, co prawda, mam ze 20 wybijających się kawałków, ale na spokojnie będę mógł sobie wszystko poukładać; co do poziomu to miałem odwrotnie niż wiekszość, bo pierwszych kilka piosenek jakie przesłuchałem było świetnych, więc obstawiałem, że poziom będzie bardzo wysoki, potem znalazły się kawałki średnie i ciut gorsze, ale generalnie poziom jest w porządku... 
- dominik_fi
- dominik_fi
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ja bym powiedział, że aż 6. bo przecież zaledwie kilkanaście nie dostało jescze głosu.dominik_fi pisze:to tylko 6 utworów razem z Robinsonem nowych dodaliśmy.
Ja tymczasem dokonałem kolejdnego odrzutu. Tym razem także sporego, bo zostało już tylko 20 kawałków (w tym jeden z moich
No w koncu udało mi się wyłonic 11 utworów, które teraz muszę ustawić w odpowiednią kolejność. Przyznam sie że tej edycji poświęciłem najwięcej czasu w fazie eliminacji, ale za to w następnych fazach będzie mi zdecydowanie łatwiej, właściwie to już nie będę musiał przeasłuchiwać dodatkowo utworów aby się na jakiś zdecydować chyba że dla własnej przyjemności.
Ja i ktoś jeszcze nie dorzuciliśmy żadnej nowej piosenki. No, ale zostało już tylko 9 (piszę z pamięci).Grycek pisze:Głosowało 13 osób na 72 utwory.
No to teraz przedstawię jak doszedłem do mojej 40 (tak, tak 40).
Pierwszy etap
Każdy utwór przesłuchany 3 razy (2 powierzchowne i 1 uważne).
Odpadło 9 utworów (3 osobom odpadły po 2)
Drugi etap
Każdy utwór przesłuchany raz i wystawiona ocena (1-odpada, 2-raczej odpada, 3-raczej zostaje, 4-zostaje). Później przesłuchane 2 i 3.
Odpadło 24.
Trzeci etap
Jedno przesłuchanie, podczas którego wybieram do której 10 zaliczyć utwór. O pierwszą dziesiątkę walczyło 17 utworów, o drugą 23.
Czwarty etap
Przesłuchanie według dziesiątek i pisanie pozycji. Ustawiona wstępna kolejność 45 utworów.
Piąty etap
Przesłuchanie wszystkich wątpliwych utworów (podwójnych i ostatnich pięciu) - wypadły 3.
Kolejne przesłuchanie - ostateczna kolejność, a wypadły jeszcze 2.
To nie jest takie skomplikowane...