trzpaw pisze:29 Disco Partizani, bez sygnału nowości
Oh, My God! Pozwolę sobie zacytować Panią Frał z "Włatców Móch" - TOŻ TO APOKALIPSA!!! Co to za muzyka? Niewątpliwy znak, że nadciąga koniec świata. Albo przynajmniej koniec listy takiej, którą kochałem...
dla mnie Disco Partizani powinni juz spadac po tylu tygodniach słuchania, a nie wchodzić na Listę. Takie strasznie to wymęczone człapanie, po takim czasie trawi się jak nie dogotowany makaron
Mr. Dark pisze:no nie wiem, ale na pewno nie mają to być kolejne kopie "9 milion bicycles" czy "Spider's Web"...
ja tam nie mam problemu z rozróżnianiem jej piosenek. i wbrew pozorom nie mam wrażenia że jeżdżę cały czas na rowerze...
Ja także i uważam, że wcale nie jest jednostajna w tym co robi. To tak jakby powiedzieć, że wszystkie White Stripes na ostatniej płycie to powielanie Icky thumpa, a wszystkie Knopglery to wariacje na temat Sułtanów swingu.
Mr. Dark pisze:#28 smutne, że nie idzie wyżej
ale ważne, że jeszcze jest
a ja myślałem, że to będzie hicior na liście widocznie takie przepiękne piosenki nie mają wzięcia ;]
a to kolejny przykład na to, jak nieodgadnione są gusta ogółu słuchającego LP3... druzgocąca jest różnica jak na liście radzą sobie DM, a jak ich wokalista
Mr. Dark pisze:#28 smutne, że nie idzie wyżej
ale ważne, że jeszcze jest
a ja myślałem, że to będzie hicior na liście widocznie takie przepiękne piosenki nie mają wzięcia ;]
a to kolejny przykład na to, jak nieodgadnione są gusta ogółu słuchającego LP3... druzgocąca jest różnica jak na liście radzą sobie DM, a jak ich wokalista
Mi tez nie podoba się "przepiękne" w kazdym zdaniu, ale więcej słodyczy niż w innych listach, podczas których cytowane są życzenia słuchaczy w tej liście moim zdaniem nie ma. Gdyby zamiat "przepieknie" mówiła co chwile pomidor, to tez by nas zemdliło