Niestety... będziemy mogli zostać tylko kilka chwilek na Liście

Ale mam nadzieję, że załapiemy sie na .... [ten tego ten... jak to się zwało? musze wziąc Memotropil z apt.

Po 6 rano w porannym programie, też mówili, że mecz będzie o 17:30.ku3a pisze:to w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale takie informacje były w sieci w momencie pisania przeze mnie postu. i bardzo się cieszę z tej zmiany!
w piątek na 19.00 idziemy na LPMN, więc mam nadzieję, że tam na Czerskiej będzie jakiś telewizor.
Ja biorę, ma ktoś bęben lub werbel lub trąbkę to niech też weźmie.ku3a pisze:a ja się właśnie zastanawiałem czy nie wziąć szalika reprezentacji
Ty mnie tu nie LEJ na Dworzec i tak jest w opłakanym stanieMiszon pisze: Także mogę tam bezpośrednio się udać, olewając Dworzec.
Ale siedziba Gazety Koszernej jest chiba niedaleko 100-300 m i zielonej bramy.ksch pisze:Uwaga: radio nie znajduje się w siedzibie Agory!
Aby tam trafić, trzeba przejść jeszcze trochę Czerską, następnie skręcić w bramę /chyba zieloną/. Wejście jest po prawej stronie.
/przynajmniej tak to wyglądało jeszcze w czerwcu/
A czemu nie pytacie Kiefera na Gadu-Gadu?, przecież On ma rozkład jazdy w głowie, Ku3a i.. byli świadkami co Kiefer w czwartkowy wieczór w Stuposianach wyczyniał z rozkładem jazdyfalcoeagle pisze:A może jednak?
Podajcie proszę na PW plan podróży, bo ja nie mogę jakoś odgadnąć waszych zamiarów(a co przekłada się na pociągi, jakimi chcecie jechać).
jeśli chodzi o Trójkę, to pisałem o tym wcześniej, a jeśli chodzi o Złote, to dziś wysłałem pytanie do Niedźwiedzia.bobby-x pisze:A ciekawe jak tam z Aparatami ?
Znaczy się mogę liczyć na drobną interwencję?kocin pisze:Temat jakiegos TOPu w Piotrkowie Tryb. baaaardzo mi się podoba, bo w końcu mieszkam od niego 25 km czasami słucham Radia Piotrków Tryb. i zawsze Radia "Trzech Piotrków" Byłabyto super sprawa
ps
juz zyje odlotem