Niech mam już to za sobą.
To nieprawda. Gdy to pisałem to wiedziałem, że to kłamstwo. Chciałem oszukać i zrobiłem to. Tak bardzo było mi wstyd, że nawet nie znam tytułów utworu, który umieszczam w swoim topie. Masakra. I jeszczę piszę, że ich płyty kupię jako pierwsze z zagranicznych artystów. Jakby tego było to dalej brnę w ślepą uliczkę:abd3mz pisze:Yacy pisze:a to utwór z jakiej płyty???abd3mz pisze: 03. Dark Side of the MoonTak to jest jak się robi wiele rzeczy na raz. Kopiowanie z arkusza nie jest idealne...Robinson pisze:Chętnie zapoznam się z tym utworem. Możesz go gdzieś umieścić?abd3mz pisze:03. Dark Side of the MoonA swoją drogą pozazdrościć refleksu
Za chwilę poprawię.
Przy tym co napisałem powyżej to naprawdę drobiazg, no ale jeśli czuję się z tym głupio to chyba coś jest na rzeczy. Gdy zacząłem pisać na forum to niemal z każdym postem sprawdzałem, które miejsce zajmuję w rankingu (pod względem ilości postów). Gdy wszedłem do pierwszej 50 to zaglądałem tam zdecydowanie rzadziej. Teraz jest mi wszystko jedno. Dodam, że nie wpływało to na ilość i jakość moich postów. Przynajmniej taką mam nadzieję.abd3mz pisze:(...)
Poszukałem w tekstach piosenek, no i wiem trochę więcej. Nie jestem pewien tylko czy jest tak jak wcześniej pisałem, że Dark Side Of The Moon wkradło się do mojego topu przez błąd w kopiowaniu. Teraz skłaniam się do wersji, że jednak chciałem zagłosować na "utwór" Dark Side Of The Moon.
"Dark Side Of The Moon" to najprawdopodobniej Brain Damage,(...)
Naprawdę nie wiem co napisać. Czuję się podle. Przepraszam. Mam nadzięję, że o niczym nie zapomniałem.
Jeszcze jedno. Spokojnie przyjmę każdą karę, oprócz jednej. Jeśli nie ma szans, żeby odzyskać Wasze zaufanie sam usunę się z forum.
PS. Pisałem ten post podczas niedzielnego Minimaxu (oprócz tego nawiasu i PS3)
PS2. Jestem podłączony do sieci.
PS3. Do czasu "wyjaśnienia" nie piszę w innych tematach.