Powody zmniejszenia mojej aktywności na forum...

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Chciałem napisać, że już po problemie (PS2.), ale... No właśnie jest jedno "ale". A nawet dwa. Choć te drugie znacznie mniejsze.
Niech mam już to za sobą.
abd3mz pisze:
Yacy pisze:
abd3mz pisze: 03. Dark Side of the Moon
a to utwór z jakiej płyty??? ;-)
Robinson pisze:
abd3mz pisze:03. Dark Side of the Moon
Chętnie zapoznam się z tym utworem. Możesz go gdzieś umieścić?
Tak to jest jak się robi wiele rzeczy na raz. Kopiowanie z arkusza nie jest idealne... :oops: A swoją drogą pozazdrościć refleksu ;)
Za chwilę poprawię.
To nieprawda. Gdy to pisałem to wiedziałem, że to kłamstwo. Chciałem oszukać i zrobiłem to. Tak bardzo było mi wstyd, że nawet nie znam tytułów utworu, który umieszczam w swoim topie. Masakra. I jeszczę piszę, że ich płyty kupię jako pierwsze z zagranicznych artystów. Jakby tego było to dalej brnę w ślepą uliczkę:
abd3mz pisze:(...)
Poszukałem w tekstach piosenek, no i wiem trochę więcej. Nie jestem pewien tylko czy jest tak jak wcześniej pisałem, że Dark Side Of The Moon wkradło się do mojego topu przez błąd w kopiowaniu. Teraz skłaniam się do wersji, że jednak chciałem zagłosować na "utwór" Dark Side Of The Moon.
"Dark Side Of The Moon" to najprawdopodobniej Brain Damage,(...)
Przy tym co napisałem powyżej to naprawdę drobiazg, no ale jeśli czuję się z tym głupio to chyba coś jest na rzeczy. Gdy zacząłem pisać na forum to niemal z każdym postem sprawdzałem, które miejsce zajmuję w rankingu (pod względem ilości postów). Gdy wszedłem do pierwszej 50 to zaglądałem tam zdecydowanie rzadziej. Teraz jest mi wszystko jedno. Dodam, że nie wpływało to na ilość i jakość moich postów. Przynajmniej taką mam nadzieję.

Naprawdę nie wiem co napisać. Czuję się podle. Przepraszam. Mam nadzięję, że o niczym nie zapomniałem.

Jeszcze jedno. Spokojnie przyjmę każdą karę, oprócz jednej. Jeśli nie ma szans, żeby odzyskać Wasze zaufanie sam usunę się z forum.

PS. Pisałem ten post podczas niedzielnego Minimaxu (oprócz tego nawiasu i PS3)
PS2. Jestem podłączony do sieci.
PS3. Do czasu "wyjaśnienia" nie piszę w innych tematach.
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

ojejku nie wiem, o co Ci chodzi
pomyliłeś się i tyle :wink:
i sie nie obwiniaj o jakieś głupie sprawy :)
mnie tam nie obchodzi kto ile ma postów, bo to o niczym nie świadczy.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Ba! Na tym forum i tak to nie ma wielkiego znaczenia, bo nie ma rang, także nie widzę sensu się ścigać.

A tak podsumowując - błedy młodości i tyle (jak sądzę). Żeby nie napisać dosadniej co konretnie jest w tej młodości takiego "błędnego" ;).
Awatar użytkownika
abd3mz

Teraz ja też nie widzę sensu.
Miszon pisze:(...)A tak podsumowując - błedy młodości i tyle (jak sądzę). Żeby nie napisać dosadniej co konretnie jest w tej młodości takiego "błędnego" ;).
Dobrze sądzisz. Chyba jeszcze się łapie. Mam 18 lat.

Podsumowując: Na razie 2 osoby są przeciwne, żebym nosił napis na czole: kłamca. (Tak interpretuję to co napisaliście.)

Czekam na kolejne opinie.
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Chłopie! nie masz innych problemów — tutaj nie nadaje się orderów za ilość postów, to że nastukałeś sobie jakąś tam ilość, to tylko Twoja rzecz (jak sam przyznajesz nie wszystkie musiałeś pisać).

Lepiej czasem napisać jeden konkret, poruszyć ważny temat lub wydać subiektywny, ale przemyślany osąd, niż strzelać jak pepesza ślepymi nabojami. Ale to jeszcze nie powód żeby Ci ktoś miał przyszywać taką lub inna etykietę! Za tyle błędów ile ja popełniłem od początku istnienia Archiwum LP3... nie powinienem się żegnać z workiem pokutnym i biczem do samobiczowania.

Najważniejsze umieć przyznać się do błędu.
Awatar użytkownika
abd3mz

Faktycznie może trochę wyolbrzymiam, ale czułem się z tym strasznie źle. Przy każdym poście misie to przypominało...

Już się biorę w garść i szykuję do Listy. Dzięki !
(no chyba, że ktoś ma inne zdanie)
Awatar użytkownika
emilencja
Listy Przebojów Trójki słucham od: 219

Post autor: emilencja »

Chłopie - Szacun dla Ciebie za to, że potrafiłeś się publicznie przyznać do świadomie popełnionego błędu. Nie każdy potrafi to zrobić.

Proponuję o tym zapomnieć i do tego nie wracać, a swoją drogą naprawdę są większe problemy na świecie - jak już zauważył ktoś wcześniej ...

Tylko nie odbieraj tego jako pochwały tego co zrobiłeś :)

pozdrawiam
Emil
Awatar użytkownika
abd3mz

Dziękuję. A wracam... do komentowania.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Ciekawie się czytało.
Tego jeszcze nie było na forum od kiedy jestem. Niezły offtop. :wink: