Mr. Dark pisze:Witam wszystkich!
Ciekawe jak pan Owczarek poradzi sobie z Listą ?
The Racounters - bardzo dobry wybór na singla musi zajść wyżej niż Salute Your Solution
Nie pan tylko raczej Pan a poza tym bardziej pasuje mi Mariusz niż Pan.
Myslę że Mariusz sobie poradzi doskonale .
Ostatnio zmieniony sob lip 26, 2008 7:40 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 2 razy.
JaceK pisze:No właśnie! Proszę, sprawdźcie swoje ustawienia w panelu użytkownika — jeśli tam macie ustawienia indywidualnie pewnych funkcjonalności, to nadpisują one ustawienia ogólne. Ja nie mam takiego komunikatu...
a gdzie to sprawdzic, bo nie mogę znaleźć?...
[Kajman to z tego powodu musisz wysyłać wszystko po trzy razy, więc jak JaceK odpowie, to zastosuj to, co napisze, też w swoich ustawieniach konta]
Ale jedno jest pocieszające, że wszystkie koszmarki w poczekalni (pomijam debiut) spadają. No a ten (Roisin) chyba będzie walczył u mnie o pierwsze miejsce w tym tygodniu.
A DeVotchKa na szczęście do góry.
neon.ka pisze:Owczarek mówi, że SZKODA, że spada The Ting Tings?!?! i SZKODA że spada Ślązak?!?!
ale mnie zakoczył!
a ja powiem - CAŁE SZCZĘŚCIE!!!
Ślązaczka była nawet u niego w audycji.
Nie pamiętam co było przed Roisin, ale jeśli też koszmarek to nieźle się zgapiłem.
JaceK pisze:No właśnie! Proszę, sprawdźcie swoje ustawienia w panelu użytkownika — jeśli tam macie ustawienia indywidualnie pewnych funkcjonalności, to nadpisują one ustawienia ogólne. Ja nie mam takiego komunikatu...
A gdzie to mogę zmienić? Od razu zapytam: mogę jakoś zresetować swoje ustawienia?
Witam
poczekalnia taka sobie, a nowy prowadzący to ciekawe urozmaicenie lepsze niż notowanie bez emisji:)
ja pierwszą piątkę wytypowałem inaczej niż w znawcy
ooo promocja wypaliłana 34.
Ostatnio zmieniony sob lip 26, 2008 7:51 pm przez Tomekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Yacy pisze:To co najlepszą nowość/debiut w tym notowaniu mamy już za sobą... Bo moim zdaniem nic nie przebije debiutu MO na lp3 . Mi już bardzo pasuje Jego głos w tym dniu, o tej porze
Nie tylko MO debiutuje dziś na LP3
Ktoś się pokusi o wytypowanie pierwszej piątki? Bo telefon prawie cały czas milczy...
U nas wspólna pierwsza piątka wygląda tak:
1. Eddie Vedder - Society
2. Amy Winehouse - Back to black
3. Coldplay - Viva la vida
4. Coldplay - Violet hill
5. Travis - Eyes wide open
Ciekawe czy trafimy