Owszem. Chociaż może trochę na wyrost, bo po prostu trochę mi się już znudziłastavanger pisze:Czyli jedna Twoja propozycja już odpadłaMiszon pisze:..I z 81 piosenek zostało mi 40 (w tym dwie moje, które oczywiście się nie liczą).

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
abd3mz pisze:Nie wiem czy przegapiłem tą informację. Dobrze rozumiem, że głosowanie jest przedłużone ? Jeśli tak to do kiedyMiszon pisze:Uff, bardzo dobrze że przedłużone, bo jednak kawałków o okło 20 więcej niż poprzednimi razami. (...)
?
No faktycznie...Miszon pisze:No na pierwszej stronie widzę info, ze przedłużone do 2 grudnia...
(spojrzałem tam, żeby sprawdzić, ile mam czasu jeszcze).
No to moja matematyczka się ucieszy, że znajdę trochę czasu, żeby nauczyć się na sprawdzian.Grycek pisze:(...)
- następuje pierwsza faza, czyli eliminacje trwająca do godz. 24:00 25 listopada (to się może jeszcze zmienić)[edit] to przedłużamy do 2 grudnia.(...)
Ja bym powiedział, że aż 6. bo przecież zaledwie kilkanaście nie dostało jescze głosu.dominik_fi pisze:to tylko 6 utworów razem z Robinsonem nowych dodaliśmy.
Ja i ktoś jeszcze nie dorzuciliśmy żadnej nowej piosenki. No, ale zostało już tylko 9 (piszę z pamięci).Grycek pisze:Głosowało 13 osób na 72 utwory.