No to tak samo jak mnieabd3mz pisze:Hmm... No tak.kajman pisze:Wszystko jest możliwe, a Ciebie chyba jeszcze nikt nie widział ani nie słyszał.
1378 (28.06.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
falcoeagle
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
No i jest tak, jak być powinno. Dziękuję za wspólny, pierwszy ale nie ostatni wieczór.
Ostatnio zmieniony sob cze 28, 2008 10:01 pm przez falcoeagle, łącznie zmieniany 1 raz.
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Dobranoc wszystkim 
Jutro teoretycznie powinna mi pęknąć głowa, ale chyba jednak się tak nie stanie
Jutro teoretycznie powinna mi pęknąć głowa, ale chyba jednak się tak nie stanie
Ostatnio zmieniony sob cze 28, 2008 10:04 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.
1. 4. Amy M ma w tej chwili wyższy potencjał (13 razy w Top4 przy 8 Amy W) i obawiam się, że ma duże szanse wyprzedzić liderkę.marsvolta pisze:To zestawienie tego półrocza w sumie bardzo ciekawe
1. 501 21 1x2 Amy Winehouse - You Know I'm No Good
2. 421 19 1x3 Blackfield - End Of The World
4. 386 15 1x3 Amy MacDonald - This Is The Life
2. I tu wychodzi cała niesprawiedliwość podsumowań rocznych, bo Blackfield w sumie zdobył 524 p., ale część w złym roku.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
na weselach juz od dawna nie grają takich rzeczyabd3mz pisze:A u neon.ki teraz Biały miś?![]()
nie wiem czemu Ty ich nazywasz młodzieżą... dla mnie to oni tacy już niemłodzieżowi są. gdzieś bym określiła na koniec studiów... i w ogóle jestem zaskoczona taką ilością kobiet na autografie, bo ja jak ich widziałam i słuchałam to była tylko jedna - wokalistka. Co to tam się pozmieniało przez ten rok?...ku3a pisze:Małe co nieco od zespołu Iowa Super Soccer: (...) Bardzo sympatyczna młodzież, no i fani Trójki.
jeśli chodzi o notowanie, to Coldplay mnie zaskoczył, naprawdę (ale akurat nie mam nic naprzeciwko).
Renton tak nagle spadając też mnie zaskoczył...
tak myślałam, że The Cure to się tylko przyczaił w zeszłym tygodniu...
no a w pierwszej 10 ruchy jak najbardziej mi odpowiadają.
jak dla mnie niektore osoby to gora na klase maturalną wygladaly...neon.ka pisze:nie wiem czemu Ty ich nazywasz młodzieżą... dla mnie to oni tacy już niemłodzieżowi są. gdzieś bym określiła na koniec studiów...ku3a pisze:Małe co nieco od zespołu Iowa Super Soccer: (...) Bardzo sympatyczna młodzież, no i fani Trójki.