Niesamowity jest Balonik dzisiaj.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tak czytałGary pisze:Naprawdę pan prowadzący czytał forum na antenie?
Miszon pisze:Przy okazji okazało się, że przrulez ma wyjątkowo "nieradiowy" nick
Co to ma być za wyśmiewanie się z nieobecnego?stavanger pisze:Ja nie, ale najlepiej wyszedł "przulez"
Ale cieszę się już, że wszystko w porzadkuGrycek pisze:Aż się zadławiłem z wrażenia(bo właśnie jadłem kolację).
Mój nick wyczytany w radiu![]()
A Norah w wyśmienitej formie!zbyszu pisze:Co tam Sopot i Norah...
Heh, jak ja chciałem wysłuchać jakiejś listy, to w większości przypadków uważano mnie za świrniętegomrsap pisze:Witam wszystkich. Nie ma mnie w domu, więc teoretycznie powinno mnie nie być na forum, ale zrobiłem wszystko, żeby z wami wysłuchać kilku ostatnich miejsc
No i na szczęście wielki mistrz wygrałzbyszu pisze:Jednak Djokovic - genialny mecz. Wspaniałe podziękowanie za grę. To jest sport przes wielkie "S"
W ktoryms tygodniu wakacji albo moze i wczesniej (ale raczej na wakacjach) na Billboardzie debiutowaly dwa utwory Linkin Park - "Bleed It Out" i "Given Up" - na pozycjach 100. i 99.nastoletni_duch pisze:a co z 'Bleed it Out'? Dwa single na raz wypuścili?;o na Wiki tylko o BiO jest mowa.Kiefer pisze:Tak, tak, tak. Od 27go sierpnia do grania na antenach radyj wszelakich.marsvolta pisze:Czy to jest nowy singiel Linki bo z tego co wiem to chyna nie??????