szakal35 pisze:Wow! Moje ukłony Relizujesz sie nadal artystycznie w tej chwili?
No cóż... Właśnie w tym tygodniu pomagałem w organizacji rzymskiego koncertu Zespołu Śląsk... I przy okazji poznałem pewną bardzo miłą panią... Ale o kogo chodzi to napiszę później, jak już będzie stosowna piosenka
szakal35 pisze:Wow! Moje ukłony Relizujesz sie nadal artystycznie w tej chwili?
No cóż... Właśnie w tym tygodniu pomagałem w organizacji rzymskiego koncertu Zespołu Śląsk... I przy okazji poznałem pewną bardzo miłą panią... Ale o kogo chodzi to napiszę później, jak już będzie stosowna piosenka
Czy bedzie to piosenka zespolu Raz,Dwa,Trzy?
TAK! Ach Kieferze - jakiś ty domyślny! Już pewnie wiesz co to za miłą blondynkę poznałem Szczegóły przy Raz Dwa Trzy
No to ja już wyjaśniam, dlaczego dziś przy piosence Raz Dwa Trzy odpływam. Wyobraźcie sobie, że we wtorek poznałem osobiście panią Krystynę Loskę - moją telewizyjną idolkę lat dziecięcych!!! Co za miła kobieta! Zrobiliśmy sobie kilka zdjęć, a mnie się chciało krzyczeć: PANI KRYSIU! KOCHAM PANIĄ! WSZYSTKO...
Jopkolog pisze:No to ja już wyjaśniam, dlaczego dziś przy piosence Raz Dwa Trzy odpływam. Wyobraźcie sobie, że we wtorek poznałem osobiście panią Krystynę Loskę - moją telewizyjną idolkę lat dziecięcych!!! Co za miła kobieta! Zrobiliśmy sobie kilka zdjęć, a mnie się chciało krzyczeć: PANI KRYSIU! KOCHAM PANIĄ! WSZYSTKO...
Jopkolog pisze:No to ja już wyjaśniam, dlaczego dziś przy piosence Raz Dwa Trzy odpływam. Wyobraźcie sobie, że we wtorek poznałem osobiście panią Krystynę Loskę - moją telewizyjną idolkę lat dziecięcych!!! Co za miła kobieta! Zrobiliśmy sobie kilka zdjęć, a mnie się chciało krzyczeć: PANI KRYSIU! KOCHAM PANIĄ! WSZYSTKO...
'Do czasu rozpoczecia transmisji prosimy posluchac chwili muzyki' ))
Gary pisze:Bo trzeba typować typować realistycznie, a nie życzeniowo. Od tego jest inna lista.
To nie jest życzeniowo. Lipali wg moich wyliczeń miał zbyt duży skok i teraz powinien odpocząć. A z kolei fakt, że Michael jeszcze nie do końca wykorzystał swoje możliwości i wyprzedzi Linkin wyczułem bezbłędnie. Z kolei Springsteenowi wcale nie życzyłem dużego awansu, ale obstawiłem i się wyłożyłem.