A co do utworów to po Maanamie nic bym nie wiedział
Szkoda finału. Akurat "Co ja w Tobie..." znałem ale BEP w życiu bym nie odpadł.
Czekamy na jutro
Gwarancja jest bodaj do trzeciej rundy, trzeba mieć 200 zł, żeby mieć zaklepany awans, jeśli tego nie masz, to odpadasz.Yacy pisze: pn lut 03, 2020 9:56 pm My też oglądaliśmy. GratulacjeDawno nie oglądałem i ta gwarancja finału jakaś dziwna...
A co do utworów to po Maanamie nic bym nie wiedział
Szkoda finału. Akurat "Co ja w Tobie..." znałem ale BEP w życiu bym nie odpadł.
Czekamy na jutro![]()
Dzięki za życzenia, nie chciałbym być jednak nowym Markiem, raczej zwykłym, normalnym Kacprem I gdybym kiedyś dostąpił takiego zaszczytu (chociaż wiem że to raczej kwestia mało prawdopodobna, jakim jest prowadzenie Listy, to chciałby ją jednak prowadzić bardziej po swojemu, aniżeli próbować po kimś coś kopiowaćdannar pisze: wt lut 04, 2020 12:30 am Życzę Ci, żebyś stał się nowym Markiem.
Przy Maanamie sam bym powiedział Cykady raczej po tym krótkim fragmencie.
Szczerze mogę przyznać, że przynajmniej dla mnie ten finał był trudny, głównie przez tą piosenkę, której nie znałem, a tą "Córkę rybaka" naturalnie znałem, tylko właśnie - przejęzyczenieArtur pisze: wt lut 04, 2020 8:43 am Bravo, oglądałem - miałem nawet włączone przypomnienie w telefonie aby nie zapomnieć.
Przyznam się że znałem w finale tylko "Córka rybaka"![]()
![]()
![]()
Nie oglądam regularnie tego programu, dlatego też pewnie miałem problemlady pisze: wt lut 04, 2020 7:29 pm Brawo, super sobie poradziłeśJa Pearl Jam akurat wiedziałam, bo już parę razy słyszałam ten fragment w programie, ale nie wiem czy odgadłabym wszystkie w tym finale.
Mam nadzieję, że tak będzie
Istnieje bardzo, bardzo duże prawdopodobieństwo, że jeśli będziecie chcieli to zobaczycie mnie w telewizji 1.03