prz_rulez pisze:nie porownuj genialnego hiciorka z przecietna nudnawką
jakiego? genialnego? ale, żem się uśmiał.
wiesz moze instrumentalnie nie jest perfekcyjny, ale lepszy nieperfekcyjny utwor ktory jest "Catchy as hell" niż perfekcyjny, ale tak cholernie nudny ze sie przy nim chce spac.
ale najlepiej oczywiscie jak jest 2 w 1 (czyt: Archive - Again)
ku3a pisze:chyba zes cos naoszukiwal przy podliczaniu
ciekawe czy kiedys wczesniej tez byl przypadek, ze ktos wygral Znawce 2 razy pod rzad, bo nie pamietam.
ku3a pisze:chyba zes cos naoszukiwal przy podliczaniu
ciekawe czy kiedys wczesniej tez byl przypadek, ze ktos wygral Znawce 2 razy pod rzad, bo nie pamietam.
Stavanger, o ile dobrze pamiętam.
maszynka mi nie zadziałała i wygrał ktoś inny. Zaraz przedstawię wyniki w innym dziale.
mrsap pisze:"A teraz Nelly ze swoim najlepszym utworem z tej płyty na liście Piękny skok Teraz tylko żeby Linkin Park nie wrócił na pierwsze...
Czyżbyś wolał rąbankę Pięciu Marud?
Ja wolę. i tą starszą i tą najnowszą. linkini po pierwszych wysluchaniach wystrzelili u mnie niemalze jak burza, ale chyba z przyczyn osobistych tak polecieli... niestety teraz po kazdym przesluchaniu "what i've done" splywa po mnie. totalnie nic do tego kawalka, powiedzmy "nie czuje".
Ostatnio zmieniony pt sie 10, 2007 9:57 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.
prz_rulez pisze:nie porownuj genialnego hiciorka z przecietna nudnawką
jakiego? genialnego? ale, żem się uśmiał.
wiesz moze instrumentalnie nie jest perfekcyjny, ale lepszy nieperfekcyjny utwor ktory jest "Catchy as hell" niż perfekcyjny, ale tak cholernie nudny ze sie przy nim chce spac.
Ty nie czujesz Muse, a ja nie czuję "Rubyego". Proste.
mrsap pisze:"A teraz Nelly ze swoim najlepszym utworem z tej płyty na liście Piękny skok Teraz tylko żeby Linkin Park nie wrócił na pierwsze...
Czyżbyś wolał rąbankę Pięciu Marud?
No cóż.. Sam siebie zaskakuję, ale faktycznie wolę rąbankę Pięciu Marud. Linkin Park wydał w tym roku koszmarną płytę, której dałem aż trzy szanse i więcej już nie dam dla mojego dobra...
Ten singiel od początku mi się podobał, stąd trzecie miejsce na mojej liście i ponad 20 przesłuchań na last.fm. A jak wiadomo, co za dużo to nie zdrowo, a szczególnie w przypadku tego zespołu...
Natomiast Maroon 5 przeszedł odwrotną drogę, bo kiedyś tym rzygałem a teraz bardzo przyjemnie mi się tego słucha. Wiem, że pewnie za jakiś czas znów będę wolał Linkin Park, bo nawet już dzisiaj całkiem nieźle mi się tego słuchało, ale póki co "Makes Me Wonder" ma swój najlepszy okres
PS. Mam nadzieję, że już za tydzień spadnie z pierwszego, a na szczyt wejdzie Muse
prz_rulez pisze:wiesz moze instrumentalnie nie jest perfekcyjny, ale lepszy nieperfekcyjny utwor ktory jest "Catchy as hell" niż perfekcyjny, ale tak cholernie nudny ze sie przy nim chce spac.
1 (b/z). No i na szczycie znowu słychać kawałek, który tolerowałem co najwyżej między 20. a 30. miejscem . Jeśli za tydzień coś zmieni się na lepsze, to nie usłyszę tego na bieżąco, bo zarówno duchem, jak i ciałem zamierzam być na Off Festivalu . Dziękuję wszystkim za wspólne komentowanie.
mrsap pisze:No cóż.. Sam siebie zaskakuję, ale faktycznie wolę rąbankę Pięciu Marud. Linkin Park wydał w tym roku koszmarną płytę, której dałem aż trzy szanse i więcej już nie dam dla mojego dobra...
w niedziele moze Cie czekac przykra niespodzianka w zwiazku z nowym notowaniem mojej listy .
prz_rulez pisze:wiesz moze instrumentalnie nie jest perfekcyjny, ale lepszy nieperfekcyjny utwor ktory jest "Catchy as hell" niż perfekcyjny, ale tak cholernie nudny ze sie przy nim chce spac.
to ja sie dolacze - a ja "Again"
ja czuję energię supermasywnej czarej dziury, niestety z problematyczną mapą gorzej
kubo a czemu nie lubisz again? zasypiasz przy tym jak ja przy mapce?
mrsap pisze:No cóż.. Sam siebie zaskakuję, ale faktycznie wolę rąbankę Pięciu Marud. Linkin Park wydał w tym roku koszmarną płytę, której dałem aż trzy szanse i więcej już nie dam dla mojego dobra...
w niedziele moze Cie czekac przykra niespodzianka w zwiazku z nowym notowaniem mojej listy .
O nie!!! Tylko nie Linkin Park na pierwszym miejscu wśród płyt!!!
Awans "What I've Done" jeszcze jakoś przeboleję...
I mam nadzieję, że Muse wróci na szczyt po sukcesie na LP3.
ku3a pisze:dzieki wszystkim.
bylo tak... po staremu...
Też tak uważam. Dzisiejsze notowanie było świetne. Jeśli we wrześniu lista zejdzie z anteny, to ja nie wiem co zrobię...
Ku3a, naspamuj ich podaniami o pracę