Yacy pisze: ↑pn lut 03, 2020 9:56 pm
My też oglądaliśmy. Gratulacje

Dawno nie oglądałem i ta gwarancja finału jakaś dziwna...
A co do utworów to po Maanamie nic bym nie wiedział

Szkoda finału. Akurat "Co ja w Tobie..." znałem ale BEP w życiu bym nie odpadł.
Czekamy na jutro
Gwarancja jest bodaj do trzeciej rundy, trzeba mieć 200 zł, żeby mieć zaklepany awans, jeśli tego nie masz, to odpadasz.
Dla mnie dziwna jest ta "szóstka" w trzeciej rundzie - także nie oglądałem tego programu regularnie (obejrzałem 5-8 odcinków przed nagraniem) i to rozwiązanie mnie trochę zdziwiło. W pierwszym odcinku nie została użyta, zobaczymy co będzie dalej...
dannar pisze: ↑wt lut 04, 2020 12:30 am
Życzę Ci, żebyś stał się nowym Markiem.

Przy Maanamie sam bym powiedział Cykady raczej po tym krótkim fragmencie.
Dzięki za życzenia, nie chciałbym być jednak nowym Markiem, raczej zwykłym, normalnym Kacprem I gdybym kiedyś dostąpił takiego zaszczytu (chociaż wiem że to raczej kwestia mało prawdopodobna, jakim jest prowadzenie Listy, to chciałby ją jednak prowadzić bardziej po swojemu, aniżeli próbować po kimś coś kopiować

A przy tym Maanamie, to była chyba druga piosenka, nie wiedziałem na co jeszcze stać moje przeciwniczki, dlatego tak szybko to wcisnąłem, potem już jak ten utwór sobie leciał, to próbowałem wciskać ale miałem blokadę
Artur pisze: ↑wt lut 04, 2020 8:43 am
Bravo, oglądałem - miałem nawet włączone przypomnienie w telefonie aby nie zapomnieć.
Przyznam się że znałem w finale tylko "Córka rybaka"
Szczerze mogę przyznać, że przynajmniej dla mnie ten finał był trudny, głównie przez tą piosenkę, której nie znałem, a tą "Córkę rybaka" naturalnie znałem, tylko właśnie - przejęzyczenie