Nagrania 1278 Notowanie

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

Wrócilem! Bylem na obozie harcerskim. Caly następny tydzień będę zajmowal się udostępnianiem moich nagrań(duża w tym zasluga moich rodziców). Jeszcze nie wiem co z tego wyszlo.

Wlaśnie. Ciągle udostępniam na megaupload , a może chcecie bym udostępnial nagrania na innym serwerze??
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Jak Tobie wygodniej — dotychczasowy serwer jest mocno obciążony. Może są jakieś propozycje od Forumowiczów: gdzie upychać nagrania?

I wielikie podziękowania dla Twoich Rodziców, za pomoc! Czy udało się nagrać wszystkie wydania podczas Twojej nieobecności?
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Ahoj zuchu!

Ów serwer faktycznie ciągle zapchany. Nie udało mi się przebić ani razu. jeśli są jakieś alternatywne rozwiązania, to bym był bardzo kontent.

Choć Listy slucham regularnie, na żywo, jednak co jakiś czas (1-2 razy w roku) mam takie sytuacje, ze Lista z bólem musi zejsć na dalszy plan.

Dlatego wiecj takich zuchów Grycków.

Do nasłuchania
Grycek

JaceK pisze:Jak Tobie wygodniej — dotychczasowy serwer jest mocno obciążony. Może są jakieś propozycje od Forumowiczów: gdzie upychać nagrania?

I wielikie podziękowania dla Twoich Rodziców, za pomoc! Czy udało się nagrać wszystkie wydania podczas Twojej nieobecności?
Nie udalo się niestety nagrać 1 godziny 1278 notowania.
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

Grycek, znam ten bol ;)
a mi sie nie nagrala druga polowa drugiej godziny. pozniej juz nie nagrywalem, bo moj komputer nie nadaje sie na takie akcji. ty jednak pozostaniesz naszym guru :)
Awatar użytkownika
Piotr
Rzecznik Administratora
Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

Post autor: Piotr »

Grycek pisze:Wrócilem! Bylem na obozie harcerskim. Caly następny tydzień będę zajmowal się udostępnianiem moich nagrań(duża w tym zasluga moich rodziców). Jeszcze nie wiem co z tego wyszlo.

Wlaśnie. Ciągle udostępniam na megaupload , a może chcecie bym udostępnial nagrania na innym serwerze??
Polecam www.rapidshare.de. Tu nie bedzie problemu z zajetymi slotami przeznaczonymi dla danego kraju
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

no, mowilem ze rapidshare jest lepszy :lol: ale nie polecam miec sieci osiedlowej - bedziecie mogli sciagac tylko o 6 rano.
Grycek

ODPOWIEDZ