No to tak samo jak mnieabd3mz pisze:Hmm... No tak.kajman pisze:Wszystko jest możliwe, a Ciebie chyba jeszcze nikt nie widział ani nie słyszał.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1. 4. Amy M ma w tej chwili wyższy potencjał (13 razy w Top4 przy 8 Amy W) i obawiam się, że ma duże szanse wyprzedzić liderkę.marsvolta pisze:To zestawienie tego półrocza w sumie bardzo ciekawe
1. 501 21 1x2 Amy Winehouse - You Know I'm No Good
2. 421 19 1x3 Blackfield - End Of The World
4. 386 15 1x3 Amy MacDonald - This Is The Life
na weselach juz od dawna nie grają takich rzeczyabd3mz pisze:A u neon.ki teraz Biały miś?![]()
nie wiem czemu Ty ich nazywasz młodzieżą... dla mnie to oni tacy już niemłodzieżowi są. gdzieś bym określiła na koniec studiów... i w ogóle jestem zaskoczona taką ilością kobiet na autografie, bo ja jak ich widziałam i słuchałam to była tylko jedna - wokalistka. Co to tam się pozmieniało przez ten rok?...ku3a pisze:Małe co nieco od zespołu Iowa Super Soccer: (...) Bardzo sympatyczna młodzież, no i fani Trójki.
jak dla mnie niektore osoby to gora na klase maturalną wygladaly...neon.ka pisze:nie wiem czemu Ty ich nazywasz młodzieżą... dla mnie to oni tacy już niemłodzieżowi są. gdzieś bym określiła na koniec studiów...ku3a pisze:Małe co nieco od zespołu Iowa Super Soccer: (...) Bardzo sympatyczna młodzież, no i fani Trójki.