1. Można powiedzieć na upartego, że na tym forum są dwie takie osoby. Tylko że po pierwsze nie należą do najczęściej piszących, po drugie raczej nikomu nic nie narzucają, a po trzecie i chyba najważniejsze to to, że z promocją utworów nie mają nic wspólnego i chyba nigdy w tej akcji udziału nie brali.MrHead pisze:1. Na forach internetowych istnieje coś takiego jak grupa ludzi którzy są tzw. VIP-ami. Oni od lat coś tworzą, poświęcają czas, i do tego stopnia angażują się w sprawy forum, że wydaje im się że maja władzę i są nieomylni. Spoko tylko w tym wszystkim należy być jeszcze człowiekiem. Akurat w moim przypadku te wszystkie zagadnienia nie mają znaczenia bo.....
2. Po drugie jest coś ważniejszego niż, zbiór zasad wymyślonych przez założycieli.
Tak więc tym bardziej jestem z siebie dumny że udało mi się w 2 poście napisać kogo promujemy.
2. Jak grochem o ścianę. Promocja była inicjatywą oddolną a zasady były ustalane wspólnie.
3. Ja też mogę napisać wielkimi czerwonymi literami, że w tym tygodniu na pierwszym miejscu będzie
RIVAL SONS - PRESSURE AND TIME
tylko że z tego nic nie wynika tak samo z Twojego postu nic nie wynika i to że coś napisałeś bynajmniej nie oznacza, że to coś promujemy.