Wzrusz ogromny!
Fantastyczny Pan Ryba!
No dzielić się emocjami ??? To jest facet, którego słuchałem 37 lat.
Zgadza sie, perfekcyjnie to zrobiłeś.kacper94 pisze: ndz lis 01, 2020 9:05 pm Nie mam pewności tylko, czy pierwszy utwór się zgadza,
"Muzyka na 1. listopada. Cz. 1"
1. Peter Frampton - CHANGING ALL THE TIME
Witam i sorry, że akurat Cię wybrałem do cytowania. Znakomita audycjakacper94 pisze: ndz lis 01, 2020 9:05 pm Tutaj wrzucam playlistę z pierwszej części audycji p. Marka.
A czemu nie po prostu tak jak zwykle w Trójce, Radiu Złote Przeboje - "Muzyka Ciszy"?
Tak, propozycje do 1999 notowania
"Muzyka cieszy" !kacper94 pisze: ndz lis 01, 2020 10:21 pmMoże być i "Muzyka Ciszy" Wziąłem tytuł po prostu ze strony Open FM![]()
Wiesz kacper94 - nie zwróciłem uwagi na tytuł w necie, ale może skoro Marek tak ustalił, to może być po Twojemu, może by Marka zapytać , tylko nie wiem pod jakiego maila pisać? Komórki nie mamkacper94 pisze: ndz lis 01, 2020 10:21 pm Może być i "Muzyka Ciszy" Wziąłem tytuł po prostu ze strony Open FM![]()
Idę na strych, otwieram szafę z płytami, RZP - Muzyka Ciszy - PT 25 sty 2008, używał. Co to za data? Net wie prawie wszystko, wypadek samolotu CASA, już kojarzysz, Jacku?
Dziwne bo u mnie wyświetla się co drugi utwór ? Po Coldpaly jest Cocker, Varius Manx i Beach House.Yacy pisze: ndz lis 01, 2020 10:35 pm no nie wiem, tak jak śledziłem to mi pasowało. teraz jest Bjork.
dalej będą: Depeche Mode, Coldplay, D, J, V, B
zaraz sprawdzimy czy się zgodzi
/nazwy uzupełnię jak zabrzmią w radiu./