No to ja też mówię dobranoc, ale jeszcze spać nie idę. Przed chwilą Doda z całkiem niezłym występem - no, wreszcie powrót starej, dobrej Dody. A teraz Zagrobelny i granie... tzn. życie na czekanie
bardzo przepraszam z głupie pytanie ale jeśli ktoś jeszcze jest na forum to może może mi odpowiedzieć na pytanie, czy dziś wyżej było 'Back To Black' czy 'You Know I'm No Good'? ja nie pamiętam, a zapisałam inaczej niż jest na stronie Trójki...
Ja mam tak jak jest na stronie Trójki, czyli:
10 17 3 BACK TO BLACK - Amy Winehouse (Universal)
13 11 20 YOU KNOW I'M NO GOOD - Amy Winehouse (Universal)
[Wracam za czas jakiś jakbym jeszcze był potrzebny. ]
ok. już chyba wszystko jasne jest. przynajmniej formularz Znawcy tak pokazuje .
mój błąd. ale ciekawe, że nikomu nie przeszkadzało, że we wklejonych wynikach z dwóch ostatnich dziesiątek był utwór, którego jeszcze nie było na antenie .
zaraz wyedytuję i poprawię. i przepraszam.
heh, dzisiaj komputer przy ktorym siedze na Mysliwieckiej się był zepsuł i przez to nie bylo zadnego nagrywania telefonow, a takze nie moglem wejsc na forum. ale za to sluchacze mniej dzwonili i moglem sobie poogladac nogę i siatkę .
a teraz sie biorę za czytanie calego wątku .
abd3mz pisze:Pamiętam jak Ty pisałeś, że podoba Ci się tylko końcówka, a ja że mi najbardziej. A teraz u nas obu są w dziesiątce na prywatnej liście.
tak, o ile wiekszosc Laosów chwycila mnie od razu, o tyle do Kowbojów musialem sie troche przekonywac i na poczatku koncowka ciągnęła cala piosenke do przodu. no i pociagnela skutecznie .
prz_rulez - Nie przypuszczałem, że zainteresuje Cię radiowa wersja utworu, który jest na Twojej koszmarliście. Sam możesz ją sobie zrobić zwykłym edytorem dźwięku. Singiel trwa coś koło 3:40 i kończy się na "nastrojach".
ku3a pisze:
tak, o ile wiekszosc Laosów chwycila mnie od razu, o tyle do Kowbojów musialem sie troche przekonywac i na poczatku koncowka ciągnęła cala piosenke do przodu. no i pociagnela skutecznie .
U mnie piosenkę ciągnęły paluchy - i chyba z nienajgorszym skutkiem